Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Бар "Наздраве"
Мерси,ДаниПървоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеМила, не можах да цункам дъщеря ти, тя е интересен човек и пази дистанция, но пък е така хубава! Все едно гледах моето дете и наистина исках да я гушна, но го оставих за следвашата среща!
.Наистина е интересен човек,малко хора могат да достигнат до същноста и,но то това те прави уникален,нали?
Благодаря все пак,че обърна внимание на моето съобщение
Аз гледах снимките,било е страхотно,а и няма как да е друго.Наздраве
Аз бях ангажирана за срещата в София.Наистина в последния момент пътувах,а в София бях в неделя/ден след сбирката/.Та....ако съм все още поканена в Балчик,може ли нескромно да се "запиша"
Светът е много шарен и е много хубавПървоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнениеДобър вечер и наздраве!
Баровци , Баровки и БароФци...
шарен свят...
Наздраве,градски
Метнах крилцата на скарата
Който е фен-да казва,че са под бройка.Наздраве
Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
От: Бар "Наздраве"
Аре, дойдЕх си от работа. Може да почвам. Наздраве.
П.П. Гледам тука некви крилца се пекат. Няма ли нещо кюфтенца, че сзм дърт и неам зъби.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Мале, мале гледам кой кво е написал и само Янита пие
бива ли така, айде бе баровки и баровци дайте да си рекнем по едно Наздраве!
Нито Жени виждам, Цвети ми се изгуби, а момците хич ги нема
Наздраве де, докато се посъберем аз ще поцъкам CS!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Бар "Наздраве"
Значи си отписанко от фен-клубътПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАре, дойдЕх си от работа. Може да почвам. Наздраве.
П.П. Гледам тука некви крилца се пекат. Няма ли нещо кюфтенца, че сзм дърт и неам зъби.
.Нищо де....те са под бройка
Наздраве
Така е то ...ДесиПървоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеМале, мале гледам кой кво е написал и само Янита пие
бива ли така, айде бе баровки и баровци дайте да си рекнем по едно Наздраве!
Нито Жени виждам, Цвети ми се изгуби, а момците хич ги нема
Наздраве де, докато се посъберем аз ще поцъкам CS!
Съжалявам,че не успях да дойда,ама пусти ангажименти.Има една приказка:Каквото си наумят мишките-котките го разваляли.Нищо.Запазвам си "правото"за следващия път.Наздраве ли каза?
След малко мятам аз крилцата,отпишете ме да пиша
...с мазни ръце и дума да не става.Пазя си техниката
Коментар
-
Наздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Яни, при нас няма записване - няма да сме на заведение, а ще сме на вилата ми, всеки е добре дошъл.Първоначално публикуван от ЯнитаАз бях ангажирана за срещата в София.Наистина в последния момент пътувах,а в София бях в неделя/ден след сбирката/.Та....ако съм все още поканена в Балчик,може ли нескромно да се "запиша"
Ще то подарим една от онези силиконовите клавиатури, за да можеш да си пишеш и със мръсни ръце и после да си я миеш на чешмата.Първоначално публикуван от ЯнитаСлед малко мятам аз крилцата,отпишете ме да пиша
...с мазни ръце и дума да не става.Пазя си техниката
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Аз от къде ли не съм отписан, та от един фен-клуб.Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеЗначи си отписанко от фен-клубът
.
За сметка на това вече съм на кюфтета с водка. Извратено, но вкусно.
.
А, наздраве.

.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Прочетете една хубава сентенция.Мисля,че ще ви допадне...."Умният човек не вярва на всичко, което чуе,не казва всичко,което знае и не харчи всичко което има"Аз съм съгласна с това,а вие?
Наздравеееее
Последно редактирано от Янита; 02-10-10, 21:35.Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
Бар "Наздраве"
Хих,чиста проба....руска му ра'отаПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАз от къде ли не съм отписан, та от един фен-клуб.
.
За сметка на това вече съм на кюфтета с водка. Извратено, но вкусно.
.
А, наздраве.

.
Ами,Наздраве
Руснаците така правят.....водка да има-няма значение с какво замезваме
Ама няма лошо
Хехеее ,Румба...развсели ме с изказа сиПървоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЯни, при нас няма записване - няма да сме на заведение, а ще сме на вилата ми, всеки е добре дошъл.
Ще то подарим една от онези силиконовите клавиатури, за да можеш да си пишеш и със мръсни ръце и после да си я миеш на чешмата.
Ами стягайте се!...с подарък
Скоро имам ден-ден
Коментар
-
Наздраве на сериозните! Плямпачи винаги ще имаПървоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеНаздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATORНаздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!
Така е Крумчо, ама кво да се прави айде да си кажем Наздраве пък другото нема значение
НАЗДРАВЕ!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Хехе...водкен...нЕкои хора говорим чужди езициПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЯ да ви рекна аз наздраве със водкен и супа топкен
Деска и ти да си жива и здрава
......това беше цитат от култов бг филм
Наздраве
Досети се от кой
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар