Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеМила, не можах да цункам дъщеря ти, тя е интересен човек и пази дистанция, но пък е така хубава! Все едно гледах моето дете и наистина исках да я гушна, но го оставих за следвашата среща!.Наистина е интересен човек,малко хора могат да достигнат до същноста и,но то това те прави уникален,нали?
Благодаря все пак,че обърна внимание на моето съобщение
Аз гледах снимките,било е страхотно,а и няма как да е друго.Наздраве
Аз бях ангажирана за срещата в София.Наистина в последния момент пътувах,а в София бях в неделя/ден след сбирката/.Та....ако съм все още поканена в Балчик,може ли нескромно да се "запиша"
Първоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнениеДобър вечер и наздраве!
Баровци , Баровки и БароФци...
шарен свят...Наздраве,градски
Метнах крилцата на скаратаКойто е фен-да казва,че са под бройка.Наздраве
Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
От: Бар "Наздраве"
Аре, дойдЕх си от работа. Може да почвам. Наздраве.
П.П. Гледам тука некви крилца се пекат. Няма ли нещо кюфтенца, че сзм дърт и неам зъби.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Мале, мале гледам кой кво е написал и само Янита пиебива ли така, айде бе баровки и баровци дайте да си рекнем по едно Наздраве!
Нито Жени виждам, Цвети ми се изгуби, а момците хич ги нема
Наздраве де, докато се посъберем аз ще поцъкам CS!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАре, дойдЕх си от работа. Може да почвам. Наздраве.
П.П. Гледам тука некви крилца се пекат. Няма ли нещо кюфтенца, че сзм дърт и неам зъби..Нищо де....те са под бройка
Наздраве
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеМале, мале гледам кой кво е написал и само Янита пиебива ли така, айде бе баровки и баровци дайте да си рекнем по едно Наздраве!
Нито Жени виждам, Цвети ми се изгуби, а момците хич ги нема
Наздраве де, докато се посъберем аз ще поцъкам CS!Съжалявам,че не успях да дойда,ама пусти ангажименти.Има една приказка:Каквото си наумят мишките-котките го разваляли.Нищо.Запазвам си "правото"за следващия път.Наздраве ли каза?
След малко мятам аз крилцата,отпишете ме да пиша...с мазни ръце и дума да не става.Пазя си техниката
Коментар
-
Наздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЯнитаАз бях ангажирана за срещата в София.Наистина в последния момент пътувах,а в София бях в неделя/ден след сбирката/.Та....ако съм все още поканена в Балчик,може ли нескромно да се "запиша"
Първоначално публикуван от ЯнитаСлед малко мятам аз крилцата,отпишете ме да пиша...с мазни ръце и дума да не става.Пазя си техниката
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнениеЗначи си отписанко от фен-клубът.
За сметка на това вече съм на кюфтета с водка. Извратено, но вкусно..
А, наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Прочетете една хубава сентенция.Мисля,че ще ви допадне...."Умният човек не вярва на всичко, което чуе,не казва всичко,което знае и не харчи всичко което има"Аз съм съгласна с това,а вие?Наздравеееее
Последно редактирано от Янита; 02-10-10, 20:35.Не казвай "Хоп" преди да си скочил
Коментар
-
Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАз от къде ли не съм отписан, та от един фен-клуб..
За сметка на това вече съм на кюфтета с водка. Извратено, но вкусно..
А, наздраве..
Ами,Наздраве
Руснаците така правят.....водка да има-няма значение с какво замезвамеАма няма лошо
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЯни, при нас няма записване - няма да сме на заведение, а ще сме на вилата ми, всеки е добре дошъл.
Ще то подарим една от онези силиконовите клавиатури, за да можеш да си пишеш и със мръсни ръце и после да си я миеш на чешмата.Ами стягайте се!...с подарък
Скоро имам ден-ден
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеНаздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATORНаздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!
Така е Крумчо, ама кво да се прави айде да си кажем Наздраве пък другото нема значение
НАЗДРАВЕ!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЯ да ви рекна аз наздраве със водкен и супа топкен
Деска и ти да си жива и здрава......това беше цитат от култов бг филм
Наздраве
Досети се от кой
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 34 потребители онлайн. 0 потребители и 34 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар