Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Разира се, че ще се сбираме при теб. Амо това не пречи на другото...
    Пък Дани да заповяда и в Балчик...
    Наздраве!
    Кога това?

Коментар

• Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
      Мила, не можах да цункам дъщеря ти, тя е интересен човек и пази дистанция, но пък е така хубава! Все едно гледах моето дете и наистина исках да я гушна, но го оставих за следвашата среща!
      Мерси,Дани.Наистина е интересен човек,малко хора могат да достигнат до същноста и,но то това те прави уникален,нали?Благодаря все пак,че обърна внимание на моето съобщениеАз гледах снимките,било е страхотно,а и няма как да е друго.Наздраве

Аз бях ангажирана за срещата в София.Наистина в последния момент пътувах,а в София бях в неделя/ден след сбирката/.Та....ако съм все още поканена в Балчик,може ли нескромно да се "запиша"

Първоначално публикуван от manQK78 Преглед на мнение
      Добър вечер и наздраве!
      Баровци , Баровки и БароФци...
      шарен свят...
      Светът е много шарен и е много хубавНаздраве,градски

Метнах крилцата на скаратаКойто е фен-да казва,че са под бройка.Наздраве
      Последно редактирано от nickbochev; 02-10-10, 22:22. Причина: Сливане
      Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Аре, дойдЕх си от работа. Може да почвам. Наздраве.
        П.П. Гледам тука некви крилца се пекат. Няма ли нещо кюфтенца, че сзм дърт и неам зъби.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Мале, мале гледам кой кво е написал и само Янита пие бива ли така, айде бе баровки и баровци дайте да си рекнем по едно Наздраве!
          Нито Жени виждам, Цвети ми се изгуби, а момците хич ги нема
          Наздраве де, докато се посъберем аз ще поцъкам CS!
          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

• Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Аре, дойдЕх си от работа. Може да почвам. Наздраве.
            П.П. Гледам тука некви крилца се пекат. Няма ли нещо кюфтенца, че сзм дърт и неам зъби.
            Значи си отписанко от фен-клубът.Нищо де....те са под бройкаНаздраве

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
            Мале, мале гледам кой кво е написал и само Янита пие бива ли така, айде бе баровки и баровци дайте да си рекнем по едно Наздраве!
            Нито Жени виждам, Цвети ми се изгуби, а момците хич ги нема
            Наздраве де, докато се посъберем аз ще поцъкам CS!
            Така е то ...ДесиСъжалявам,че не успях да дойда,ама пусти ангажименти.Има една приказка:Каквото си наумят мишките-котките го разваляли.Нищо.Запазвам си "правото"за следващия път.Наздраве ли каза?

След малко мятам аз крилцата,отпишете ме да пиша...с мазни ръце и дума да не става.Пазя си техниката
            Последно редактирано от nickbochev; 02-10-10, 22:25. Причина: Сливане

Коментар

Наздраве на целия бар! Деси,тука сме,ама неможе да вземеме думата!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Янита
                Аз бях ангажирана за срещата в София.Наистина в последния момент пътувах,а в София бях в неделя/ден след сбирката/.Та....ако съм все още поканена в Балчик,може ли нескромно да се "запиша"
                Яни, при нас няма записване - няма да сме на заведение, а ще сме на вилата ми, всеки е добре дошъл.

Първоначално публикуван от Янита
                След малко мятам аз крилцата,отпишете ме да пиша...с мазни ръце и дума да не става.Пазя си техниката
                Ще то подарим една от онези силиконовите клавиатури, за да можеш да си пишеш и със мръсни ръце и после да си я миеш на чешмата.
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                  Значи си отписанко от фен-клубът
                  Аз от къде ли не съм отписан, та от един фен-клуб..
                  За сметка на това вече съм на кюфтета с водка. Извратено, но вкусно..
                  А, наздраве..
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Прочетете една хубава сентенция.Мисля,че ще ви допадне...."Умният човек не вярва на всичко, което чуе,не казва всичко,което знае и не харчи всичко което има"Аз съм съгласна с това,а вие?Наздравеееее
                    Последно редактирано от Янита; 02-10-10, 20:35.

Коментар

• Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Аз от къде ли не съм отписан, та от един фен-клуб..
                      За сметка на това вече съм на кюфтета с водка. Извратено, но вкусно..
                      А, наздраве..
                      Хих,чиста проба....руска му ра'отаАми,Наздраве

Руснаците така правят.....водка да има-няма значение с какво замезвамеАма няма лошо

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                      Яни, при нас няма записване - няма да сме на заведение, а ще сме на вилата ми, всеки е добре дошъл.

Ще то подарим една от онези силиконовите клавиатури, за да можеш да си пишеш и със мръсни ръце и после да си я миеш на чешмата.
                      Хехеее ,Румба...развсели ме с изказа сиАми стягайте се!...с подаръкСкоро имам ден-ден
                      Последно редактирано от nickbochev; 02-10-10, 22:27. Причина: Сливане

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                        Наздраве на сериозните! Плямпачи винаги ще има

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR

Така е Крумчо, ама кво да се прави айде да си кажем Наздраве пък другото нема значение
                          НАЗДРАВЕ!
                          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Я да ви рекна аз наздраве със водкен и супа топкен
                            Деска и ти да си жива и здрава
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Плямпачи и плямчачки...с лопата да ги ринеш...cveti68,много си праваНаздраве и на теб от мен

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                Я да ви рекна аз наздраве със водкен и супа топкен
                                Деска и ти да си жива и здрава
                                Хехе...водкен...нЕкои хора говорим чужди езици......това беше цитат от култов бг филмНаздравеДосети се от кой

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 34 потребители онлайн. 0 потребители и 34 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X