Събота вечер е! Дискотеки, това-онова...
Поздравявам всички дами в бара (които междувременно се разбегАха)
А, НАздраве!
Малко съм ретро, ама нЕма 'се сърдите
Your conscience is all you can take to your grave.
Франко формулирай що онзи поздрав за мене бре Ще се въздържа от коментари все пак съм от Сливен Не се обадих щото ме боли тиквата и не моем да пием , а да ви гледам .... не мога
Наздраве с една малечка водчица На целио бар
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Франко формулирай що онзи поздрав за мене бре Ще се въздържа от коментари все пак съм от Сливен Не се обадих щото ме боли тиквата и не моем да пием , а да ви гледам .... не мога
Наздраве, Румба!
Сипни си още една и Че ти мине!
Събота вечер е! Дискотеки, това-онова...
Поздравявам всички дами в бара (които междувременно се разбегАха)
А, НАздраве!
Малко съм ретро, ама нЕма 'се сърдите
А така Сашко, има и една друга на Sonique- Alive, тя също е готина.......... Наздраве бара!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER
Пиле изпий една голяма и ще ти мине, поне при мен е така
Наздраве пичове!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
А така Сашко, има и една друга на Sonique- Alive, тя също е готина.......... Наздраве бара!
Знам я, Деси. Даже повече ми харесва , ама тука се изказаха, че си пробивала път с визия и силиони (както си е и модерно напоследък, де).
Аз я ценя! Хубавата музика си е хубава!
Ето и без силикон, ама хит
Наздраве!
Мерси Коле. Той одеве Ванката направи забележка,че жените сме превзели бара и те избегаха................ Ама аз не се предавам... имам още много бира за пиене И пускайте поздравечета я AC/DC я нещо друго, радост за ушите ми.... А и Коле поздрави брат си Айде Наздраве!
Коментар