Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Чшш, алооу, вие дамите в бара да не би нещо?..
Тази на картинката би трябвало да ми хареса на мен, и да изпие моето мляко(модераторите може да трият)... Каво се захласвате вие по нея?Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Нерез,млякото(и маслото) от мене,от тебе меда...Наздраве,Сватко!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧшш, алооу, вие дамите в бара да не би нещо?..
Тази на картинката би трябвало да ми хареса на мен, и да изпие моето мляко(модераторите може да трият)... Каво се захласвате вие по нея?Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Не бе нищо. Аз таковата за Марто. Айде лека от мен, че докато поелем тая мазда 3 и от всичко по 3. Добре, че не беше мазда 6, че сигурно щяхме да се търкаляме под масата. Наздраве с последната глътка!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Млякото го знаем.Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеНерез,млякото(и маслото) от мене,от тебе меда...Наздраве,Сватко!
Дай дефиниция на мед.
Засега имам само жило
Наздраве приятелю!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
МалИИИИ ми ако беше Нисан 3000 ГТ ужасПървоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеНе бе нищо. Аз таковата за Марто. Айде лека от мен, че докато поелем тая мазда 3 и от всичко по 3. Добре, че не беше мазда 6, че сигурно щяхме да се търкаляме под масата. Наздраве с последната глътка!
Наздраве Женя и лекаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Лека ,Жени!А ние ще продължаваме да я поливаме Маздата!Па може и 4х4 да стане!От поливане!Аз като се полея повечко,ставам високопроходим.Едвам долазвам на колене и лакти...Наздраве!Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнениеНе бе нищо. Аз таковата за Марто. Айде лека от мен, че докато поелем тая мазда 3 и от всичко по 3. Добре, че не беше мазда 6, че сигурно щяхме да се търкаляме под масата. Наздраве с последната глътка!
Меда е вид материално БЛАГО,с което вярвам,си добре запознат!Видях в една обява,че търсиш дистрибутори за София...А наздраве,Колеее!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМлякото го знаем.
Дай дефиниция на мед.
Засега имам само жило
Наздраве приятелю!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Що последната бе Батьовото!Петък е ,ден на майстора!А и шефа нема да те накаже...Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеОпааа айде и аз да ви кажа Наздраве с последната бира за тази вечер
Наздраве,Малкото!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Докато дойде петък вечерта има много време, а е последна щото смятам лягам, нещо буквите ми се губят уеко...... Наздраве де!Първоначално публикуван от бат'МартоЩо последната бе Батьовото!Петък е ,ден на майстора!А и шефа нема да те накаже...
Наздраве,Малкото!Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Ми нормално е да ти се губят,кълвеме от обяд...Ама виж батю ти къв правопис вади(че и краснопис)...Мале,що изпихме днес...Уека и от мен!Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеДокато дойде петък вечерта има много време, а е последна щото смятам лягам, нещо буквите ми се губят уеко...... Наздраве де!
Пускам си радиото на Хоризонт...Наздраве с плюнките!Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар