Жив и здрав да си Траялче Аз обърнах на винце абе свинска работаЧудно как го нема адашчето маниачето то ше се появи кога съм вече мотан джонсДруже Ковач наздраве и на тебе мале мале май изпих и виното не се задържа пиене при мене при вук дамъзлък
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Жив и здрав да си Траялче Аз обърнах на винце абе свинска работаЧудно как го нема адашчето маниачето то ше се появи кога съм вече мотан джонсДруже Ковач наздраве и на тебе мале мале май изпих и виното не се задържа пиене при мене при вук дамъзлък
Тука съм вече, адашче!Много ли си мотан вече?Ай наздраве...
Старче, веселиш ме пределно! Приеми ме във виртуалната компания. Днес, когато вкъщи миреше на вкусотии, до 12,00 трябва да набивам боб, булгур, чушки с ориз...Кво праим? В офиса (отивам да поработя???) в хладилничето има 3 литра "Осмарски", свинска пача "Сиромашко мезе" от Билла(добре е да се хнакълца и сложи в чинийка с оцет балсамико), от онова мухлясалото сирене и други отпадъци...
Ще дойде и приятелят ми Иван да "попостим" дружно.
Наздраве!
Жив и здрав да си бате СимоНали имаш званието:По Стар от Стария какво кажеш винаги ще слушам.Жена ми постоянно повтаря не яж блажно пости се.Не пий до 12.00.Е ама аз към10 ми се приспива и ще пропусна дажбатаА за пачичката като прочетох чак и усетих вкуса леко с чесънче.Нали няма да се целуваме с некое гаджеаз де за тебе не знамА от пусти пелин имам срамни спомени и то от вашия край пред завода за захар в Камено има една кръчмичката тамдо загуба на спомениПонеже довечера не съм в София отсега ти казвам десет пъти поред НАЗДРАВЕ драги ми бате Симо (горното прочетох три пъти за правописни грешки а да видиме дали съм заслужил тройката по български)
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Имам въпрос,който мисля,че е за този раздел.А именно:Бих ли могъл ей сега на обяд да изпия едни малко и дали това противоречи на доброто възпитание и общоприетите морални норми.
Моля за бърз отговор,защото съм го сипал,а не знам дали да си глътна..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Имам въпрос,който мисля,че е за този раздел.А именно:Бих ли могъл ей сега на обяд да изпия едни малко и дали това противоречи на доброто възпитание и общоприетите морални норми.
Пита ли искане Щом са малки,нали така 5 / 6 за апетит.Че апетитът идва с пиенето
Аз евентуално няма да мога да ви правя компания тия дни,че се скапа компа,а тоя докато зареди една страница,съм изпил 2 бири.
Та НАЗДРАВЕ
Явно, по празниците кръчмата ще е отворена денонощно.
Който, когато му е приятно и вкусно, нека да вдига наздравица.
Само после да не шофира.
Наздраве на всички нетърпеливи.
Весела и щастлива коледна вечер,драги алконафти!
Желая на всички това,което бихте си пожелали и в най-съкровенния/мокър/ сън!!!
Искренно ваш-наш!
Пл.Стойков
Наздраве!!!
П.П.-Да сме живи и здрави и догодина по тва време!
Весела и щастлива коледна вечер,драги алконафти!
Желая на всички това,което бихте си пожелали и в най-съкровенния/мокър/ сън!!!
Искренно ваш-наш!
Пл.Стойков
Наздраве!!!
П.П.-Да сме живи и здрави и догодина по тва време!
Весела Коледа!Какви мокри сънища, Бъдни Вечер беше?!
Всичко най-хубаво и наздраве!
Коментар