Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Мале, колегата гадеф каква готина снимка си е лепнал. Тези всички чаши можеш ли ги изпи...? Няма ли приятели да викнеш?
За съжаление сме на далечния край на масата с тебе и няма да може да се чукнем, но и тука става!
НАЗДРАВЕ!Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнениеМале, колегата гадеф каква готина снимка си е лепнал. Тези всички чаши можеш ли ги изпи...? Няма ли приятели да викнеш?
За съжаление сме на далечния край на масата с тебе и няма да може да се чукнем, но и тука става!
НАЗДРАВЕ!
Нали знаеш:България е кръчма,да седнем на една маса!!!
НАЗДРАВЕ
ПП:ТАНАСЕ.И ти си зад некакви шишета..Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Напълни се кръчмата. Браво!
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЗговорна дружина,
Каса с бира повдига!
НАЗДРАВЕ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеше плюскаме-ли тая вечер , аз почвам , а наздравенали трябва да се тренира за празниците!!!
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеНаздраве и от мене!
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЕ ти съмняваш ли сенали трябва да се тренира за празниците!!!
Наздраве Тишо,и ресект към това с което си се захванал!!!(имам в предвид подписът ти)
НАЗДРАВЕСъбрахме 600
лева и накупихме много неща. Децата бяха изключително доволни и питаха кога пак ще идем. Благодаря на Юли и Никито Бочев, че се включиха в благотворителната ни мисия.
Наздраве на всички и специално на тях!
П.П.Поради приключване на мисията смених подписа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеБлагодаря! Но не съм се захванал сам, а участници от местния ни форум и аз в това число.Събрахме 600
лева и накупихме много неща. Децата бяха изключително доволни и питаха кога пак ще идем. Благодаря на Юли и Никито Бочев, че се включиха в благотворителната ни мисия.
Наздраве на всички и специално на тях!
П.П.Поради приключване на мисията смених подписа.
Та да си доидеме на думата
НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеаз съм на вино ха ханаздраве
НаздравеКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАз съм на тъмно.Опитвам се да му свикна
Наздравеа наздраве
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 26 потребители онлайн. 0 потребители и 26 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар