Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Сипвам си четвъртата ракийка и казвам НАЗДРАВЕ-е-е-е.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Не съм чел какво сте наговорили, че имам гости, утре вечер ще ви прочета. Сега да ви кажа едно бързо наздраве, и да обърна внимание на гостите си.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Сипвам си четвъртата ракийка и казвам НАЗДРАВЕ-е-е-е.
        Браво,Жоре!Наздраве!
        Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Не съм чел какво сте наговорили, че имам гости, утре вечер ще ви прочета. Сега да ви кажа едно бързо наздраве, и да обърна внимание на гостите си.
        Засега сме културни!Окни им на гостите едно наздраве от Сват ти!Наздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Привет бара Аз още съм на антибиотици, ама търся доброволец да пие и за мен Наздраве на всички!
          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
            Привет бара Аз още съм на антибиотици, ама търся доброволец да пие и за мен Наздраве на всички!
            ХАха,Десо....ти нещо еваваш ли сеНаздраве!Даже ти разрешавам да го викаш от мое име!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е, той доброволеца е ясен!
              Наздраве, Деси!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
                ХАха,Десо....ти нещо еваваш ли сеНаздраве!Даже ти разрешавам да го викаш от мое име!
                Не ми философствай ами пий Утре ще видим дали си пил за двама!

Наздраве Сашко, за Марто незнам, ама ти със сигурност си на бира, изпий една за мен
                Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

МАрто пука пукница!Нали знаеш че имам 2.5 л цуйка и 0.7 йени ракъ.Ма си цуцкам нашенска пърцуцка...Наздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз се сетих, че коня Фери ти даде цуйка, и ако земеш да пукаш от нея недей да пиеш и за мен тоя кон ше го....... и него. То утре последно хапчета и в събота ще си разкажа играта Малееее плашим се, както казваш ти...
                    Наздраве на всички пиячи!

Коментар

Наздраве на всички с ракийка и салатка След малко ще минавам на Арианка
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз се сетих, че коня Фери ти даде цуйка, и ако земеш да пукаш от нея недей да пиеш и за мен тоя кон ше го....... и него. То утре последно хапчета и в събота ще си разкажа играта Малееее плашим се, както казваш ти...
                        Наздраве на всички пиячи!
                        Ако искаш,може и пукницата на Калдъръм Ханъм да отворя...Наздраве!Викаш,в събота ше участваш в Пълна промяна...Да доде и батя,а?
                        Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                        Наздраве на всички с ракийка и салатка След малко ще минавам на Арианка
                        Наздраве,Драго!От ракията по-хубава е само бирата,дето се пие после...
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве, група!
                          Деси, а ще глътна една бира за твое здраве!
                          Марто, ти цуйчица ли лющиш, бе!
                          Наздраве, Драго! Аз утре съм на Арианка.

Коментар

Наздраве и от мен Да сте живи и здрави всички
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Наздраве, група!
                              Деси, а ще глътна една бира за твое здраве!
                              Марто, ти цуйчица ли лющиш, бе!
                              Наздраве, Драго! Аз утре съм на Арианка.
                              Тигре,българска бре,що не четеш?И цуйката не е от онази,класическата 20 градусова.Тая е около 50 на първо ,,четене''.Бих я подпукал,ама Деската щом не дава...(а и снощи попрекалих,та не съм за нещо по силно от 40 градуса).
                              НАЗДРАВЕ!
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Тигре,българска бре,що не четеш?И цуйката не е от онази,класическата 20 градусова.Тая е около 50 на първо ,,четене''.Бих я подпукал,ама Деската щом не дава...(а и снощи попрекалих,та не съм за нещо по силно от 40 градуса).
                                НАЗДРАВЕ!
                                Абе, я си мини на зеленооо!
                                Снощи явно си се разцепИл.
                                А, НАздраве!
                                ...Щото от оная северната съм чел, ама не ми изглеждаше много убедителна...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X