Сипвам си четвъртата ракийка и казвам НАЗДРАВЕ-е-е-е.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аз се сетих, че коня Фери ти даде цуйка, и ако земеш да пукаш от нея недей да пиеш и за мен тоя кон ше го....... и него. То утре последно хапчета и в събота ще си разкажа играта Малееее плашим се, както казваш ти...
Наздраве на всички пиячи!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Аз се сетих, че коня Фери ти даде цуйка, и ако земеш да пукаш от нея недей да пиеш и за мен тоя кон ше го....... и него. То утре последно хапчета и в събота ще си разкажа играта Малееее плашим се, както казваш ти...
Наздраве на всички пиячи!
Ако искаш,може и пукницата на Калдъръм Ханъм да отворя...Наздраве!Викаш,в събота ше участваш в Пълна промяна...Да доде и батя,а?
Наздраве, група!
Деси, а ще глътна една бира за твое здраве!
Марто, ти цуйчица ли лющиш, бе!
Наздраве, Драго! Аз утре съм на Арианка.
Тигре,българска бре,що не четеш?И цуйката не е от онази,класическата 20 градусова.Тая е около 50 на първо ,,четене''.Бих я подпукал,ама Деската щом не дава...(а и снощи попрекалих,та не съм за нещо по силно от 40 градуса).
НАЗДРАВЕ!
Тигре,българска бре,що не четеш?И цуйката не е от онази,класическата 20 градусова.Тая е около 50 на първо ,,четене''.Бих я подпукал,ама Деската щом не дава...(а и снощи попрекалих,та не съм за нещо по силно от 40 градуса).
НАЗДРАВЕ!
Абе, я си мини на зеленооо!
Снощи явно си се разцепИл.
А, НАздраве!
...Щото от оная северната съм чел, ама не ми изглеждаше много убедителна...
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар