Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Брат'Мартоо, избра ли вече с какво ще не наливаш
    НАЗДРАВЕ!!
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
      Брат'Мартоо, избра ли вече с какво ще не наливаш
      НАЗДРАВЕ!!
      избрах с кво не!Вода и гипс!А НАЗДРАВЕ,ПРИЯТЕЛИ!Една специална песен за мен,на която крехката ми 34 годишна душа...ПЛАЧЕ(имаше тема плачат ли мАжете)
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Имало рожденник, а аз пак се щурам по разни теми.
        Да си жив и здрав и наздраве!
        Ще пия едно на крак...
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

А, благодаря ти, Марти!

Ние до сега бяхме на цирк Балкански Голямо шоу бяха подготвили, дъщеря ми най-много се впечатли от мотористите - пищеше като полудяла от кеф докато 3-мата караха Ямашки в сферата. И от миризмата на слоновете Коментарът беше "Абе много им миришат г....ете на тия слонове бееее! "

Обаче малко ме ядосаха тези от персонала. Първо лелката на тоалетната - дадохме й 50ст., но на малката не й беше дошло вдъхновението и си излязохме. После (след 5 мин) пак се върнахме, тя вече "вдъхновена", и на излизане лелката "Ама няма ли да плащате вие бееее?!?!?!". Питах "Е, нали платихме преди малко!" А тя "А, ма то не е така - да плащаш и да влизаш два пъти!" Дадох й още 50ст. да се успокои.

После вътре нямаше почти никакви хора. И едно детенце се намести в АБСОЛЮТНО ПРАЗНАТА ложа. При което дойде някаква кака и го изгони от там, не били платили за ложа - не може да седи там. Майката изтрещя, накара се на детето, а то рева до края И за кво? Така и не разбрах.. Изобщо всички бяха супер дръпнати

След този подробен обзор замлъквам да си пийна и ви казвам НАЗДРАААВЕЕЕЕЕ !
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
            А, благодаря ти, Марти!

Ние до сега бяхме на цирк Балкански Голямо шоу бяха подготвили, дъщеря ми най-много се впечатли от мотористите - пищеше като полудяла от кеф докато 3-мата караха Ямашки в сферата. И от миризмата на слоновете Коментарът беше "Абе много им миришат г....ете на тия слонове бееее! "

Обаче малко ме ядосаха тези от персонала. Първо лелката на тоалетната - дадохме й 50ст., но на малката не й беше дошло вдъхновението и си излязохме. После (след 5 мин) пак се върнахме, тя вече "вдъхновена", и на излизане лелката "Ама няма ли да плащате вие бееее?!?!?!". Питах "Е, нали платихме преди малко!" А тя "А, ма то не е така - да плащаш и да влизаш два пъти!" Дадох й още 50ст. да се успокои.

После вътре нямаше почти никакви хора. И едно детенце се намести в АБСОЛЮТНО ПРАЗНАТА ложа. При което дойде някаква кака и го изгони от там, не били платили за ложа - не може да седи там. Майката изтрещя, накара се на детето, а то рева до края И за кво? Така и не разбрах.. Изобщо всички бяха супер дръпнати

След този подробен обзор замлъквам да си пийна и ви казвам НАЗДРАААВЕЕЕЕЕ !
            Хехе,Вилли,я и е... м.. на лелката!Тя за тва е лелка,за твоите стотиники!Важното е на щерка ти да и е било гот!Цирк,слоньеве с дебели ...Това се помни!Искаш ли да ти спечеля билет за Рамщайн или Металлика?Тряба ми стимул...Наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Хехе,Вилли,я и е... м.. на лелката!Тя за тва е лелка,за твоите стотиники!Важното е на щерка ти да и е било гот!Цирк,слоньеве с дебели ...Това се помни!Искаш ли да ти спечеля билет за Рамщайн или Металлика?Тряба ми стимул...Наздраве!
              Имам 2 билета, обаче съвпадат с концерта на Бон Джоуви в Лондон, на който ще ходя .. Та ще пропусна Рамщайн Но ти давай де! Не се ослушвай
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Нерез,ти дека беше вчера...Асеновград???
                В Първомай бе серсемино.
                Имах ангажимент там, и след новия аватар на колежката не можеше да не се видя с нея, да се щракнем, и де не ви подразним тук
                Ленчето е пич, доволен съм, че се запознах с нея.
                Наздраве!
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  В Първомай бе серсемино.
                  Имах ангажимент там, и след новия аватар на колежката не можеше да не се видя с нея, да се щракнем, и де не ви подразним тук
                  Наздраве!
                  Пич викаш...Сам ще се цензурирам....Наздраве1.Аз да пускам ли новите снимки? Нема
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

А нещо по весело искаш ли?
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

В Първомай бе серсемино.
                      Наздраве!
                      ,,Ако знае жена ти;
                      твойте...''неква чалга беше...
                      НерезБегай да вариш пукница!Адреса го знаеш,до поискване!
                      НАЗДРАВЕ!
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Днеска сипвам аз,плащат Тишо и Ники
                        Наздраве!
                        Е, щом си рекъл.

И, пак наздраве.
                        В Първомай бе серсемино.
                        Наздраве!
                        Правилно, адаш. Когато посещаваме населените места, където живеят наши приятели от форума, е добре да им се обаждаме, за да вдигнем наздравица "на живо".
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Днеска сипвам аз,плащат Тишо и Ники
                          Наздраве!
                          Дадено братле, не си казал - не сме платили! Пари като вестници, няма кой да ги чете!

И както Ники по-горе хубаво е казал - Я пак наздраве!

Коментар

Отварям. Заповядайте и наздраве.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Да не би да е имало санитарен полу-ден след обед.Много късно отваря бара. Наздраве и от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                                Да не би да е имало санитарен полу-ден след обед.Много късно отваря бара. Наздраве и от мен.
                                Да нещо сега е по късно от предната вечер..
                                НАЗДРАВЕ!!!
                                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X