Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе и още нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе и още нещо...

Е, хайде де - тъкмо за следобедното кафе
    Добър ден! Хапнахте ли, дремнахте ли?
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Де да можех.....до сега съм търчал да плащам сметки и чудеса.Тамън се прибрах-хапвам и пак забягвам.Днес освен почивен ден, явно ще ми е и служебен по домашно му....
      Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Добър ден, ама ако не ми беше възпалено ухото, че и едната сливица плюс това щеше да е по-добър.

Коментар

Тишо, какви са тия майски вируси дето са те нападнали? Бързо оздравяване!
          Хайде пак на кафенце-мафенце
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
            Тишо, какви са тия майски вируси дето са те нападнали? Бързо оздравяване!
            Хайде пак на кафенце-мафенце
            Мерси! Вирусите бяха ледени менти със сода.

Коментар

Добро утро и лек и успешен малък Петък.

Оффтопик:
              Към колегата alex_markov понеже все още нямам право на ЛС, ако може някой модератор да му го пусне:
              Да колега, това от аватара е моята количка.Щом получа пълни права ще ти доразправям за нея-иначе ако си спомняш номера да е бил СА 2257, да аз съм бил.
              Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Добро утро! Хайде на кафенце!

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

О,мерси,приятно кафенце и на тебе, както и на всички останали,а също така и приятен ден,макар че ще вали.

Коментар

Ъ.. Добро Утро де
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Добро утро ,днес аз да ви разглезя малкоПия си дозата ,и отивам до Балчик ,да видя колежките дали сложиха дебелите дрехи че тук е доста хладно,слънцето се е скрило ,и май ще вали.Бръмчат доста бегачки из махлата,стягат се за състезанието ,за лош късмет са в една дата с Грация и Мощ .Желая ви лек и спорен работен ден.

http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Добро утро и от мен!

Коментар

Краси блазе ти, аз немога да мръдна и ще следя новините в компа, поздрави ги и от мен, много се надявах да отида но няма да е този път. Да ви е хубаво и ухайно кафето на всички!
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                            Краси блазе ти, аз немога да мръдна и ще следя новините в компа, поздрави ги и от мен, много се надявах да отида но няма да е този път. Да ви е хубаво и ухайно кафето на всички!
                            Ще ги поздравя ,и аз до последно нямаше да ходя защото останахме без джип,но един приятел ни даде ферозата си ,и сега ще мога да отида .Ще направя малко снимки ,но в това лошо време ,незнам какви ще ги направи канонаще се постарая дано да станат сполучливи.

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                              Ще ги поздравя ,и аз до последно нямаше да ходя защото останахме без джип,но един приятел ни даде ферозата си ,и сега ще мога да отида .Ще направя малко снимки ,но в това лошо време ,незнам какви ще ги направи канонаще се постарая дано да станат сполучливи.
                              Не сте само вие аз от три коли че накрая без нито една, момчетата изгубили ключовете на Нивата, форда няма акумолатор, а вчера ме спряха с Маздата и се оказа че ми е изтекъл срока на прегледа, та от три возила ще ходя пеша прави снимки ще гледаме!!!!!!
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                                Не сте само вие аз от три коли че накрая без нито една, момчетата изгубили ключовете на Нивата, форда няма акумолатор, а вчера ме спряха с Маздата и се оказа че ми е изтекъл срока на прегледа, та от три возила ще ходя пеша прави снимки ще гледаме!!!!!!
                                Ако това те спира да дойдеш,може да минем да те вземем комшийке

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X