Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хванати в изневяра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хванати в изневяра

Нагласена работа. Блудкаж.

Коментар

Мдаа, от доста места подочувам, че е нагласено. Сервиза се намира близо до нас, приятел си прави колите там от доста време и каза, че никога не е виждал който и да е от "героите" във филмчето
      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

гледах 2 епизода във в-бокс. личи си че е нагласено
        жената ми каза, че е чела интервю с водещият на Окна - тази руската идиотщина. той казва, че първите няколко епизода са били нагласени. след това обаче имало и реални хора и случки.
        и като знам колко простотия има на този свят съм сигурен, че ще видим поне едно реално изпълнение.
        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Пълен кретенизъм! Такива предавания, правещи шоу и пари от човешките трагедии и унижаващи човешкото достойнство, трябва да бъдат забранени, според мене! А и не мога да разбера що за аудитория може да изпита радост и удоволствие от такива гледки. Мене лично ме отвращава и не мога да гледам как превръщат човек в ревящо и пръхтящо животно! А това че все пак такива предавания намират място и зрители на пазара, говори красноречиво за това в какво изродено общество живееме!
          Пожелавам най-искрено на екипа на предаването, да им се случи да нахълтат в жилището на някой истински психо, който има навика да спи с пищов под възглавницата. Пък да видим тогава дали трагедията е шоу или шоуто ще стане трагедия!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Трябва да си екстремно прост за да го гледаш това и да му се вържеш. Лош театър отвсякъде.
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
              Пълен кретенизъм! Такива предавания, правещи шоу и пари от човешките трагедии и унижаващи човешкото достойнство, трябва да бъдат забранени, според мене! А и не мога да разбера що за аудитория може да изпита радост и удоволствие от такива гледки. Мене лично ме отвращава и не мога да гледам как превръщат човек в ревящо и пръхтящо животно! А това че все пак такива предавания намират място и зрители на пазара, говори красноречиво за това в какво изродено общество живееме!
              Пожелавам най-искрено на екипа на предаването, да им се случи да нахълтат в жилището на някой истински психо, който има навика да спи с пищов под възглавницата. Пък да видим тогава дали трагедията е шоу или шоуто ще стане трагедия!
              Това ми хареса, но ако всичко е по сценарии патроните ща са халостни и ножа-дървен...

Не съм гледал тази тъпня, няма и да я гледам.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Е по-нагласено нещо не съм виждала
                Поне да се бяха постарали да и докарат корема по-инстински. Тези парцалки дето са и ги сложили там са се намачкали, а тя само ги държи да не изпаднат. Не знам кой ще го гледа това...Аз със сигурност нямам такова намерение

Коментар

Аз си мисля,че става въпрос за пари и известност,иначе не ми се мисли за последствия, а най-вероятно е адвокатско щастие...

Коментар

Хора, това е абсолютно 100% нагласено шоу. Имам познати, които са част от екипа. Що се връзвате ?

Коментар

Много "долно" и "жалко" предаване, не бих го нарекла шоу!!!
                      Тази вечер го гледах и със сигурност ще ми е за първи и последен път!
                      sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Гледала съм части от еднин епизод ,някаква надрусана селянка си показала увисналите ц*ци и се разхожда по килоти в некви улици !
                        Не мерси !
                        Ще пропусна "великото шоу " Хванати в изневяра !

Коментар

Дори и да са нагласени ситуациите са повече от реални. Вероятно предстои развитие с истински случаи макар и да се съмнявам това да е възможно в нашето общество - ,,какво ще кажат хората". От друга страна ако обществото ни не бе такова изневярата в този й вид не би съществувала като понятие... тема за размисъл.
                          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                          LZ1EMS

Коментар

Хора, не си губете времето с тъпи пошлотии!Има каде по-стойностни занимания от това да се дзвериш на хорските псевдо проблеми.Четете книги, макар и да не е модерно днес!
                            Поздрави!
                            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                              Очакват ни още много епизоди.
                              Очакваме от софиянци да разпознаят някой от "героите", за да разберем дали има нагласени моменти.

Снощи оня със сервиза замалко да получи инфаркт май......като че ли актьор не би могъл да го изиграе толкова добре
                              Е как да не получи инфаркт ,като оня работника искаше и него да реска
                              Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Преди няколко дни даваха в "Господари на ефира", че всичко е нагласено. Показаха и сайт, в който има обяви за статисти(ако не се бъркам) и се разбра, че всичко е налгасено.
                                То просто няма начин ако станеш свидетел на такива кадри за половинката си да реагираш толкова спокойно, според мен поне.. гледала съм 1-2 от американските предавания и там има съвсем различни реакции, но няма значение. В БГ май няма много истински реалита.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X