Мдаа, от доста места подочувам, че е нагласено. Сервиза се намира близо до нас, приятел си прави колите там от доста време и каза, че никога не е виждал който и да е от "героите" във филмчето
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
гледах 2 епизода във в-бокс. личи си че е нагласено
жената ми каза, че е чела интервю с водещият на Окна - тази руската идиотщина. той казва, че първите няколко епизода са били нагласени. след това обаче имало и реални хора и случки.
и като знам колко простотия има на този свят съм сигурен, че ще видим поне едно реално изпълнение.
Пълен кретенизъм! Такива предавания, правещи шоу и пари от човешките трагедии и унижаващи човешкото достойнство, трябва да бъдат забранени, според мене! А и не мога да разбера що за аудитория може да изпита радост и удоволствие от такива гледки. Мене лично ме отвращава и не мога да гледам как превръщат човек в ревящо и пръхтящо животно! А това че все пак такива предавания намират място и зрители на пазара, говори красноречиво за това в какво изродено общество живееме!
Пожелавам най-искрено на екипа на предаването, да им се случи да нахълтат в жилището на някой истински психо, който има навика да спи с пищов под възглавницата. Пък да видим тогава дали трагедията е шоу или шоуто ще стане трагедия!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Пълен кретенизъм! Такива предавания, правещи шоу и пари от човешките трагедии и унижаващи човешкото достойнство, трябва да бъдат забранени, според мене! А и не мога да разбера що за аудитория може да изпита радост и удоволствие от такива гледки. Мене лично ме отвращава и не мога да гледам как превръщат човек в ревящо и пръхтящо животно! А това че все пак такива предавания намират място и зрители на пазара, говори красноречиво за това в какво изродено общество живееме! Пожелавам най-искрено на екипа на предаването, да им се случи да нахълтат в жилището на някой истински психо, който има навика да спи с пищов под възглавницата. Пък да видим тогава дали трагедията е шоу или шоуто ще стане трагедия!
Това ми хареса, но ако всичко е по сценарии патроните ща са халостни и ножа-дървен...
Не съм гледал тази тъпня, няма и да я гледам.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Е по-нагласено нещо не съм виждала
Поне да се бяха постарали да и докарат корема по-инстински. Тези парцалки дето са и ги сложили там са се намачкали, а тя само ги държи да не изпаднат. Не знам кой ще го гледа това...Аз със сигурност нямам такова намерение
Гледала съм части от еднин епизод ,някаква надрусана селянка си показала увисналите ц*ци и се разхожда по килоти в некви улици !
Не мерси !
Ще пропусна "великото шоу " Хванати в изневяра !
Дори и да са нагласени ситуациите са повече от реални. Вероятно предстои развитие с истински случаи макар и да се съмнявам това да е възможно в нашето общество - ,,какво ще кажат хората". От друга страна ако обществото ни не бе такова изневярата в този й вид не би съществувала като понятие... тема за размисъл.
Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Хора, не си губете времето с тъпи пошлотии!Има каде по-стойностни занимания от това да се дзвериш на хорските псевдо проблеми.Четете книги, макар и да не е модерно днес!
Поздрави!
Преди няколко дни даваха в "Господари на ефира", че всичко е нагласено. Показаха и сайт, в който има обяви за статисти(ако не се бъркам) и се разбра, че всичко е налгасено.
То просто няма начин ако станеш свидетел на такива кадри за половинката си да реагираш толкова спокойно, според мен поне.. гледала съм 1-2 от американските предавания и там има съвсем различни реакции, но няма значение. В БГ май няма много истински реалита.
Коментар