Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хванати в изневяра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хванати в изневяра

http://vbox7.com/play:ca597c12

Обзалагам се, че това предаване ще има с какво да привлича аудитория за в бъдеще
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Хванати в изневяра

Всяка вечер от 22 часа по Диема - Хванати в изневяра - BG вариант на Cheaters от Reality TV.
    Яко екшън, яко БГ специфика.
    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

До: Хванати в изневяра

Както често коментираме с жената "дай да не се дебнем че ще се хванем"

Коментар

След като съм гледал американското издание си мисля следното: Там водопроводчиците се държат по-културно от нашите висшисти.А пък любовницата-е нема такава наглост.И аз съм мъж,и аз бих могъл да сгреша.Ама да оставя тая да се държи така със жена ми, егати,братче.Направо не е истина.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Добре де-всичко хубаво,ама може ли да вкарат бременна жена да участва в тази помия???Тези сценаристи не са ли чували за пренатално развитие???То е ясно,че има свине,но не и стига шока на женицата,ами и цяла България да я гледа и съжалява...Дано съм лош пророк но участието и в този водевил е само началото на сериозна проблематика,колкото за нея,двойно повече за децата и....Иначе му се чудя на куража на този младеж,дето се е наел да бъде водещ...А дали пък не е нагласена история???
          08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
            ....Тези сценаристи не са ли чували за пренатално развитие???.....???
            И да са чували за пренатално развитие (каквото и да значи това)... не им пука? Добре са се справили с подоно реалити. Ама се чудя на участниците, как се съгласяват да бъдат излъчени по TV като герои в подобни сценарии дори и да са реални. To и за героите от "море от любов" им се чудя. Но щом искат да ни забавляват, нямам нищо против. Нека се излагат. А пък ние ще се смеем.
            О899 2б2 1З2

Коментар

намирам изневярата за сериозно престъпление, което трябва да се наказва по всякакви възможни начини и да е наказуемо. Смятам изневеряващите(не ги деля на мъже и жени) за най-големите изроди. Първ нямащи уважение към самите себе си -еми защо трябва да плюеш върху собствения си избор?!?!?! Нямал ли си глава на раменете да решаваш като си си избирал партньор?

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              След като съм гледал американското издание си мисля следното: Там водопроводчиците се държат по-културно от нашите висшисти.А пък любовницата-е нема такава наглост.И аз съм мъж,и аз бих могъл да сгреша.Ама да оставя тая да се държи така със жена ми, егати,братче.Направо не е истина.
              Ако това е зрелището - или аз остарявам или не знам... отвратително е.
              Последно редактирано от cveti; 13-09-08, 13:40.

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                И да са чували за пренатално развитие (каквото и да значи това)... не им пука? Добре са се справили с подоно реалити. Ама се чудя на участниците, как се съгласяват да бъдат излъчени по TV като герои в подобни сценарии дори и да са реални. To и за героите от "море от любов" им се чудя. Но щом искат да ни забавляват, нямам нищо против. Нека се излагат. А пък ние ще се смеем.

Братле,в случая няма нищо смешно. Тъжно малко и щи кажа кво му е тъжното.Най-ообщо казано , че смеха на българина е през сълзи. Да на народа му трябва хляб и зрелища, но кое му е забавното? А и като се добави , че всичко е на гърба на тая женица ... баси родила е едно дете, на път и идва второ...крива работа. И моето виждане за смешно и забавно щеше да е през сълзи...само, че мен би ме забавлявало някоя от напомпаните добичета да заблъска адвокатчето,но да не дават самия бой а това как лицето му посинява от отоците на ударите,кръвта от ушите,гърчовете на тялото ...и моето забавление щеше да е през сълзи,но природа , както се казва. Адвокатчето е моето доазателство за това да ненавиждам юпитата. Тия спрасканяци до преди пет години не смееха да си покажат носа навън от страх да не осъмнат в някой багажник...ама сега се навъдиха с криворазбраната си цивилизация...баси тъпото

Коментар

Хахаха мн е жалко тва предаване
                  [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Очакват ни още много епизоди.
                    Очакваме от софиянци да разпознаят някой от "героите", за да разберем дали има нагласени моменти.

Снощи оня със сервиза замалко да получи инфаркт май......като че ли актьор не би могъл да го изиграе толкова добре

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                      Братле,в случая няма нищо смешно. Тъжно малко и щи кажа кво му е тъжното.Най-ообщо казано , че смеха на българина е през сълзи. Да на народа му трябва хляб и зрелища, но кое му е забавното? А и като се добави , че всичко е на гърба на тая женица ... баси родила е едно дете, на път и идва второ...крива работа. И моето виждане за смешно и забавно щеше да е през сълзи...само, че мен би ме забавлявало някоя от напомпаните добичета да заблъска адвокатчето,но да не дават самия бой а това как лицето му посинява от отоците на ударите,кръвта от ушите,гърчовете на тялото ...и моето забавление щеше да е през сълзи,но природа , както се казва. Адвокатчето е моето доазателство за това да ненавиждам юпитата. Тия спрасканяци до преди пет години не смееха да си покажат носа навън от страх да не осъмнат в някой багажник...ама сега се навъдиха с криворазбраната си цивилизация...баси тъпото
                      Какво да ти кажа, братле. Прав си. Ситуацията не е смешна. За съжеление често срещана в живота. И все пак исках да наблегна на това, че горката женица ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ милиони зрители стават свидетели на този резил.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

На мен ми се струва доста нагласено....жената да иска да вземе прашките на любоницата...за спомен ли кво?!
                        Или пък ония ще отидат да праят секс на прозореца,точно когато ги следят...

Коментар

Не е ли наглъсено? Гледах първия епизод, и малко.... имаше доста съмнителни неща. Или аз незнам какво става,като видиш(не си и го пожелавам) такъв "кадър" .... или просто има и малко игра, от тук от там. Незнам. Ще продължа да го следя, но мисля, че има нещо дирижирано....

Коментар

До: Смяяяях....

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                            http://vbox7.com/play:ca597c12

Обзалагам се, че това предаване ще има с какво да привлича аудитория за в бъдеще
                            Поредна гавра с хората на синия екран. Не бих го гледал.
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Това е мнение от рибарския форум:

"Не искам да ви развалям кефа.... ма Верващи са Глупците и наивниците
                              Та тоз във втората час... механика не е механик а актьорче на хонорар, живее във люлин 712 бл. във В вход Пълен нещастник дето ходи по кастинги да си оплътнява времето
                              Случайно и сервиза, знам чий е.... работи 7 дни в седмицата от 8 до 20 часа нали се сещате, че се плаща на снимачен час инак нема как да се снима през деня
                              Е ко не бяхте пуснали темата.... нямаше да погледна.... Ебати евтината продукция"

Тия вярно се гъбаркат със зрителите?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X