Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анорексията. За и против.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Анорексията. За и против.

В интерес на истината темата по начинът, по който е дефинирана наистина е доста обидна и може да засегне доста хора.

Ето защо (изказвам лично мнение) мисля, че е по-добре да я няма.
    Последно редактирано от Сашо Пунчев; 25-07-08, 15:20.

Коментар

Е, стига де. Въпрос на възприемане. Темата е започната в шеговит стил, и със сигурност без замисъл да обиди някой.

Някои хора и от един поглед се обиждат.

Аз си се майтапех с мен си, че съм полуоткачил. И какво от това. Само ми помогна.

Всички сме си служили с израза "Тоя е луд, ненормален, не е сам, хванали са го братята." и т.н. Не виждам нищо лошо в това.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Е, стига де. Въпрос на възприемане. Темата е започната в шеговит стил, и със сигурност без замисъл да обиди някой.

Някои хора и от един поглед се обиждат.

Аз си се майтапех с мен си, че съм полуоткачил. И какво от това. Само ми помогна.

Всички сме си служили с израза "Тоя е луд, ненормален, не е сам, хванали са го братята." и т.н. Не виждам нищо лошо в това.
        Да, но ти не си луд. Аз също мога да кажа, че страдам от анорексия на майтап, но не страдам. За мен темата не е обидна, но за други може да е и не всички са с подобно чувство за хумор, като моето (затова и често се засягат от шегите ми ).

Само казвам, че според мен целта на автора не е правилно дефинирана и може да се окаже обидна.

Както и да е, не решавам аз, позволих си да изкажа мнение, може би не на място.

Коментар

Темата не е обидна, просто показва колко плоска представа имат хората за сериозността тази болест, както и причините за нейната появата.
          DCRT®

Коментар

Моята жена беше тръгнала по наклоненото, като се събрахме. Трудно заприлича на човек. Сега трябва да си повтаряме от време на време, че който иска да си има гърди за пред хората, не може да е 40кг. Още не е убедена.

Коментар

Това,което е преживяла Iva наистина е кошмарно и е добре,че благодарение на волята си се е оправила.Аз визирах момичетата,които на всяка цена искат да приличат на манекенките от Fashion TV,а това наистина е глупаво.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Винаги медалът има две страни. Например мога да кажа: "Аз не страдам от психическо разстройство - наслаждавам му се!"
                От друга страна пък, колкото е тъпо да се оставиш да станеш 40 кила заради глупости, толкова е тъпо и да се оставиш да станеш 120 кила заради г@зЪТ си! Така че не ми се хвалете с много килограми, и заради тях сме на едно от първите места по сърдечно-съдови заболявания! И анорексията и затлъстяването са патологични състояния, кое е по-опасно? Ами на кантар са според мен, само дето всеки ден виждаме десетки трътльовци и сме свикнали с гледката, а анорексици много по-рядко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X