Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анорексията. За и против.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Анорексията. За и против.

Седнал съм на две хубави пържоли пред телевизора, а оттам специалисти громят анорексията. Вече била БОЛЕСТ.

Ако е болест, не може ли да получа изкуствено заразяване? За месец-двайсет!
    Тихомире, Ник Николов, подкрепете ме!

Дарявам 20 килограма на някоя анорексичка!

(Нека, ако темата не представлява интерес, или не й е тука мястото, да бъде премахната.)

До: Анорексията. За и против.

Темата е твърде болезнена и сериозна за доста хора, за да и се придава шеговит оттенък Симеоне..... Гледах едно предаване по руската телевизия и меко казано останах потресен.....

Коментар

Анорексията е БОЛЕСТ, Хваща се при прекомерно слабеене
      Така че въпроса ти е "малко" странен и може да се префразира - "за или против Сифилиса/Спин-а/Гонореята...."
      А отслабването, не винаги води до такива последици (това е МНОГО крайна фаза) и няма нищо лошо, някой хора да отслабнем, но по-малко и само ако ни идва отвътре

Коментар

А тези хора(предимно девойки) дето сами си я докарват анорексията,
        освен за присмех друго незнам какво да ги правиш.
        От дума не разбират.

Познавам няколко момичета които след ядене отиваха и повръщат,
        за да "не дебелеели"
        И до няколко месеца , хоп и на системи.
        Едната беше на косъм да ритне камбаната.

Странно ми е и за тези дето предпочитат да гладуват , вместо да спортуват

Коментар

Анорексията не е ли по-точно внушаването на индивида, сам на себе си, че е пълен и трябва да отслабне.И колкото и да слабее все да му се струва, че е пълен.
          На мен и диетите за отслабване ми се струват безмислени.Тези за качване на килограми по ги одобрявам, не че ги спазвам.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            Седнал съм на две хубави пържоли пред телевизора, а оттам специалисти громят анорексията. Вече била БОЛЕСТ.

Ако е болест, не може ли да получа изкуствено заразяване? За месец-двайсет!
            Тихомире, Ник Николов, подкрепете ме!

Дарявам 20 килограма на някоя анорексичка!

(Нека, ако темата не представлява интерес, или не й е тука мястото, да бъде премахната.)

Симеон, да ти е сладко! И не дърпай дявола за опашката!
            Анорексията винаги си е била болест. Има и случаи с летален изход /немалко/, а трайни физиологични увреждания са гарантирани!
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Болест е разбира се. Кофти характер и глупост на едно място, заклинили в именно тая посока. Дистрофията е само следствие от основното състояние.
              Що, някой да не е тръгнал да иска пари и за това? Тогава сигурно ще ги получи. За профилактика на рака на матката няма дададат никога, и 10 000 жени ще умират всяка година. Но за капризите на малоумните тинейджърки ще се намерят веднага.
              А ако искат да ги дадат пък именно за психиатрия, сигурно ще е по-умно да отидат например за депресиите. Ето това вече е наистина страшна болест с немислими последствия.

Коментар

Смачканата и преобърната скала на ценности доведе до желанието на половината момичета да мечтаят за професиите манекен, фотомодел и други, при които не трябва да си чел Достоевски, или Дикенс.
                Националните радиа и телевизии имат специални предавания как се става малоумник само с помощта на циццидупета - ето ви го съвършения лик на красавица от епохата на валутния борд.
                Всякакви гънки по роклята и мозъка са нежелателни.

Коментар

Препоръчвам филма "идиокрация" - гледайте го заслужава си
                  Но Анорексията си е болест, а вие се Вторачвате в причините за възникването и

Коментар

Съвсем скоро,детето на моя позната беше на крачка от анорексия,става въпрос за тринадесет годишна хлапачка.
                    Късмет,че се осетиха овреме,ходиха по психиатри, психолози, диетолози и прочие лози.Работата не е само в модата сред тинейджърите,ами си е сериозен психологичен проблем и с това шега не бива!
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Темата е неуместна и се подиграва със съвсем сериозен проблем. Анорексията е болест. На какво се дължи и какво я докарва е друг въпрос, нека запазим малко разбиране към нещата които не можем да приемем. Едно време и аз бях много учуден когато разбрах че видиш ли психичните болести са истински болести а не внушения.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Темата е неуместна и се подиграва със съвсем сериозен проблем. Анорексията е болест. На какво се дължи и какво я докарва е друг въпрос, нека запазим малко разбиране към нещата които не можем да приемем. Едно време и аз бях много учуден когато разбрах че видиш ли психичните болести са истински болести а не внушения.
                        Да се мълчи по даден въпрос е по лошо от това да се говори по него , пък било и шеговито на моменти. Да запазим разбиране звучи като да запазим мълчание - Не Бива така...
                        Има случаи при които за 6 месеца да се отслабне 30 килограма и това да не е анорексия - Давам за пример себе си. От 80 - на 50 .
                        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Темата е "Анорексията - за или против". До колкото разбрах говорим за анорексията. Анорексията е реален проблем, болест, и въобще не е шега работа.

А това че си смъкнала от 80 на 50 мога само да ти честитя, но няма отношение към темата. Ако смъкнеш от 50 на 30, тогава ще си дойдем на въпроса, и въобще няма да ти е весело, нито на нас.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                            ....Работата не е само в модата сред тинейджърите,ами си е сериозен психологичен проблем и с това шега не бива!
                            И не малка заслуга за това положение имат телевизията, висшата и не толкова висша мода и няколко десетилетия (доста, ако се загледаме назад във времето) промиване на мозъци с развяващите се по подиуми, списания, билбордове и пр. определено анорексични манекенки, актриси и т.н.
                            Отгоре на всичко тази "мода" сериозно комплексира и определено засилва депресиите у всички, които не могат да постигнат заветната скелетоподобна форма
                            И пак ще стигнем до световния заговор срещу здравето и живота на хората , макар, че навързаните по веригата със заболяването и лечението хич не са на "загуба"! Същото и с повсеместното затлъстяване...

П.П. сега видях какво си писала ИАИ - давай веднага рецептата, нищо, че не е по темата!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

А да си чувал че болестите не могат да се лекуват, ако не знаеш причината им?
                              Е, тая се лекува с гьостерицата на ранните етапи. На късните - с лопата. После се пали свещичка да се благодари на Бога, че си е прибрал поне една вересия.
                              Аз що не мога да спра да ям, като съм сто и нам колко кила? Щото няма кой да ме трае да му припадам от глад и да се тътря като гъсеница. Рънътъ праи бурбътъ. И работата пътем.
                              Макар че нали било демокрация. Щом някой се видиоти от глупост и мързел, сигурно има право и на частен Бухенвалд. Да бъдем толерантни, по терминологията на същите тия))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X