Продавам преса за коса Rowenta 7012 ,чисто нова е(не е използвана). Цена 40 лв
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!
Дали сте благословена девойка не знам,... но определено печелите наградата за най-безсмислената обява тукПоследно редактирано от Венцислав Петров; 24-03-08, 18:51.
-
Нещо омотах от възхита.
Не мога да определя вида на благородния метал за ПРИЗА,но определено има крещяща нужда.
Търся ароматизатор с дъх на дюля за масло за LSD диференциал.
Джипа е '94г. и ако сметнете че много си надценявам колата,може и с привкус на круша(петровка,ако може).
Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 15:12.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bless_girl Преглед на мнениеПродавам преса за коса Rowenta 7012 ,чисто нова е(не е използвана). Цена 40 лвСестро ти ми направи вечерта толкова приятна, че няма накъде...
Но не се отчайвай, Стефан ще се включи скоро и ще намери за какво и къде ще можем да я използваме и тогава цената и ще се вдигне.....
Наистина не се бях смял така.....благословени сме ние в този форум и това си е....
Коментар
-
Re: До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеСпоред мен, просто момичето е пуснало тази обява във всички форуми...Не ми се рови в нета ама гаранция ,че е така
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеКолеги, вие поне сте наясно с цялата процедура по регистрацията тук и колко време отнема... Представете си сега бихте ли отделили толкова време и усилия за регистрация за да пуснете обява че например продавате такаламит в БГмама...
.
Но г-н Петров, в "бгмама" можете да закупите подобен уред много по изгодно отколкото тук...или какъвто и да атрибут/инструмент от мъжките хобита който жените ненавиждат.....
Дано не го четат рибарските съпруги....Та "мисълта" ми беше, не подценявайте този форум...
Коментар
-
Ей сега ще пусна една обява във мамата за покупка на окачване за дифендър(2 инча лифт примерно).
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
А във форума на фолксваген продават абитуриентска рокля, много запазена... http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=84383
Коментар
-
Вие сеа кво, бъзикате ли се? Всеки който има китеници и прочее присобления на кърския еб...ч в колата - в списъка. И наддаване. Кой утре не е с накъдрен китеник - не може да мине преглед и му зимат талона на колата. По новия правилник е задължително.
Ровента е наследникът на АКА Електрик, истинско ГДР!
Не се ошопарвайте, колеги, после ще висите по опашките.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеНе искам нито да Ви апострофирам, нито да спамя темата....
Но г-н Петров, в "бгмама" можете да закупите подобен уред много по изгодно отколкото тук...или какъвто и да атрибут/инструмент от мъжките хобита който жените ненавиждат.....
Дано не го четат рибарските съпруги....Та "мисълта" ми беше, не подценявайте този форум...
Коментар
-
Re: До: Продавам преса за коса!!!! СПЕШНО!!!!
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВие сеа кво, бъзикате ли се? Всеки който има китеници и прочее присобления на кърския еб...ч в колата - в списъка. И наддаване. Кой утре не е с накъдрен китеник - не може да мине преглед и му зимат талона на колата. По новия правилник е задължително.
Ровента е наследникът на АКА Електрик, истинско ГДР!
Не се ошопарвайте, колеги, после ще висите по опашките.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар