Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: НАЗДРАВЕ
Ми не знам кво да кажа.Ако кажа Наздраве би могло да бих бил помислен за пияница/евентуално/.Ама пък цел ден съм работИл.Оти па да неам право на некоа и друга чашка.Наздраве,трезвеници-и-и-и-и.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеУбрееее, ракията свърши.
Само 2 бутилки имах. Тоя Blacksmith пие като смок. Баси. Другия път ще се подготвя по-добре.
тц,тц,тц , лоща работа
ми гони жената по дюкяните за ракия де ,
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Васе, ти я измисли тази тема,а сега пускаш едни такива семпли изречения.Не става така,дай нещо по-съществено.А,наздраве.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Мисисипи.
Идва един младеж (чужденец) на бара на Геро на Златните и казва на на барманчето вълшебната думичка "Мисисипи".
И му сипват.
Не успее ли да я каже... с всичките му "Съ"-та.... немусисипи...
Мисисипи, момчета! И наздраве!

Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Мисисипи и Наздраве,колега.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеМисисисисисисисисисисиспи повече ми сипи
Абе момци,А НАЗДРАВЕ БЕ,аз се украсисисисисих доволно,ама иам място за ощеееее
!Барман! Спрете му пиенето и го слагайте да си ляга...
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Нива, снощи сънувАх,че сме се видели някъде,после сме видели Юли,Гадефф и Васко-Колонал и сме отишли в Горна Оряховица при Тишо,А после сме заминали за Русе да те жениме.А бащата на булката казал:-Взимай я,ама А си ми я върнал, а съм те застрелял.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Ааааа не.Твърдо(и малко по мекоПървоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение!Барман! Спрете му пиенето и го слагайте да си ляга...
)НЕТова е печатна грешка на която не трябва да се обръща внимание.
Требва само да ми се сипеееееееоще бирааааааааааа
ПП.Не ме излагай прд кандидат дедото
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
За кога си го сънувал.Дано да е по скоро,че конкуренцията е много гфоляма и може да ме вземат тук някъде за зетПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеНива, снощи сънувАх,че сме се видели някъде,после сме видели Юли,Гадефф и Васко-Колонал и сме отишли в Горна Оряховица при Тишо,А после сме заминали за Русе да те жениме.А бащата на булката казал:-Взимай я,ама А си ми я върнал, а съм те застрелял.
Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
, без Стефан ...
Коментар