Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Андро, нещо рано си станал, ама така е, снощи те нямаше нещо.

Коментар

Аз винаги ставам рано!
      Днес ще ходя до ДЗИ(на другия край на София),направо ми се вие свят,като знам какви задръствания са!
      Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Андро, нещо рано си станал, ама така е, снощи те нямаше нещо.
        АААА!
        Снощи се отчетох в кръчмата,минах за малко!

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
          АААА!
          Снощи се отчетох в кръчмата,минах за малко!
          Нещо съм те пропуснал в навалицата.

Коментар

А добрутро и от мене! И аз днес съм в разход - по счетоводители , пак до болницата и кой знае още къде...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              А добрутро и от мене! И аз днес съм в разход - по счетоводители , пак до болницата и кой знае още къде...
              Добро утро и успешна седмица!
              Дебел,като пристигнеш в болницата кажи на докторята да ти харижат едно апче за комплексарската ти кратуна/новото ти фото имам предвид/!
              Голяма си изненада,де ти е предела идея нямам...

Коментар

Добро утро , и късмет през новата седмица
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Добро утро и успешна седмица!
                  Дебел,като пристигнеш в болницата кажи на докторята да ти харижат едно апче за комплексарската ти кратуна/новото ти фото имам предвид/!
                  Голяма си изненада,де ти е предела идея нямам...
                  Понеже много лаеш, като се видим ще ти нащракам една камара снимки и просто ти е беден акъла в какви колажи ще те забъркам! Туй гей-мей фотота са слаааба ракия в сравнение с туй как ще те омаскаря... Тогаз не куче , ами майка Тереза да си сложиш за аватар пак няма да ти помогне след съответните компромати.

П.П. Казах на докторите за психичното ти разстройство и за сбърканата ти сексуална ориентация, и те казаха да пиеш от тези хапчета:

Последно редактирано от Тихомир; 04-08-08, 14:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Понеже много лаеш, като се видим ще ти нащракам една камара снимки и просто ти е беден акъла в какви колажи ще те забъркам! Туй гей-мей фотота са слаааба ракия в сравнение с туй как ще те омаскаря... Тогаз не куче , ами майка Тереза да си сложиш за аватар пак няма да ти помогне след съответните компромати.

П.П. Казах на докторите за психичното ти разстройство и за сбърканата ти сексуална ориентация, и те казаха да пиеш от тези хапчета:

Aбе ти верно ще излезеш голем бухъл!Щракай кот щеш/тя тиквата ти щрака,та дрънка/,ама си дръж блендата/гаражната/ по-затворена.
                    Пиниза с компроматите ми е ясен-да си туриш суратя на табела с деца дето ти целуват мазната зурла-no coment,bull shit!
                    А хапченцата дето си ги фоткал ку си пийна едничко стана беля-требе да махам ресьора на джипа,да го остря и евентуално да успея да го срежа на две?!/не ресьора.../Или да те пусна да се стараеш,белким го умилостивиш/пак не ресьора/...
                    Ма ноо си дебел-отпадаш барабар със старателната си душа шлайфана!

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Понеделниците ми са най каръшки!
                      Няма такъв КАРЪК!
                      Удариха ме!
                      Две коли се удариха,едната се завъртя и ме млатна!
                      Стоя си за ляв завой и бам!
                      Утре отивам при Боянския поп,агне ли ще е ,петел ли,корбана е ясен!
                      Сядам да се напия,здраво и безпаметно!
                      Колеги и приятели-НАЗДРАВЕ!

Коментар

Щом е само ламарини-добре. За курбана свиркай.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                          Понеделниците ми са най каръшки!
                          Няма такъв КАРЪК!
                          Удариха ме!
                          Две коли се удариха,едната се завъртя и ме млатна!
                          Стоя си за ляв завой и бам!
                          Утре отивам при Боянския поп,агне ли ще е ,петел ли,корбана е ясен!
                          Сядам да се напия,здраво и безпаметно!
                          Колеги и приятели-НАЗДРАВЕ!
                          Тъпня,браточка-ма те малоумниците са unlimited!Днес нали беше се напътил към ДЗИ-ми...имало е да става.Добре е че ти си добре-скъпо,евтино-тенеке е,майната му.Давай да се напиваш,намери си повод и оправдание кръчмето виртуално-съпричастие/малко ли е/.Неграмотниците в тия жеги/тук верно не лъжат/ептен губят козите и сакатлъците не закъсняват!
                          Тук бирата даже не ми върви-само се потя,сега пробвам с водки,ама и те с кокалчета.Па утре го обещават 38 номер.Май пак ще зачезвам извънградско.В Горна дали няма да е по-хладничко...
                          Бе,Наздраве-утре ще умувам по хладното!

Коментар

Аре бе,ко са назландисвате?????????????????!!!!!!!!!!!!!!
                            Тя неделята както почне......................
                            После болести/Юли/,летен грип/щерка ми-от днес излезе отпуска и втаса/,мислете алтернативно и поркайте профилактично!
                            ЧУК-ЧУК,за чашите говориме,мискини таквиз!

Коментар

И да внимавате след пиенето да не карате, ей.....
                              ... че гле`йте к`во става като се съчетаят нещата:
                              Задържаха мъж с 8,15 промила алкохол в кръвта
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                И да внимавате след пиенето да не карате, ей.....
                                ... че гле`йте к`во става като се съчетаят нещата:
                                Задържаха мъж с 8,15 промила алкохол в кръвта
                                Да бе,тва го четох преди малко и се чудих тоя 25 г. келеш колко е изсърбал и какво?!По мои сметки и стаж в материята говорим за 4 бутилки по 0.7 литра.Ма може и да не е плюскал нищо,говедото/и да кара-задник/.
                                НЕ ПОДРАЖАВАЙТЕ НА ТОЗИ КУХ ПЪПЕШ,УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ СЪС СТАЖ,ПОЖЕЛАВАЩ УТВЪРЖДАВАНЕ НА НАВИЦИТЕ ЗАД ВОЛАНА!!!
                                ПИША ВИ КАТО БАЩА НА 21г. ДЕВОЙКА С КНИЖКА ОТ 8 месеца.
                                Тъпото и безсмисленото е че няма поправителен и изправителен/няма връщане от там,само анализи без стойност и покритие/.
                                Просто умната-никой не се е родил научен!Но който го знае се научава без излишни геройства и изцепки,камо ли да опропасти/осакати и друг живот случил се на пътя на "геройството" му!
                                Това ми е становището за подобни гъзове,НАЗДРАВЕ за тези дето разграничават пътя и питието!Винаги може да се намери време за всичко-ако имаш желание,разбира се!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X