Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
    Ади спри се бе Maxxe, с туи наливане не бактиса ли.Оня от Горна се измори,другия пък обикаля кат ненормалян ,и нема кои да пие,абе тез хора да са вземат в ръце та да сръбнат по едно питие
    Ей, чшш, кво за "оня от Горна"? Я да не "богохулстваш"! Аз си пия всяка вечер- да не съм като някои дето само ми се моткат по басейнчета, по Англии , а всъщност бягат по тъча!

Коментар

Тежко е.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
        Тежко е.
        Koe? Завръщането на душата в тялото ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Koe? Завръщането на душата в тялото ли?
          Аха. От два часа съм станал и се мъча да се осаферя, ма май без бира няма да стане.

Коментар

Ей, чшш, кво за "оня от Горна"? Я да не "богохулстваш"! Аз си пия всяка вечер- да не съм като някои дето само ми се моткат по басейнчета, по Англии , а всъщност бягат по тъча!
            Чшшш,ДЕБЕЛ,както не наблягаш на твърдо ако те туря с мене на тъча ще изпаднеш в корнер!По чужбина надали ще ти изхраня лакомата гъзяга,ама ела тука да та видя поне на местна почва предеш ли?
            Пробваш да пишеш на неизпитан ученик двойка...?!Ш'си го намериш май от сабахлаим.

Коментар

Аха. От два часа съм станал и се мъча да се осаферя, ма май без бира няма да стане.
              Като знаеш правия път,що търсиш кози пътеки...?
              НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                ако знаеш колко елачи ми е наредила , тая моита веро съм яко болен , баси маиката гадна работа
                Добро утро!
                А да се сещаш всички болести поради какви липси спохождат чиляк,а?
                Прескочи до другото заведение и им @@и майката на илачите!
                АНТИБИОтик-ти му виж името па после го пий,бошлав работа/нечиста сила/.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Чшшш,ДЕБЕЛ,както не наблягаш на твърдо ако те туря с мене на тъча ще изпаднеш в корнер!По чужбина надали ще ти изхраня лакомата гъзяга,ама ела тука да та видя поне на местна почва предеш ли?
                  Пробваш да пишеш на неизпитан ученик двойка...?!Ш'си го намериш май от сабахлаим.
                  Чшш, маймун, не дърпай дявола за опашката , че да не ти причини анален дискомфорт рано сабахлям!
                  ...ама ела тука да та видя поне на местна почва предеш ли?
                  Туй явно е покана за BBQ? Може, може, ама без Юли не идвам! И , апропо- заколи един бик предварително иначе рискуваш да останем гладни и да ти сторим нещо много болезнено...
                  Последно редактирано от Тихомир; 03-08-08, 10:22.

Коментар

Тежко е.
                    Много даже.Аз се размажах вчера.Толко бира не бях пил от векове,и сега се надявам че ще излежне някак.Повече на събор не отивам.Дано не съм се изложил нещо,щото половината нощ ми се губи
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Чшш, маймун, не дърпай дявола за опашката , че да не ти причини анален дискомфорт рано сабахлям!

Туй явно е покана за BBQ? Може, може, ама без Юли не идвам! И , апропо- заколи един бик предварително иначе рискуваш да останем гладни и да ти сторим нещо много болезнено...
                      С тез анални перифразии ставаш банален-иди до бацова маала да ти оберат стружките и мирясай!!!
                      Юли ко та бърка ма,парцал-и него ще викна,ма той от наще-порка си,а ти само гледаш да натъпчеш гъзосерящия механизъм.
                      Апропо,идвайте и двамата-ку са зложа пишете ми излагацията туканка!
                      Ако не-аз ша ва изтипосам кат Миролюба Бенатова,Габриела Наплатанова/по избор-ноо тъпи парчета тез булки/.
                      Даже на гьола с барбекюто ще я караме-като се осереш,шкембъл лаком,има стаички за почивка-пращам за моя сметка едно мъжкоориентирано канго и се цункайте по шпилките!@!!
                      Ние с Юли ще довършим борбата край гьола и барбекюто-кви неизцедени моми мятат дифове,не е истина!С тая стагнация за биричка и кифтенце може и с куфража-нема майтап,стръвници и 3/4!
                      Пък ти през този момент ша лапаш рахат локум и кот та дърпа,дебелак перверзноизфращял-после та прибираме с Юли и си траеме за твоя фронтови Г@з.Нали си модераст-няя ти събаряме реномето и да рекламираме изуй-гащи партито с главен бригадир/на краставичената нива/ ДЕБЕЛИЯ ЗЕЛЕНЯСАЛ ПРИНЦТ!!!
                      Тъй де,Наздраве-сърбам си водчица от преди час.Кенефа ми даде бахти разхода на газ/18 градско/,маркуча преди тройника се цепнал отдолу-сборих го и сега си почивам/не в мир,дебелия да не злобей/.
                      Кога ще черпиш за мечката бе,цицийо-или мангата свърши покрай новите табели?!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        С тез анални перифразии ставаш банален-иди до бацова маала да ти оберат стружките и мирясай!!!
                        Юли ко та бърка ма,парцал-и него ще викна,ма той от наще-порка си,а ти само гледаш да натъпчеш гъзосерящия механизъм.
                        Апропо,идвайте и двамата-ку са зложа пишете ми излагацията туканка!
                        Ако не-аз ша ва изтипосам кат Миролюба Бенатова,Габриела Наплатанова/по избор-ноо тъпи парчета тез булки/.
                        Даже на гьола с барбекюто ще я караме-като се осереш,шкембъл лаком,има стаички за почивка-пращам за моя сметка едно мъжкоориентирано канго и се цункайте по шпилките!@!!
                        Ние с Юли ще довършим борбата край гьола и барбекюто-кви неизцедени моми мятат дифове,не е истина!С тая стагнация за биричка и кифтенце може и с куфража-нема майтап,стръвници и 3/4!
                        Пък ти през този момент ша лапаш рахат локум и кот та дърпа,дебелак перверзноизфращял-после та прибираме с Юли и си траеме за твоя фронтови Г@з.Нали си модераст-няя ти събаряме реномето и да рекламираме изуй-гащи партито с главен бригадир/на краставичената нива/ ДЕБЕЛИЯ ЗЕЛЕНЯСАЛ ПРИНЦТ!!!
                        Тъй де,Наздраве-сърбам си водчица от преди час.Кенефа ми даде бахти разхода на газ/18 градско/,маркуча преди тройника се цепнал отдолу-сборих го и сега си почивам/не в мир,дебелия да не злобей/.
                        Кога ще черпиш за мечката бе,цицийо-или мангата свърши покрай новите табели?!!!!!!!!!
                        Хахаха, ей на затуй ми е хубаво да си приказвам с тебе- винаги си многословен и квичиш като изнасилен от дог пинчер. Сега ти отговарям по ред. За аналните ти проблеми - споко ше са опрайш. Само действай по-полека. Гледай да не даваш да те опъва повече от един мангал. За излагането - не бери грижа. Няма да те излагам публично. Ти прай кот ти харесва. "ДЕБЕЛИЯ ЗЕЛЕНЯСАЛ ПРИНЦТ" - това ми харесва. Взел си да придобиваш финес. В Англия ли те научиха? Малко вероятно... За тройника. Ами как няма да се сцепи? Тебе гъ@а ти сцепиха толко пъти сега че той се пукнал веднъж голяма работа. Не му завиждай. И накрая за меченцето. Кат дойда тогаз ше черпя. Сега го пригаждам по мой вкус. Ето. Такъв пълноценен отговор не си виждал отпреди "голямата ти екскурзия" до Лондон. Между другото , донесе ли си вазелин оттам? Казват че на острова гейството било доста широко практикувано...

Коментар

Наздраве, колеги.

Коментар

Наздраве!

П.П.
                            Максе, влез тук . Това е твоят сайт!

Коментар

Хахаха, ей на затуй ми е хубаво да си приказвам с тебе- винаги си многословен и квичиш като изнасилен от дог пинчер. Сега ти отговарям по ред. За аналните ти проблеми - споко ше са опрайш. Само действай по-полека. Гледай да не даваш да те опъва повече от един мангал. За излагането - не бери грижа. Няма да те излагам публично. Ти прай кот ти харесва. "ДЕБЕЛИЯ ЗЕЛЕНЯСАЛ ПРИНЦТ" - това ми харесва. Взел си да придобиваш финес. В Англия ли те научиха? Малко вероятно... За тройника. Ами как няма да се сцепи? Тебе гъ@а ти сцепиха толко пъти сега че той се пукнал веднъж голяма работа. Не му завиждай. И накрая за меченцето. Кат дойда тогаз ше черпя. Сега го пригаждам по мой вкус. Ето. Такъв пълноценен отговор не си виждал отпреди "голямата ти екскурзия" до Лондон. Между другото , донесе ли си вазелин оттам? Казват че на острова гейството било доста широко практикувано...
                              Ma ти верно ще излезеш тъпан!Финеса покрай дебелия ти задник изглежда като Голф 3-ка с ПК регистрация,демек ич!Торба дебела,кога ще почерпиш за 124 или няма кинти?!Да ти пратя 2.45 с пощенски запис?!
                              Лаеш кучето ми се струва и ти отговарям аванс:
                              Детските паспорти нямали бърза версия-половината си отидоха навреме,а моя и щерката изчакаха срока-после летището и моята излагация,Илияна още ме гледа като пън/не че не съм/!!!

Коментар

Наздраве!

П.П.
                                Максе, влез тук . Това е твоят сайт!
                                Зеленясал принтц го замествам с ненаситен вискомуфоуловител!!!Голяма си тъпня бе,Тишо-направо се чудя кой ни запозна,майка му утрепана!Ще срещаш гости ми се чини!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X