Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Се съм пил ама чак па да се напоркам и да се забия в Лондон.Ти ме утрепа.Наздраве и гледай ако ти дайдат гости от Япония да не се наливаш със саке в Токио
    Нема вече да карам никого никъде-@бал съм им дестинациите.Купувам си два метра синджир колкото да стигам до хладилника и хвърлям ключа от катинара през терасата.
    Проблемацията иде от завръщането на кумците ми другата седмица от Чикаго....Добре е че евросъюза не стига до там,да са шия в кухата дамаджана.Налях си втора водка-не изоставайте,сигурно съм две обиколки предница.
    Наздравичка!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      Оооо,,, Макс каде ходиш бе магаре такова здравеите на всички
      Къде,не ми ли прочете изцепката.
      Като малък се бях изплющял на капацуна от двуметрова пързалка,аз съм ясен-дано поне генофонда да не се е изчекнал...
      Ама като гледам-май и там има проблеми с харда...
      Майка И ни гледа и двамата понякога като изкопаеми/горката,сигурно и е зор с две откачалки/.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
        Свършил си го аналогово у дигитална среда
        Те на туй мо викам маалка разходка, като за разтъпкване!
        Седи са тука и си пий по домашному,че имаш да оправяш семеиния мир!
        Наздраве и умната....ако не, русата!
        Ако и русата са дръгне-128 евро и пак,там са малко дебели ама на три питиета палят от четвърт.Ама да им правя кефа и мерси да няма-тц.Софрата е по-читава занимавка.
        Наздраве де,ко съ дърпате?!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Ако и русата са дръгне-128 евро и пак,там са малко дебели ама на три питиета палят от четвърт.Ама да им правя кефа и мерси да няма-тц.Софрата е по-читава занимавка.
          Наздраве де,ко съ дърпате?!
          Компанията се назландисва нещо,не им се пие днеска а?
          Наздраве!
          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Наздраве!
            У петък ли се дърпат,бе?Чшшшшшшшшшшшшшш,да си наливате и да почвате,калпазани трезвени.Де бил Макса-е го де го,аре наздраве!Няма да живеем с орлите,сърбайте докато дишате-после нема/може би/...

Коментар

Наздраве!
              Е па ти почнА на обед,Maxxxa пие из цела Европа.На нас ни падна самочувствието,ама А,наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Е па ти почнА на обед,Maxxxa пие из цела Европа.На нас ни падна самочувствието,ама А,наздраве.
                Пиенето и повръщането немат никакъв сертификат,камо ли евро такъв.Уловката е да се отрежеш подобава/справка-maxxx/.
                Та,наздраве и никакви шотове под масата!
                Колко ми се клати камбаната не е истина,ма продължавам на местна почва-баси и говедото дет съм!

Коментар

Шо ич въ нема бе...?Да ви подаря по една крава да сърбате млекце,а?
                  Кто не курит и пиют, здоровинкий помрут!!!/граматически може и да ме няма-прошка да ми е,поне се зоря със спиртосаната си чутура/.

Коментар

Натежа ми главата! Изпих 4 бири! Вече, но искам още. Ох, добре ми е!

Коментар

Наздраве за приятелите!
                      http://vbox7.com/play:849097e5
                      Eвала за клипчето! Мерси и наздраве!

Коментар

• До: На кафе

Добро утро , и да се похваля аз съм яко болен , изтинал то винаги има първи път
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро на всички! Спокоен и приятен уикенд ви желая, а ти оздравявай по-бързо браточка! Че никак не е хубаво да си болен.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Добро утро на всички! Спокоен и приятен уикенд ви желая, а ти оздравявай по-бързо браточка! Че никак не е хубаво да си болен.
                            на мен ми е повече интересно защото никога не съм се чувствал така как е колата
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              на мен ми е повече интересно защото никога не съм се чувствал така как е колата
                              Добре е. Е, има дребни работи за оправяне, но като цяло е добре.
                              П.П. Ако нейде мернеш 17-ки джанти на по-тънка цена , свиркай...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Добре е. Е, има дребни работи за оправяне, но като цяло е добре.
                                и от магазина да я вземеш пак ще има какво да правиш по нея , и аз обикалям около новия джип та го оглеждам още

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X