Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: На кафе
Аааа, не мой тъй! Утре ако пътувам до София какво да обличам?Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнениеДобро утро (за малко да кажа "и наздраве")!

Не се оплаквайте! В крайна сметка няма нищо по-хубаво от лошото време.
Не знам откога не съм се кефел толкова на свежата и прохладна сутрин!
Пък като си беше топличко нямаше кво да се чудя...
Юли, де си бре , върна ли се?
Коментар
-
Ами тъй и ще сторя.Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнениеМетни едно якенце в колата за всеки случай. Само сутрин е хладно, после е пак жегица.
А ще идвам с влака, пък ако ми хареса туй дето ще го гледам може да се върна и с кола.
Коментар
-
Едно мече 124.Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнениеЕ а дано! Какво ще гледаш?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеЕдно мече 124.
Аааа, класик си! Евала, тая кола е железна!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнениеАааа, класик си! Евала, тая кола е железна!
Достатъчно голяма за физиката ми и пак толкова непретенциозна да ме вози по реките.
Коментар
-
Така си е. 123;124;126 и 140 - това са истинските мерцедеси според мен. Всичко останало е компромис някакъв...Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение... един от последните истински корави Мерцедеси!
Коментар
-
Хубаво е, че си спрял броенето на 124, 'щото с S-класа щеше да е малко грубо по рекитеПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТака си е. 123;124;126 и 140 - това са истинските мерцедеси според мен. Всичко останало е компромис някакъв...
!
Коментар
-
Абе то да имаше някоя добра S-класа на цената на 124-ка щях да я отнеса кат бръмбар сламка и изобщо нямаше да се замисля да ходя ли за риба с нея , или да не ходя, ама няма.Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнениеХубаво е, че си спрял броенето на 124, 'щото с S-класа щеше да е малко грубо по реките
!
Коментар
-
Aко успееш да си намериш 740i я вземай без да му мислиш. Това е първия осмак слаган на 7-ма серия. А иначе е голям звяр ама и доста си похапваПървоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнениеАз съм малко привързан към БМВ като марка и сега ми се върти една вредна мисъл в главата за една стара седмичка - 735 или нещо от тоя род (88ма до 93 - нещо подобно)
. 735 също е отличен избор. Хоби кар ли ще си правиш?
Коментар
-
Хоби кар, и семейна за по-дълги преходи в страната, когато реша да оставя Гранда.Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеAко успееш да си намериш 740i я вземай без да му мислиш. Това е първия осмак слаган на 7-ма серия. А иначе е голям звяр ама и доста си похапва
. 735 също е отличен избор. Хоби кар ли ще си правиш?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар