Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Тамън мислехме да го отказваме,ама сега пиеме за твое здраве,така,че ще отложим отказването за по-натам.
    А така.Сега аз ше излезна виновен че не можете да спрете пиенето
    Нищо ще го преживея
    НАЗДРАВЕ
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      А така.Сега аз ше излезна виновен че не можете да спрете пиенето
      Нищо ще го преживея
      НАЗДРАВЕ
      Еееее,,,,,,кво става тука бе кой ще спира пиенето , ааааааа,,,,,не така нема ред бе братче , я НАЗДРАВЕ
      Последно редактирано от Тихомир; 14-07-08, 23:10.
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Юли,друже,наздраве!
        Малииии,как сам са осветкал,имам повод да почерпя.Станах горд собственик на струг,бормашина и още разни полезни джаджи!
        Бая се озорихме дорде ги разтоварим!
        Скоро ще ги пусна в експлоатация(баси,как успях да я напиша тая дума)!
        Тишо,наздраве и на теб,де се губиш?
        Наздраве!
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
          Юли,друже,наздраве!
          Малииии,как сам са осветкал,имам повод да почерпя.Станах горд собственик на струг,бормашина и още разни полезни джаджи!
          Наздраве!

Браво , браво, да са ти честити

Бе то, маи, и аз трябва да черпя взех си още един джип паджеро ама само по едно еи НАЗДРАВЕ
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

• До: На кафе

добро утро, кафе чака
            Three witches watch three Swatch watches.
            Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

добро утро , колеги и колежки , особено колежките как сте тази сутрин имали някая дето рано , рано да са я дискриминирали

Коментар

Добро утро!
                Ставайте сънливци,кафето истива!
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Добро утро. Жега .
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Добро утро! Много е кофти без кола... Дори за риба не мога да ида...

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                      Юли,друже,наздраве!
                      Наздраве!
                      Наздраве! Снощи много се напих от мъка и си легнах. Мастика, бърбън и една бира за капак... Андро?/Blacksmith/ , честито за придобивките , брато! Дай боже вярно да ти служат!

Юли, честито за новата джипка браточка! Да си я караш с кеф! И мене да повозиш някой път!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Наздраве! Снощи много се напих от мъка и си легнах. Мастика, бърбън и една бира за капак... Андро?/Blacksmith/ , честито за придобивките , брато! Дай боже вярно да ти служат!

Юли, честито за новата джипка браточка! Да си я караш с кеф! И мене да повозиш някой път!
                        Аз в петък попремуртих - сега съм по кротък, че кашлям нещо и гърлото понаболва, а така ми се пие студена биричка...

Юли, четито джипка! Със здраве. Трябва да мина някой ден да се видим и да пием по нещо (за здраве ).

Коментар

Добро утро и от мен. Моето кафе пАри щото сега го направих.
                          Тишо, да знаеш, че съществува и градски транспорт. Не съм запознат с цените, но до рибарския магазин за риба едва ли ще те одерат жив .
                          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                            Добро утро и от мен. Моето кафе пАри щото сега го направих.
                            Тишо, да знаеш, че съществува и градски транспорт. Не съм запознат с цените, но до рибарския магазин за риба едва ли ще те одерат жив .
                            Ама си.... Аз риба не купувам/освен морска/.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение

Юли, четито джипка! Със здраве. Трябва да мина някой ден да се видим и да пием по нещо (за здраве ).
                              да бе ,да , само се каните и не идвате

Коментар

Вижте това.Днешния брой на в."Телеграф".Доказано от американски учени.Рязкото прекъсване води до депресия. http://img.data.bg/i.php?show=105517..._id=b2z5dg#img А,наздраве.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X