Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    Привет!
    Аа...ааа не, аз по хубаво да ви купя по един костюм с риза, чепици и вратовръска отколкото до ви черпя с ракия...
    Не знам дали ги обмислил алтернативите. Като ни костюмираш, като се почувстваме баровци - и ще искаме уискита и др. А твойта ракийка и по потници ще я жулнем. Скромно и непретенциозно!
    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      [20:17]Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, нито НИВАта му - нищо, което е на ближния ти, а най-малко буренцето му с ракийка!
      Аз буренцето го не искам,само съдържанието
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение

ще чакаш, първи аз си го намерих каде се буташ това да не е бидон, 20 литра са само , първо аз да се налоча ха наздраве
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          ще чакаш, първи аз си го намерих каде се буташ това да не е бидон, 20 литра са само , първо аз да се налоча ха наздраве
          Точно щото не е бидон,Ти налочеш ли се няма да остане нищо за нас

Коментар

Точно щото не е бидон,Ти налочеш ли се няма да остане нищо за нас
            ша го караш на лимонадка
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ами то аз съм написал - "буренцето му с ракийка"

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Ами то аз съм написал - "буренцето му с ракийка"
                Абе много сте гадни с Юли.Не ми давате даже да си помечтая за малко домашна ракийка.Той даже на лимонада ме остави.В знак на протест ще си пия студена биричка (което всъщност правя цял ден)
                Аре НАЗДРАВЕ и със ЗДРАВЕ

Коментар

Абе много сте гадни с Юли.Не ми давате даже да си помечтая за малко домашна ракийка.Той даже на лимонада ме остави.В знак на протест ще си пия студена биричка (което всъщност правя цял ден)
                  Аре НАЗДРАВЕ и със ЗДРАВЕ
                  Ааа, няа да ни обиждаш с браточката! Ний не сме таквиз хора! Ама ти не си мечтаеш за "малко домашна ракийка" ами направо кроиш пъклени планове как да откраднеш на чиляка буренцето и сам да си го изпиеш. Което е и основната ти грешка! Ако беше рекъл направо ами тъй и тъй, има едно буренце с двайсетина килца ракийка, дайте да го отмъкнем и заедно да го изпием, работата щеше да е съвсем друга! Ама таз пуста лакомия не признава - я вземи се засрами задето искаш тъй гадно да пре**еш другарчетата си! И бързо налей по нещо тука за да ни умилостивиш, ама ха....

Коментар

Наздраве! И да ви имам кахърите...

Ракия се намира, но с доматите положението е печално и катастрофално. Освен за онези дето си имат градинка и знаят да й говорят, да си живи и здрави, и все така умели.

Цяла седмица опитвам да намеря домати, които да не се състоят само от външност. Накрая - с голЕма надежда - купих едни за 4 лв./кГ (четири к'вото тре'а да им излязат). И пак същото! Вид - търговски. Вкус - на вода от вадата!

Лоша работа! И съм бесен и ще напия от яд, а също така защото пия без достойно мезе.

Наздраве!
                    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                      Наздраве! И да ви имам кахърите...

Ракия се намира, но с доматите положението е печално и катастрофално. Освен за онези дето си имат градинка и знаят да й говорят, да си живи и здрави, и все така умели.

Цяла седмица опитвам да намеря домати, които да не се състоят само от външност. Накрая - с голЕма надежда - купих едни за 4 лв./кГ (четири к'вото тре'а да им излязат). И пак същото! Вид - търговски. Вкус - на вода от вадата!

Лоша работа! И съм бесен и ще напия от яд, а също така защото пия без достойно мезе.

Наздраве!
                      Аз мислех градинката пред блока да я насадя с домати и краставици,ама комшийките :НЕ китки ше садиме ,и сега и аз имам подобен проблем.
                      Една къщичка с грдинка и парниче добре щеше да ми дойде ама нема
                      Не знам в Горна Оряховица,чувал съм там имат добри доматки и ракийка ,псвен да ходиме да проверим.Ама няма кой да ни покани
                      НАЗДРАВЕ

Коментар

Домати тука има бол и вкусни при това. Вземайте ракийката и идвайте - салатата от мене!
                        Ха наздраве!

Коментар

какви домати бре, нема ли мессссоооо,, за вазе луканки, пастарми, филета , Тъ,Тц

Коментар

А някои, като колегата zbytsam, са "по-изтънчени" и го карат "по-тежко":
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=12
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              А някои, като колегата zbytsam, са "по-изтънчени" и го карат "по-тежко":
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=12

наздраве , наздраве , на теб

Коментар

Бях си легнал в 10.30 и сладко спинках. Мислех да дръпна сутринта в 4 часа към Бургас, до Силистар, да се видим с колегите.
                                Мамка му, как ме събуди една тЪпЪнарка.
                                2 пъти през 20 минути хем, ми съдра телефона.
                                Последния път в 12.30. Женски глупости.
                                Е нема да я огрее!
                                Са освен да си сипя една леденостудена Собиески, или топла Метекса, че само това имам.
                                Мамка му !!!!!!!! Наздраве
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X