Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Наздравеее

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
      Наздравеее

Лелееееееее,,,, ти не беше ли малка , е добре, едно ликьорче и марш в къщи
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Днеска ми донесоха една ракия-5 лева килото.От един час се наливам и ефект никакъв.Преди малко се сетих да топна спиртомера и тя се оказа 38 градуса,егати.Ама ше си я пия,кво да праа.А,наздраве.
        Привет!
        Аз моята си я оставих на 48 градуса...и хооп си я сложих в буренцето...
        Приятелю да не са ти набутали сироп за кашлица вместо ракия...мания тая парцуца...бъди мъж...сипи си нещо по силничко...
        Наздраве и от мен...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Я, да си признавате, кой от вас беше на една маса с футболния съдия преди мача:

http://footballsviat.gol.bg/article.php?id=36621

... сега - в Беларус, после - и у нас
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
            Привет!
            Аз моята си я оставих на 48 градуса...и хооп си я сложих в буренцето...
            Приятелю да не са ти набутали сироп за кашлица вместо ракия...мания тая парцуца...бъди мъж...сипи си нещо по силничко...
            Наздраве и от мен...
            кажи си и адреса де дано е големо буренцето
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение

ебати садията , тоя е пълен идиот

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                кажи си и адреса де дано е големо буренцето
                Привет!
                Аа...ааа не, аз по хубаво да ви купя по един костюм с риза, чепици и вратовръска отколкото до ви черпя с ракия...Мда, че вие и кръвчицата ще ми изпиете...шегувам се...
                Бурето е само двадесет литра...за всеобщо съжаление...иначе всеки е добре дошъл у нас...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

• До: На кафе

добро утро искам да питам тези дето живеят на морето , дали може някои да ме уреди някаде по плажовете като обращач

Коментар

добро утро искам да питам тези дето живеят на морето , дали може някои да ме уреди някаде по плажовете като обращач
                    Айде, кариера ли ще правиш на морския бряг ?
                    Днеска обръщач, утре мазач ))
                    На плажно масло )))
                    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Айде, кариера ли ще правиш на морския бряг ?
                      Днеска обръщач, утре мазач ))
                      На плажно масло )))

ми жал ми е затова , я си представи ако загори някоя , по добре да ги обръщам и мажа

Коментар

ми жал ми е затова , я си представи ако загори някоя , по добре да ги обръщам и мажа
                        Много на умни се правят вече тука по морето.Гори , бели се , сменя три кожи , боли я , ама на недостъпна се прави.Няма вече чужденки като едно време.Някой да ги заприказва , малко джумбиш да става , че и на околните да им е по-весело, да позяпат , да се посмеят.Ех какви времена бяха...Сега - отиваш , опечеш се и си тръгнеш.Вече и на плаж не ми се ходи( миналата година 2 пъти отидох на 500м. от плажа сме )- тая по-малко.
                        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

То, да ги мажеш добре, ама с какво .... ?
                          От естествен произход ли ? ))
                          Или някоя химия ?
                          MOPAR - например
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение

Абе аз ми казвах да не пие Десетата вотка ,ама той не ме слуша
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                              Бурето е само двадесет литра...за всеобщо съжаление...иначе всеки е добре дошъл у нас...
                              Десет литра само на Юли няма да му стигне,камоли да се изтресеме сички
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Десет литра само на Юли няма да му стигне,камоли да се изтресеме сички
                                [20:17]Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, нито НИВАта му - нищо, което е на ближния ти, а най-малко буренцето му с ракийка!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X