Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На кафе

Добрутрооо! Сега отаврям окото и що да видя - черепи! Майтап! Лек и приятен ден на всички!

Коментар

Добро утро !!
      И аз да се събудя една сутрин рано, то пък няма никой още ))
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Добро да е

Ние ставаме в 6:00 )
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Добро утро , хаиде по едно копютарно кафе и преглед на саита, да ви каж тази сетрин се събудих от това че съм мъж, нали се сещате , абе спим си ама по едно време все едно съм легнал на бирено шише , та за това днес съм на лов , ,,,,,,,,,,,,
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Никво кафе , да живее топлата чорбичка! Големи хвалби тази сутрин, голямо мятане по върбите....
            Аре, добрутро!

Коментар

проба 1.2.3
              Последно редактирано от nikito776; 01-05-08, 12:25.

Коментар

я пак
                Последно редактирано от nikito776; 01-05-08, 12:24.

Коментар

Има цвят на чай. Има вискозитет долу-горе като чай.

Но няма температурата на чай. Вътре има ледчета. И не е в чаша за чай.

Абе май не е чай.

Днес е празник все пак. А от утре (пардон - от понеделник, ден, който не става за друго освен за подхващане на важни решения) край - само чай. Чай през май. Хм?

Поздрави и наздраве!
                  Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                    Има цвят на чай. Има вискозитет долу-горе като чай.

Но няма температурата на чай. Вътре има ледчета. И не е в чаша за чай.

Абе май не е чай.

Днес е празник все пак. А от утре (пардон - от понеделник, ден, който не става за друго освен за подхващане на важни решения) край - само чай. Чай през май. Хм?

Поздрави и наздраве!
                    Май чай, а? През май? Да , да ама не. И уиски не. Най-добре е по кафенце в кафене с младо гадже на колене. Подхващане на? решения важни?неее. Движения страстни , погледи влажни...
                    Аа бе де е Юли? И макса де е? Тез двамата де са? душата ми тлее...че няма ги тез двама от доста отдавна и няма за мене победа славна в битка словесна с тез два агента. на ДС? неее. на парламента-мента-мента-мента........

Коментар

Добро утро. Работя (Първи май е ден на труда!)по обекти на Слънчев бряг. Предупреждавам: под шатрата срещу "нашия" хотел върху плажа, дето сервитьорка е една дългокрака, ме ужилиха за едно капучино...4,20!! лева.
                      Жена ми в такива случаи казва: днес няма да пикаем!
                      С моята пенсия мога да изпия 57 капучини!
                      Преди години един руснак разсъждава: В ФРГ един чай струва две марки. А едно видео - 400. Значи с 200 чаши чай може да си купиш видео. Въпросът е как да прекара през граници и да опази горещ една кофа чай от Тула до Франкфурт!?

Коментар

Добро утро на всички.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                          Добро утро. Работя (Първи май е ден на труда!)по обекти на Слънчев бряг. Предупреждавам: под шатрата срещу "нашия" хотел върху плажа, дето сервитьорка е една дългокрака, ме ужилиха [B]за едно капучино...4,20!! лева.
                          .......................Тула до Франкфурт!?
                          Добро утро ))

" Това твойто нищо не е. Аз к'Ъв случай имам !!!! " - за който не знае, това е лафът, между хора, които си разказват "АБСуЛЮТНО ИСТИНСКИ СЛУЧАИ ".

Пояснение - "АБСуЛЮТНО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ ". - случай, който е по скоро абсУрден, отколкото истински. Корена е от АБСУРД )

Та, при мен Късокрака сервитьорка и кафе за 2.50 евро. И така до пълно отвращение от кафето )).

От Тула до Франкфурт, май са ходили само ония особени самовари, ....Калашников ли им беше марката, Шпагин ли ??? ))))
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Здравейте

Коментар

Първоначално публикуван от jerom1 Преглед на мнение
                              Здравейте
                              здрастиии...на младия търсач на офролд приклучения
                              [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

добро утро , нещо ново имали , днес маи пак ще е жега
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X