Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    ... Навсякъде където отида се коментира Слави. ...
    Не е зле да помислиш относно местата, по които ходиш!
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

хора, този Слави според мен е наи достоен от гилдията , същото като за Боико Борисов , вище тои се показва по телевизора , Ха Ха , че като има проблем в София менли да питат ,

тия прикаски за подобни хора станаха като мода, или немощ , вище ме аз имам различно мнение от другите , в което няма лошо ,
      разликата е само една, че хората които харесват Слави харесват и тези дето го мразят, а хора дето мразят Слави , мразят и тези дето го харесват чудна работа
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        Не е зле да помислиш относно местата, по които ходиш!
        Надявам се не се опитваш да ме обидиш.

Коментар

1-ва лъжа на Слави-Всъщност автомобила струва 12 000лв.,а не 14 000
          2-ра лъжа на Слави-Бил си съдрал *****за да намери колата.Е ****си съдраха от "НАР"ООД,да не говорим че от екипа му непрекъснато са звъняли в офиса Типично за Слави и обкръжението му.
          от Лада форума е цитата

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
            За чиат бъзик го прави.Или може би се пробва да си спаси
            предването.Това е без значение тъй като тая Лада не знам как ще се регистрира.Тя няма евро4.
            Евро2 и Евро4 са норми за екологичност, нали? Какъв е проблема при поръчков автомобил да бъде произведен по изискванията на Евро4? Макар да се съмнявам, че ще бъде Лада. Нива с Евро2 през 2006 год. базов модел струваше 13700 лв. с ДДС. През 2007 год. същия автомобил, но с Евро4 вече струва 15 060 лв. с ДДС.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              от Лада форума е цитата
              типично за хора с ограничено и недоказано мислене ,
              все едно да кажа, че въобще ненадминатия и наи богатия за всички времена , и невъзможно достижим ,Рамзес 2 , абе къкъв е тоя Рамзес 2 , ха хааааааа,,,,,,,,,,, нещо не става , Слави си е мъж и това е , харесват или не харесват , пишат или непишат вече е останал в историята , а даже продължава да прави история и спомени на хората ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Действително си е трудно да купиш 2107,тези ладюхи не се внасят в БГ.Дори и при официалния вносител за БГ да попиташ за Лада 2107,ще те гледат,като марсианец .
                Човека просто си прави шоу,никой не е насилен да праща SMS-и,нали?!Защо не се говори толкова много за благотворителните кампаний,който прави?

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                  Евро2 и Евро4 са норми за екологичност, нали? Какъв е проблема при поръчков автомобил да бъде произведен по изискванията на Евро4? Макар да се съмнявам, че ще бъде Лада. Нива с Евро2 през 2006 год. базов модел струваше 13700 лв. с ДДС. През 2007 год. същия автомобил, но с Евро4 вече струва 15 060 лв. с ДДС.
                  За екологичност са.Те руснаците не си правят труда да и модернизират двигателя защото на запад няма кой да я купи.НАР ООД не я внасят от началото на 2007.
                  Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    типично за хора с ограничено и недоказано мислене ,
                    Ти не говори така за Лада форума!

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                      Ти не говори така за Лада форума!
                      имах предвид този дето , мисли така не за ладата

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        имах предвид този дето , мисли така не за ладата
                        Аха.Моя грешка.Извинявай ако съм те обидил с нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                          Та да питам, че ми стана интересно, щото жената ме попита пък аз незнам. Този култов автомобил каква ли е цената му днес? Едно време само баровци го караха.
                          Две такива подарих на мои работници. Да идват на работа, без да се оправдават с рейсовете. Първият набързо я пребоядисал и шитнал в Поморие.
                          Вторият я продал на части на моргата.
                          Сега двете ми струват вече четири години плащане на данъци, застраховки
                          Трудно е да се определи цената на "седмицата"

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                            Две такива подарих на мои работници. Да идват на работа, без да се оправдават с рейсовете. Първият набързо я пребоядисал и шитнал в Поморие.
                            Вторият я продал на части на моргата.
                            Сега двете ми струват вече четири години плащане на данъци, застраховки
                            Трудно е да се определи цената на "седмицата"
                            Ти си като Слави Трифонов , браво , да е щедар човек, това е добра черта

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Последно, докато ги продаваха, цената беше около 10-12хил. лв
                              Ма в случая, мисля, че става въпрос за някакъв бъзик - кой ще се прави на палячо със седмици при Слави за такъв трофей. Пък и от съвсем практична гледна точка, как ще се регистрира този автомобил.
                              Ако може да се включа макар и с малко закъснение Момичето, което спечели ладата си я регистрира без особени проблеми веднага щом й дадоха колата следващата седмица. Най-големия й проблем беше известно чакане по опашките в КАТ Знам това, защото е гадже на мой приятел и колега от старата ми работа
                              Сега за вноса - колата не е вкарана на собствен ход Вкарана е с помощта на една известна автокъща. Това пък го знам, защото мястото където работя сега, има известни отношения с шоуто и 7/8
                              И накрая за да не си помислите нещо държа да уточня, че съвпадението е случайно и аз нямам нищо общо с това То ако можех да правя такива неща, жена ми щеше да спечели околосветското пътешествие за двама
                              Warp. Timewarp.
                              Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                              LZ1VAS

Коментар

гледам че я продават в мобиле.бг за 15 000 ... нема да земе да я търкаля по улиците ми гледа да я спазари на бърже...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X