Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Слави снощи каза че струвала 14 000 лева !

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
      Слави снощи каза че струвала 14 000 лева !
      мисля че няма да излъже в никакав случеи , просто педставя нещата такива каквито са ,и не би се изложил , плюс това тои няма нужда от доказване и утвърждаване , и това ме кара да мисля, и да вярвам че всичко което казва е така
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Накрая бяха скъпи, нещо 12 - 15 000 лева. Ама не вярвам сега да има, май че ги събират само в Украйна. И много малко.
        14000 лв. Произвеждат ги в град Самара.
        А вкарването било трудно, защото... то винаги си е било проблем да си купиш Лада тука!!! Тази я докарали на собствен ход!
        Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Преди 1 година на нова (от магазина) 2107 искаха 9000 лв.; тогава "Нива"-та тръгваше от 14 000. Мислех да дам линк-а тук (www.lada.bg), но като го отворих, се оказа, че вече не ги предлагат въобще.

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

преди две години беше НИВА та 12800 с ддс

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
              Е да ама аз си мисля че Ладата ще запали поне
              E то е лада - няма как да не запали ! Нали не е някво криво ферари , ама не се знае яхатата къде ще потъне.... че сигурно и тя ще е с дефекти ... мани мани

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                E то е лада - няма как да не запали ! Нали не е някво криво ферари , ама не се знае яхатата къде ще потъне.... че сигурно и тя ще е с дефекти ... мани мани
                гроздето много ли е кисело?
                Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Тая яхта пък каква е, дето я намесихте? Да не бе Слави да дава и яхта!
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

За Стани-Слави .. тези награди са имидж и ореол зад който остава скрито онова дребно 0.50лв за СМС-че.Те зрррррррррреителите решават !!- три месеца пълнят касичката на "7/8".Явно малкият финал е .. нужен , щото СМС - ите ще намаляват на половина..
                    Умее го това момчето - за 3 месеца прибира 3-4мил. от "зреителският вот".Зрелище е нужно на народа - ..и ти си станал Любимец.
                    Е , безплатно зрелище май няма.
                    sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

То това е ясно! Но ако му се налага и яхта вече да дава, значи наистина, както казва Симеон - "айдъйотите" се "деславитрифонизират" и на него му се налага да предприема крути мерки за задържане на интереса. Щото, защо да не инкасира огромната част от тези постъпления като собствена печалба, ами ще се харчи за яхти?!
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        То това е ясно! Но ако му се налага и яхта вече да дава, значи наистина, както казва Симеон - "айдъйотите" се "деславитрифонизират" и на него му се налага да предприема крути мерки за задържане на интереса. Щото, защо да не инкасира огромната част от тези постъпления като собствена печалба, ами ще се харчи за яхти?!
                        Тя "яхтата" е...моторна лодка с каюта - базов модел от около 85 хил.лв!!
                        Те на това се казва яхта, но за толкоз пари - такава.
                        ...остава ехото в ушите на народа - дава яхта!

Коментар

Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнение
                          14000 лв. Произвеждат ги в град Самара.
                          Нима завода в Толиати, вече не работи ???
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
                            За Стани-Слави .. тези награди са имидж и ореол зад който остава скрито онова дребно 0.50лв за СМС-че.Те зрррррррррреителите решават !!- три месеца пълнят касичката на "7/8".Явно малкият финал е .. нужен , щото СМС - ите ще намаляват на половина..
                            Умее го това момчето - за 3 месеца прибира 3-4мил. от "зреителският вот".Зрелище е нужно на народа - ..и ти си станал Любимец.
                            Е , безплатно зрелище май няма.
                            Не знам какво толкова ви дразни човека и защо все със лошото. Клкото спечелил от бизнеса си алал да са му. Ако някой гледа в твоя бизнес Стела, и ти каже: "Ей ама ти си изкарала еди колко си пари", ще ти стане ли приятно. А ако те попита: "Ти си изкарала толкова пари, а колко си дала-да речем-за благотворителност?"-пак няма да ти е приятно. Човекът е изкарал, както ти казваш 3-4 милиона. Нека изкара и повече, да е жив и здрав. Не бъдете дребнави. Аз се кефя на това което прави, защото се забавлявам, а това не е малко. Тази вечер отново ще го гледам и пак ще ми е приятно. И да изкарва колкото се може повече, та да ни забавлява. Не само мен. Навсякъде където отида се коментира Слави. Направете така да коментират вас. Лесно е да си съдник, когато не си направил толкова колкото този който осъждаш. Застанете от другата страна и тогава говорете.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Не знам какво толкова ви дразни човека и защо все със лошото. Клкото спечелил от бизнеса си алал да са му. Ако някой гледа в твоя бизнес Стела, и ти каже: "Ей ама ти си изкарала еди колко си пари", ще ти стане ли приятно. А ако те попита: "Ти си изкарала толкова пари, а колко си дала-да речем-за благотворителност?"-пак няма да ти е приятно. Човекът е изкарал, както ти казваш 3-4 милиона. Нека изкара и повече, да е жив и здрав. Не бъдете дребнави. Аз се кефя на това което прави, защото се забавлявам, а това не е малко. Тази вечер отново ще го гледам и пак ще ми е приятно. И да изкарва колкото се може повече, та да ни забавлява. Не само мен. Навсякъде където отида се коментира Слави. Направете така да коментират вас. Лесно е да си съдник, когато не си направил толкова колкото този който осъждаш. Застанете от другата страна и тогава говорете.
                              Той лично не ме дразни. Начинът, по който демонстрира "щедростта" си и "благотворителността" си са лицемерни. Чий пари дарява? Тези от СМС-ите на кой са? Много труд е вложил за тях - то е мислене и умуване как да "успиш" аудиторията. Ако ги нямаше ролите на Гацо Бацов, Отец Нафарфорий и Шишо Бакшишо, всичко останало е безинтересно. Това не му харесвам. Да даряваш, можеш и без да се изтъкваш и демонстрираш. Щастието не е в парите, нито в тяхното количество. Щастието е в отношенията с близките хора. Най-ценните неща са безплатни: обич, щастие, честност, доброта, човещина и т.н. Аз имам много от тези неща и затова не му завиждам за нищо.

Коментар

лe.лeeee,, то пък една зимаааааа,,,
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X