Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Та да питам, че ми стана интересно, щото жената ме попита пък аз незнам. Този култов автомобил каква ли е цената му днес? Едно време само баровци го караха.

До: СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?

Самия Слави се изфука,че я правили по поръчка.И струвала доста...колко точно не си спомням.Ама си е гавра тва с ладията
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Доколкото си спомням не каза, че е поръчкова, ами май беше нещо от рода специален внос. май няма евро 4
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Накрая бяха скъпи, нещо 12 - 15 000 лева. Ама не вярвам сега да има, май че ги събират само в Украйна. И много малко.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Доколкото си спомням не каза, че е поръчкова, ами май беше нещо от рода специален внос. май няма евро 4
          Ами как да не е:огледала Жанти,спойлер,уепенки...Тия ралти да не са сток
          http://www.vbox7.com/play:2115bf8e
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Та да питам, че ми стана интересно, щото жената ме попита пък аз незнам. Този култов автомобил каква ли е цената му днес? Едно време само баровци го караха.
            14 000 лева. Поне така той каза
            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Това са много пари за Лада. Може на него толкова да е излезнала без Евро 4. С рушветите.

Коментар

В Русия е около 4000-4500 евро!
                http://www.avtorinok.ru/catalog/cars...firm_id=107372
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Ама тука е вносна.

Коментар

Последно, докато ги продаваха, цената беше около 10-12хил. лв
                    Ма в случая, мисля, че става въпрос за някакъв бъзик - кой ще се прави на палячо със седмици при Слави за такъв трофей. Пък и от съвсем практична гледна точка, как ще се регистрира този автомобил.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Последно преди 4 години фирма "НАР" от Хасково, ми предлагаше за продажба такава Лада21074, спомням си че беше около 11 000-12000 хил.лв. но нямаха бройки и доставките бяха трудни - така и не казаха защо!Можеби са складови наличности , незнам.Беше малко по-евтина от 10-ка.
                      Аз на такава седмица , "корекомска" съм се кефил 5 години , после баща ми на празници я изкарваше и преди 3 години го склоних да я продадем.
                      Взех и невероятна цена, но още ми е тръпка като си спомня за нея.Беше бордо с черен салон....
                      Тази кола си беше кола, нищо че е Сделана в СССР
                      СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Последно, докато ги продаваха, цената беше около 10-12хил. лв
                        Ма в случая, мисля, че става въпрос за някакъв бъзик - кой ще се прави на палячо със седмици при Слави за такъв трофей. Пък и от съвсем практична гледна точка, как ще се регистрира този автомобил.
                        Това си е бъзик и е за тези дето на са стигнали до финала, май. Бъзиклийски аналог е с червеното Ферари от миналата година..

Коментар

Е да ама аз си мисля че Ладата ще запали поне
                          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

За чиат бъзик го прави.Или може би се пробва да си спаси
                            предването.Това е без значение тъй като тая Лада не знам как ще се регистрира.Тя няма евро4.
                            Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
                              За чиат бъзик го прави.Или може би се пробва да си спаси
                              предването.Това е без значение тъй като тая Лада не знам как ще се регистрира.Тя няма евро4.
                              хе-едва ли ако има "желание" няма да може да я регистрира =)) тваи България-нема закони...има под масата...

желание=пари

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X