Та да питам, че ми стана интересно, щото жената ме попита пък аз незнам. Този култов автомобил каква ли е цената му днес? Едно време само баровци го караха.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?
Свий
X
-
До: СЛАВИ ДАВА ЛАДА!!! КОЛКО СТРУВА ЕДНА 7-ЦА?
Доколкото си спомням не каза, че е поръчкова, ами май беше нещо от рода специален внос. май няма евро 4Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеДоколкото си спомням не каза, че е поръчкова, ами май беше нещо от рода специален внос. май няма евро 4Тия ралти да не са сток
http://www.vbox7.com/play:2115bf8eВиден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеТа да питам, че ми стана интересно, щото жената ме попита пък аз незнам. Този култов автомобил каква ли е цената му днес? Едно време само баровци го караха.Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
NULLA TENACI INVIA EST VIA
Коментар
-
В Русия е около 4000-4500 евро!
http://www.avtorinok.ru/catalog/cars...firm_id=107372יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Последно, докато ги продаваха, цената беше около 10-12хил. лв
Ма в случая, мисля, че става въпрос за някакъв бъзик - кой ще се прави на палячо със седмици при Слави за такъв трофей. Пък и от съвсем практична гледна точка, как ще се регистрира този автомобил.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Последно преди 4 години фирма "НАР" от Хасково, ми предлагаше за продажба такава Лада21074, спомням си че беше около 11 000-12000 хил.лв. но нямаха бройки и доставките бяха трудни - така и не казаха защо!Можеби са складови наличности , незнам.Беше малко по-евтина от 10-ка.
Аз на такава седмица , "корекомска" съм се кефил 5 години , после баща ми на празници я изкарваше и преди 3 години го склоних да я продадем.
Взех и невероятна цена, но още ми е тръпка като си спомня за нея.Беше бордо с черен салон....
Тази кола си беше кола, нищо че е Сделана в СССРСИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеПоследно, докато ги продаваха, цената беше около 10-12хил. лв
Ма в случая, мисля, че става въпрос за някакъв бъзик - кой ще се прави на палячо със седмици при Слави за такъв трофей. Пък и от съвсем практична гледна точка, как ще се регистрира този автомобил.
Коментар
-
За чиат бъзик го прави.Или може би се пробва да си спаси
предването.Това е без значение тъй като тая Лада не знам как ще се регистрира.Тя няма евро4.Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнениеЗа чиат бъзик го прави.Или може би се пробва да си спаси
предването.Това е без значение тъй като тая Лада не знам как ще се регистрира.Тя няма евро4.
желание=пари
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар