Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросите на Туйков !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпросите на Туйков !

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Диферентски, публичното оплакване от неполучаване на признание е нещо което по принцип се оставя в долните класове. Проявата му на твоята възраст е меко казано отживяло времето си. Професионален войник си все пак. Вземи излез се разходи на въздух малко.
    Доколкото разбирам, Даниел не се оплаква от някакво неполучаване на признание, а от двоен стандарт! Въпреки че според мене, в конкретния случай, няма двоен стандарт! Просто е съвсем нормално тези които са се нагърбили доброволно и безвъзмездно с повече задължения (модераторите), да имат и по-големи права, а също и някои бонуси!
    Конкретно за обявите в Купувам-продавам, не мисля че залепването на дадена обява най-отпред и дава някакво предимство, даже напротив (освен че спестява труда на подателите да повдигат темата от време на време)! Аз например съм забелязал, че влизайки в раздела, директно подминавам забитите с пиронче обяви, като отдавна прочетен вестник (дори без да обърна внимание дали има нови мнения в тях) и се насочвам към другите обяви, като внимателно следя за нови мнения там!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      Конкретно за обявите в Купувам-продавам, не мисля че залепването на дадена обява най-отпред и дава някакво предимство, даже напротив (освен че спестява труда на подателите да повдигат темата от време на време)! Аз например съм забелязал, че влизайки в раздела, директно подминавам забитите с пиронче обяви, като отдавна прочетен вестник (дори без да обърна внимание дали има нови мнения в тях) и се насочвам към другите обяви, като внимателно следя за нови мнения там!
      Честно казано и аз по същия начин ги подминавам.

Коментар

Goblin, не си ме разбрал в случая нито се оплаквам от нещо, нито проявявам някакви наклонности към подобни намерения! Просто явно не съм се изразил достатъчно ясно, че да бъда разбран от теб!
        Може да съм всякакъв за всеки и това е ваше право да ме мислите за какъвто пожелаете, но най-малко съм искал да се оплаквам и да търся някакви признания !
        Това, което пожелах е ДА ЗНАМ, а не да получавам признания !
        До колкото зная, всички участници в портала имат право на това и като се замисля стигам до извода, че точно това е целта на форума, да ни информира по различни въпроси!
        Никъде в правилата на раздела, че дори и в тези на форума като цяло не открих отговора на въпроса, който ме интересуваше и затова го зададох директно !
        Всеки се е чудил поне по веднъж "Защо ся са я залепили тая тема горе, като уж тея привилегии бяха за "по-специалните теми" ? ", но никой не е попитал и аз като един ентусиаст експериментатор ми стана повече от интересно зададох въпроса си директно без заобиколки може би малко остро, но така се случи за момента, а и бях на ясно, че на някой модератор няма да му хареса изразяването ми, просто модератора не трябваше да е този, но това е друга тема !
        Изобщо не съм се оплаквал - НЕ ! Това което съм направил, е че не съм се изразил правилно, а мисля че до сега хората, които са следяли мненията ми от повече време са наясно с този мой проблем.
        В случая мисля, че нямам никаква вина за желанието си да бъда информиран !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Г-н Петров не е ли достатъчно точно Ви е обяснил какво, что и как? Ако не Ви задоволява неговия отговор, по-висока инстанция от него в този портал НЯМА, сорри.
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Г-н Петров не е ли достатъчно точно Ви е обяснил какво, что и как? Ако не Ви задоволява неговия отговор, по-висока инстанция от него в този портал НЯМА, сорри.
            Достатъчно ясно ми бе обяснен отговора и го разбрах перфектно просто давам коментар засягащ отговори на колеги от форума, чиито мнение за мен ме интересува !
            За да не се чуди и някой друг обобщавам:
            Който плаща ще има залепена тема, който не плаща ще чака да го повишат в статус минимум "Модератор", за да може да ползва тази привилегия !
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

До: Претенциите на Туйков !

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Заслугите г-н Туйков на Модераторите към портала ви моля най-учтиво да оставите на мен да преценявам. Не ми е известно някой друг освен Брат ми да участва в плащането на сметките всеки месец. Затова така да кажем поне въпросът чия обява или мнение да стои залепена и правото на Модераторите на това, ви моля да оставите на мен... Моля!
              Само тук видях да се споменават парите.......

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Ако всички обяви бъдат залепени то от залепването няма да има смисъл... Та на въпросът: Всеки който отделя сериозна част от времето си съвсем безвъзмездно в името на останалите с течение на времето ще бъде поканен да стане Модератор... и така...
              А тук става на въпрос защо за едни така, а за други иначе.....

И никъде не беше казано който плаща - на него ще му залепим темата най-отгоре........
              Така че Вашите доводи като минимум не са състоятелни.......

Обаче бих искал да Ви обърна внимание на няколко много прости факти : Вие сте участник на този портал от 16-10-05 , имате 2,493 мнения..........И все още нямате +ПЛ.

Да Ви говори нещо това???? Според мен нещо куца.........Или Вашето отношение към портала, или Вашето държание, което респективно са отразява и на Вашата репутация и съответно отношението към Вас от другите участници тук.
              Последно редактирано от quadra; 01-02-08, 23:22.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Обаче бих искал да Ви обърна внимание на няколко много прости факти : Вие сте участник на този портал от 16-10-05 , имате 2,493 мнения..........И все още нямате +ПЛ.

Да Ви говори нещо това???? Според мен нещо куца.........Или Ваше отношение към портала, или Ваше държание, което респективно са отразява и на Вашата репутация и съответно отношение към Вас от други участници тук.
                Този "момент" другарю "Злой" се получава, когато си себе си и не се стремиш да бъдеш някого, който другите искат да бъдеш и си себе си независимо от резултатите !
                Не търся слава, репутация, признания или пък да бъда сравняван с някой добър самарянин ! Такъв съм бил такъв съм сега, такъв и ще бъда. Не се стремя да се харесам на някого, и в случая това ми е грешката..да бъда себе си. Това да запазя идентичността си из между сблъсъка между двете коренно противоречащи си поколения на днешното време е по-важно за мен от това някой да ме харесва !
                Този на който ценя и ме интересува мнението в този форум ме е оценил, аз също съм си направил оценка за него и съм в перфектни отношения с тези хора. За мен всички останали са просто потребители на този форум точно като мен, независимо от това в какви отношения могат да бъдат с титулярите и оправляващите форума !
                Това е моята грешка и вина, за която аз НЕ СЪЖАЛЯВАМ и мисля, че хората, на които наистина ценя ме удобряват такъв какъвто съм, а на практика щом това е факт всичко останало е без значение !
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                  Този "момент" другарю "Злой" се получава, когато си себе си и не се стремиш да бъдеш някого, който другите искат да бъдеш и си себе си независимо от резултатите !
                  Не търся слава, репутация, признания или пък да бъда сравняван с някой добър самарянин ! Такъв съм бил такъв съм сега, такъв и ще бъда. Не се стремя да се харесам на някого, и в случая това ми е грешката..да бъда себе си. Това да запазя идентичността си из между сблъсъка между двете коренно противоречащи си поколения на днешното време е по-важно за мен от това някой да ме харесва !
                  Този на който ценя и ме интересува мнението в този форум ме е оценил, аз също съм си направил оценка за него и съм в перфектни отношения с тези хора. За мен всички останали са просто потребители на този форум точно като мен, независимо от това в какви отношения могат да бъдат с титулярите и оправляващите форума !
                  Това е моята грешка и вина, за която аз НЕ СЪЖАЛЯВАМ и мисля, че хората, на които наистина ценя ме удобряват такъв какъвто съм, а на практика щом това е факт всичко останало е без значение !
                  В такъв случай къде е проблема?

Коментар

Спри пиенето....
                    Не мога, ей до сега пих.Аз съм жалък алкохолик.Поискай нещо друго!!
                    ООО горко ми......
                    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Само тук видях да се споменават парите.......

А тук става на въпрос защо за едни така, а за други иначе.....

И никъде не беше казано който плаща - на него ще му залепим темата най-отгоре........
                      Така че Вашите доводи като минимум не са състоятелни.......

Да Ви говори нещо това???? Според мен нещо куца.........Или Вашето отношение към портала, или Вашето държание, което респективно са отразява и на Вашата репутация и съответно отношението към Вас от другите участници тук.
                      Баууу какъв анализ, ако не ме мързеше и не бях пиян щях да го прочета.Ама пък за нещо дето се казва с две думи да изчета 200 някак си не си струва.
                      А ти бе Туйков, отговаря се с АЗ, видя ли като нямаш +ПЛ къде се...!!
                      Както се казва-,...къде съм аз, къде сте Вие....

И аз нямам +ПЛ ама имам.....+БХ хайде лека и спете с надежда за по-добра репутация окъпани в модераторски мечти.Хи Хи
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

В такъв случай къде е проблема?
                        Проблема е, че си мислите, че има проблем, а на практика няма, освен ако това да се интересуваш от нещо !

Кeltis, хумора ти не ме радва и ако чакаш отговор или коментар върху "шегите" си да знаеш, че ще си отчакаш
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Кeltis, хумора ти не ме радва и ако чакаш отговор или коментар върху "шегите" си да знаеш, че ще си отчакаш
                          Верно ли, запасил съм се с търпение....Ха ха
                          А недей се взима толкова на сериозно господин кадрови войник и не изпадай в заблудата, че някой освен теб очаква нещо от теб самия, че ще заприличаш на онези срещу които хленчиш.
                          Туйков-АЗ
                          Туйков-АЗ
                          Туйков-АЗ.....господин кадрови войник

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                            Верно ли, запасил съм се с търпение....Ха ха
                            А недей се взима толкова на сериозно господин кадрови войник и не изпадай в заблудата, че някой освен теб очаква нещо от теб самия, че ще заприличаш на онези срещу които хленчиш.
                            Туйков-АЗ
                            Туйков-АЗ
                            Туйков-АЗ.....господин кадрови войник
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

А беше казал нещо по-горе.Даже нямаше нужда да си упражнявам търпението.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                                А беше казал нещо по-горе.Даже нямаше нужда да си упражнявам търпението.
                                Представи си колко си се постарал тогава за идеята, че да излезне това умиращо от смях човече
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X