Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросите на Туйков !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпросите на Туйков !

Има разбира се и "обекти" правещи се на интересни, но такива аз не отразявам и каквото и да си говорят мълча и ги слушам, защото не съм на това ниво, че да се занимавам с пуберски "занимания" като някои други от форума, но това разбира се е друга тема
    Има такива, които ме мразят определено, но ако трябва да съм искрен изобщо не ми пука и в крайна сметка и смело мога да заявя, че това нищо не променя
    Ако на някой нещо не му харесва да се оплаче там където трябва и следователно да се взимат мерки ако е необходимо. Аз нямам нищо против да си понасям наказанията когато съм ги заслужил и съм го казвал мисля доста пъти
    Последно редактирано от Даниел Туйков; 11-02-08, 16:34.
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
      В Карлово не!За съжаление.
      За какво водим тогава тази безмислена дискусия ? Чоплим нерви или си чешем езика ?
      Ако някой може да ми предложи нещо по-добро за момента в този град, нека да каже какво има в предвид и ако офертата му е наистина по-добра тогава да се прави на голяма работа ! Изказвания от подобен тип са абсолютно безмислени и освен с цел заяждане не виждам за какво друго ще се напишат !?
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Темата започна да става като за някои други форуми и за да не се стигне до по-сериозно мое отношение я затварям
        VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X