Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпросите на Туйков !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпросите на Туйков !

С какво предимство са модераторите пред обикновените потребители в този раздел че обявите им да бъдат залепени ?
    Има и обикновени потребители със същите привилегии.. ще бъда много щастлив ако някой от грижещите се за раздела модератори обясни за какво става въпрос..
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

До: Продавам SUZUKI DR 250

Ами модератора помага за управлението на форума.
    Защо да не му се лепка обявата.

Коментар

До: Претенциите на Туйков !

Немога да разбера тогава с какви привилегии са хората със залепени обяви като цяло.. да речем че не говоря конкретно за модераторите ?
      Мисля, че тук няма никакви претенции господин модератор, а просто интереси, които мисля че не засягат само мен, а и всички публикуващи обяви в този форум !
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

След кратък разговор с модератора от по-горния пост се оказа че теми от рода на
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=16865
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=21
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8629
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8617
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8791
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=4110
        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1917
        и още други са просто губене на време и не дават никаква помощ на форума по един или друг начин и в крайна сметка не се установи защо няма да бъде залепена моя тема примерно в съответния раздел, а ще бъде залепена нечия друга тема нямаща нищо общо с офроуд-а ?
        Говорим за колегиалност, правим забележки, но в крайна сметка не спазваме собствените си правила....
        Това не е нападка срещу никой от моя страна и не мисля, че с правото си да съм информиран проявявам някакви претенции, но щом МОДЕРАТОРА "Венци - малкия" така е решил нека е така..
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Заслугите г-н Туйков на Модераторите към портала ви моля най-учтиво да оставите на мен да преценявам. Не ми е известно някой друг освен Брат ми да участва в плащането на сметките всеки месец. Затова така да кажем поне въпросът чия обява или мнение да стои залепена и правото на Модераторите на това, ви моля да оставите на мен... Моля!
          VPetrov.photography

Коментар

Управлението на портала си е изцяло във ваши ръце, г-н Петров, но не виждам колегиалността тук !
            Нямам нищо против нечия обява да бъде залепена, напротив, радвам се за човека, защото неговата "стока" ще бъде видяна от повече хора и ще има успех, но не в това се състоеше въпроса ми !
            Конкретния ми въпрос беше какво трябва да направим и ние останалите потребители, че да използваме същите привилегии ?
            Мисля, че никъде в правилата на раздела не пише кой може и кой неможе да ползва подобни привилегии и сметнах за необходимо да поставя този въпрос под внимание на модератор, който в крайна сметка ме блокира по начина, по който се опитах да контактувам с него.
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Ако всички обяви бъдат залепени то от залепването няма да има смисъл... Та на въпросът: Всеки който отделя сериозна част от времето си съвсем безвъзмездно в името на останалите с течение на времето ще бъде поканен да стане Модератор... и така...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Ако всички обяви бъдат залепени то от залепването няма да има смисъл... Та на въпросът: Всеки който отделя сериозна част от времето си съвсем безвъзмездно в името на останалите с течение на времето ще бъде поканен да стане Модератор... и така...
                Прост, ясен отговор и внимание без лични нападки, който не получих от модератора, а получих отговори от типа "писна ми от твоите фантазии".
                Въпроса ми реално беше кой може и кой не може да ползва привилегиите на "залепената тема" в този раздел, но от този отговор ми стана достатъчно ясен въпроса, че да не ме интересува отговора на същинския въпрос.
                Благодаря за вниманието.
                Ще помоля заглавието на темата да бъде променено тъй като ме засяга лично, без да съм заслужил това отношение. Смятам че правото да получава информация го има всеки един потребител на форума и аз нямам вина с това, че се интересувам по даден въпрос !
                Благодаря предварително.
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

До: Въпросите на Туйков !

Въпроса ти беше, защо на модератор може да му се лепят темите ?
                  И защо точно на Голди, при положение че е модератор в друг подфорум, а не Купува/Продава.

Както и да е. Венци ти е обяснил по добре от мен.
                  Аз също се опитах, но отказваш да слушаш.

Лични нападки който " вече почнали да дразнят " не знам как има при положение,че
                  комуникацията ми с теб тук и скайп приключи преди почти година.

Темата е изчерпена.

Коментар

Поставих ти въпроса и за обикновените потребители, но ти ми обясни че не съм допринесъл с нищо за форума и темата продължи...
                    Лични нападки е имало както тук така и в скайп, но това явно е друга тема...
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Заслугите г-н Туйков на Модераторите към портала ви моля най-учтиво да оставите на мен да преценявам. Не ми е известно някой друг освен Брат ми да участва в плащането на сметките всеки месец. ......
                      така че дай и ти някой лев и ще ти се залепят обявите

П.П.Бан, бан, бан....бам,бам,бам
                      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                        така че дай и ти някой лев и ще ти се залепят обявите

П.П.Бан, бан, бан....бам,бам,бам
                        Дано да ти разберат хумора.........
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Дано да ти разберат хумора.........
                          Ако не го разберат какво, да спя на светната лампа?Или с чорапите?Да плача или да се смея.
                          Аз не се вземам толкова на сериозно ти форума е смисъла на живота ми.
                          Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                            Ако не го разберат какво, да спя на светната лампа?Или с чорапите?Да плача или да се смея.
                            Аз не се вземам толкова на сериозно ти форума е смисъла на живота ми.
                            Спри пиенето....
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Диферентски, публичното оплакване от неполучаване на признание е нещо което по принцип се оставя в долните класове. Проявата му на твоята възраст е меко казано отживяло времето си. Професионален войник си все пак. Вземи излез се разходи на въздух малко.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X