Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокойно

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    montiora, не ти слагам червена точка, само от уважение към Юли!
    Като кажеш А, трябва да кажеш и Б. Някой, някъде си те бил обидил...
    Ако имаш да казваш нещо, кажи го! Стига си хленчил!
    Моля за извинение ,но аз не хленча .Смело казвам какво не ми харесва и какво не одобрявам.Неме е страх от последствията и отговорих на Явор. Не съм спец в компютрите зада пускам линкове пък и неуспях да открия точно темата в която имах пререкания с него . Но проблема не започна от това.

Коментар

06-12-07, 20:00
      montiora
      Младши участник
      Дата на включване: Dec 2007
      Публикации: 22
      Точки (при гласуване): 0

До: Таксите за участие в състезанията - много пари ли искат организаторите?
      Цитат:
      Мнение на Явор
      Добри спри се, че пишеш глупост след глупост! Организатора винаги НОСИ отговорност при евентуален "фал". Сам си противоречиш какъв стимул какви награди нали за кеввв ставаше въпрос. Остави състезателите да карат по такива мероприятия, а ние има да навъртим още много километри по баирите за да се врем там

всеки е започнал от баирите но това едвали е причина да не се пуснеш по трасето. карал съм и по по тежък терен от колкото на някои от трасетата. и още всяка кола притежава минималната защита. а езика ви е прекалено груб. всеки има право на мнение все пак сме свободна страна.
      montiora
      Виж публичния профил
      Изпрати лично съобщение до montiora
      Намери всички мнения на montiora
      Добави montiora към вашия списък на приятели

06-12-07, 23:08
      Явор
      Утвърден участник
      | +ПЛ || ТП |* МСС *
      Дата на включване: Feb 2006
      Публикации: 980
      Точки (при гласуване): 24

До: Таксите за участие в състезанията - много пари ли искат организаторите?
      Цитат:
      Мнение на montiora
      всеки е започнал от баирите но това едвали е причина да не се пуснеш по трасето. карал съм и по по тежък терен от колкото на някои от трасетата. и още всяка кола притежава минималната защита. а езика ви е прекалено груб. всеки има право на мнение все пак сме свободна страна.

Колега като ти чета поста май въобще не си разбрал за какво иде реч, и въобще не смятам да ти обяснявам, поне да си беше написал истинското име та да знам с кой си комуникирам. Нормалните хора първите им постове са: Здраейте радвам се да се присъединя ..........
      А ти веднага поучителни думички да не си даскал нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Имам едно конструктивно предложение,
        защото темата се отдалечи от замисъла и, според мен.
        А то е. Тук, или в друга тема(отворена за случая),
        да не пишат и не оценяват модератори.
        Нека четем, хората какво ще ни кажат,
        без да ги е страх от наказание.
        С уговорката, обаче, че всяко мнение, обиждащо потребител,
        ще бъде изтривано без да се дават обяснение.
        по добре коментираите предложения
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Колега, сори, ама имаш 22 публикации. Върни се назад по своите публикации и покажи къде Явор те е обидил. Ако наистина е така лично аз ще му сложа наказание въпреки, че ми е много добър познат и надявам се приятел.
          Но ако няма такава обида какво ще правим.
          Има една латинска сентенция: Рим ми е скъп, но истината повече.
          Напълно съм сериозен, защото ако не го докажеш седиш много несериозно тук,
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
            ...Темата беше за организиране на събор , но неуспях да я намеря...
            montiora, ето ти темата:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...255#post196255
            Що ли не се изненадах, че там няма нито твое, нито на Явор изказване?
            Последно редактирано от giorgio; 22-01-08, 21:09.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Така ти не заслужаваш извинение от мен нито има основание да ревеш тук. Нито познаваш мен нито Добри нито си му адвокат за да даваш тон в разговорите между нас за това се ядосах тогава и с право. Единствен има право Воид(Добри) да ми се сърди за острия език но не и за това което му казах той разбра че съм прав ти не. А и въобще не знаеш за какво става въпрос. Беше ли на кариерата в Шумен? Ако Добри беше направил бела кой щеше да е виновен ???? Абе въобще що се хабя да ти пиша обеснения аз съм сигурен в правотата си и заставам зад думите си.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                montiora, ето ти темата:
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...255#post196255
                Що ли не се изненадах, че там няма нито твое, нито на Явор изказване?
                Чети отговора на Явор.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  Така ти не заслужаваш извинение от мен нито има основание да ревеш тук. Нито познаваш мен нито Добри нито си му адвокат за да даваш тон в разговорите между нас за това се ядосах тогава и с право. Единствен има право Воид(Добри) да ми се сърди за острия език но не и за това което му казах той разбра че съм прав ти не. А и въобще не знаеш за какво става въпрос. Беше ли на кариерата в Шумен? Ако Добри беше направил бела кой щеше да е виновен ???? Абе въобще що се хабя да ти пиша обеснения аз съм сигурен в правотата си и заставам зад думите си.
                  УУУУУУУУУУ леко ще ме изядеш.

Коментар

нееееееееееееееееееееее,,,, недеите
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

имам лично съобщение от куадра.
                      В което, сигурен съм, ти е обяснена позиция......Ако не си съгласен можеш да го обсъдиш с коллега, или ако съвсем си убеден че ти "наказват" несправедливо, да се обърнеш към г-н В.Петров......Обаче при всички положения не виждам основателна причина за това че сума ти народ се занимава с твоето лошо настроение, или обиди към някой, или предменструалния ти синдром, или каквото друго било.......
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

за кво говорим.кви са тия приказки.КАРТОН.който иска да ти го отменя.

Коментар

Мисля и в тазаи тема се излиза извън добрия тон. Не виждам, Явор по някакъв начин да те обидил чак толкова жестоко. По-добре леко настъпан във форума, отколкото по таван в някое дере или кариера.
                          Явор го написал от гледна точка на своя опит.

Не искам да коментирам картони и наказания на други модератори. Предполагам, че колегата се е аргументирал в личното съобщение.

за мен този проблем е изчерпан и вече отива в лоша посока....
                          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Е хубу де, ама така не става. Стига с недомлъвки че станахме за смях. Показвам форума на един колега на който държа, и момчето на 23 на другия ден ми казва " бре то тва няква сапунка, там много интересно, все някой сърдит за нещо" Замислих се и погледнато от страна на човек който влиза днес за първи път и не познава никого може и така да изглежда.
                            Така че Моля да няма недомлъвки, като си недоволен или нещо не ти харесва го кажи в прав текст или въобще не пиши с недомлъвки.
                            Ей, това с сапунката е много гот!!!
                            Направо ми се развихри въображението...:

"Докато офроуд съществува",
                            сезон III,
                            серия 2467

Квадратния, който уж е добър, всъщност е голям гадняр и наказва поголовно, без основание. Но се намесва Гадния, който всъщност е добър човек и с умела интрижка, успява да парира дамогванията на К.. Който, на всичкото отгоре се е съюзил с Злия, който продължава атаката му към Мониторния. Но понеже(за изненада), И.Кахиксова, с ОНЯ поглед, изобщо не се появява, в крайна сметка, нещата си остават пат, макар и чат...!
                            В последната сцена, всеки от г.д.л.(главни действащи лица),
                            стоят пред своя монитор и се чешат по главите(и не само).
                            Камерата се завърта и показва монитора на всяко г.д.л....
                            О чудо! Те всъщност гледат едно и също нещо!!!
                            На монитора се изписва Offroad-Bulgaria.com.!
                            Kaкво ли ще стане по-нататък...????!!!!
                            Ще видите в следващата 2468 серия,
                            където.......

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                              Ей, това с сапунката е много гот!!!
                              Направо ми се развихри въображението...:

"Докато офроуд съществува",
                              сезон III,
                              серия 2467

Квадратния, който уж е добър, всъщност е голям гадняр и наказва поголовно, без основание. Но се намесва Гадния, който всъщност е добър човек и с умела интрижка, успява да парира дамогванията на К.. Който, на всичкото отгоре се е съюзил с Злия, който продължава атаката му към Мониторния. Но понеже(за изненада), И.Кахиксова, с ОНЯ поглед, изобщо не се появява, в крайна сметка, нещата си остават пат, макар и чат...!
                              В последната сцена, всеки от г.д.л.(главни действащи лица),
                              стоят пред своя монитор и се чешат по главите(и не само).
                              Камерата се завърта и показва монитора на всяко г.д.л....
                              О чудо! Те всъщност гледат едно и също нещо!!!
                              На монитора се изписва Offroad-Bulgaria.com.!
                              Kaкво ли ще стане по-нататък...????!!!!
                              Ще видите в следващата 2468 серия,
                              където.......
                              Приятелю, още веднъж ми извратиш Ник-а, ще те накажа брутално, като ще ти приложа старо руско мъчение "среща с розови слончета".
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

16 (15 членове и 1 гости) Леле колко хора гледат тая сапунка
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X