До: Руската граматика и баса
Здравейте!
Първо, още веднъж извинявайте, че заради мен се беше поразмазала актуалната и интересна тема за посещението на Путин. Тя, без съмнение, има още да расте.
Второ, специално благодаря на модератора, че обособи тази тема. Давам си сметка колко играчка е било да вземе мненията едно по една и перфектно да ги прехвърли тук. Съжалявам, че му създадох толкова работа.
(Е, темата би могла да е в научно-образователния раздел, но от друга страна същината на въпроса е в трите бутилки, с които ще трябва да се преборя, така че и тук си е баш на място.
)
Трето, държа да уточня, че никъде и ни най-малко не съм поставял под въпрос знанията на колегите п-к Моралес, Симеон, Злой и Куадра. Много вероятно е моят руски да е далеч по-слаб от техния.
Просто става дума за една конкретна особеност - множество такива басове са възможни и за българския език, и то между българи, отлично знаещи същия. 
В четвъртото ще се изразя кратко, за да не се повтарям.
Баса ще спечеля аз. Убедително при това! Аха. 
Петото се отнася до четвъртата бутилка. Ако колегите вече търсят арбитър, нека да е компетентен. Иначе рискува да попадне в техния отбор и също да загуби и да сложи шише.
А от това, че някак си знам една граматическа подробност още не следва, че трябва да се впиянчвам. 
Продължението следва.
Поздрави!
Здравейте!
Първо, още веднъж извинявайте, че заради мен се беше поразмазала актуалната и интересна тема за посещението на Путин. Тя, без съмнение, има още да расте.
Второ, специално благодаря на модератора, че обособи тази тема. Давам си сметка колко играчка е било да вземе мненията едно по една и перфектно да ги прехвърли тук. Съжалявам, че му създадох толкова работа.
(Е, темата би могла да е в научно-образователния раздел, но от друга страна същината на въпроса е в трите бутилки, с които ще трябва да се преборя, така че и тук си е баш на място.
)Трето, държа да уточня, че никъде и ни най-малко не съм поставял под въпрос знанията на колегите п-к Моралес, Симеон, Злой и Куадра. Много вероятно е моят руски да е далеч по-слаб от техния.

В четвъртото ще се изразя кратко, за да не се повтарям.
Баса ще спечеля аз. Убедително при това! Аха. Петото се отнася до четвъртата бутилка. Ако колегите вече търсят арбитър, нека да е компетентен. Иначе рискува да попадне в техния отбор и също да загуби и да сложи шише.
А от това, че някак си знам една граматическа подробност още не следва, че трябва да се впиянчвам. Продължението следва.
Поздрави!
Коментар