Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любими Парфюми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Любими Парфюми

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    ....
    И аз точно това казах, че тук са по-скъпи, затова по-добре да си ги купуваме навън
    - Това е невъзможно - казала Причината. -Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. -Това е безполезно! -отсякла Гордостта. -[url=http://www.youtube.com/watch?v=V-Gdyuz57M0]Опитай...[/url]- прошепнала [url=http://www.youtube.com/watch?v=yFX1XpJLmZ8]Мечтата[/url].
    [Color=#6b8d94]* In the stillness of the night I have walked in your streets and my spirit has entered your heart...And in your sleep [url=http://www.youtube.com/watch?v=8fLXgU2kORg]your dreams[/url] were [url=http://www.youtube.com/watch?v=7bsalWK9_UY]my dreams[/url] and your breath was upon my face...[/color]

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Парфюми ли?

С моето обоняние, от парфюми ме болят синусите. Въпреки това, много ясно ги различавам от телесната миризма под тях. Особено, ако са сложени с идеята да я прикриват.

О дьо бензин, о дьо нафта и о дьо пропан-бутан ме дразнят принципно. Смятам, че изправната машина не трябва да изпуска работните вещества. Свиди ми всяка молекула.
      Колега,синусите да не те болят от друго

Здравеите дами и господа.Не сам предполагал за присаствието на нежния пол в hard хобита и забавления,като offroad. Поклон пред смелите девоики. За парфюмите -маи тия с цифрите ги харесвам -212 , 1000000-пако рабан
      Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 18:35.
      Нисан патрул-3,3тд - класика -0878 772213

Коментар

В класацията ми любими мъжки парфюми се нареждат:
        Paco Rabanne XS Black
        Bvlgari Aqva
        DUNHILL (обаче стария оранжев)
        Givenchy Pour Homme - класика
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

На мен ми бяха любими първия “Амариж” на Живанши (и все още е, но взеха да експериментират с нови моди и този аромат вече не мога да открия), Joop (макар, че ми е силничък), “Синя Трева” и други, но истински парфюми, които съм си купувала от чужбина...
          Между другото "Рефан" правят доста сполучливи имитации на оригинални аромати (наливни парфюми), много подходящи за случаи където не е необходимо да се ползва истински парфюм - например на по-непретенциозна работа или ако не можете да си позволите скъпи парфюми. Вярно, че наливните са доста нетрайни, но можете да поискате продавачката да сложи за 30 мл 25-30 капки основа и тогава аромата става значително по-траен. А относно цената знаете – просто е несравнимо .
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Allure Homme Sport by Chanel
            Bvlgari AQUA
            Bvlgari Black
            Bvlgari POUR HOMME SOIR

Коментар

Tom Tailor

Коментар

Някой би ли ми казал ако има инфо.,на този парфюм каква му е цената,имах такъв и свърши,и го търся от 3г. и не го намирам
                Прикачени файлове

Коментар

Тестерите са с по-висока концентрация на парфюм именно поради предназначението им.
                  На тях изрично си пише "TESTER" с цел да не бъдат продавани. Само че хората, които разбират, биха си взели тестер, дори на същата цена като оригинала.

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                  те за това само тестери ми подаряват!
                  Здравейте
                  Моите колежки си поръчват по интернет тестери,били на полвин цена от оригинала, и аромата бил почти същия само,че поръчката трябва да надхвърли 300 лв и не плащаш доставка .Тестерите били от арабските ментета.
                  ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

тая тема не беше ли някаде из форума , и защо е изхвърлена тук , някои можели да обясни
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Dolche & Gabbana Man
                      Прикачени файлове

Коментар

Тези са със страхотен аромат LUXURY и MARC JOSEPH
                        Прикачени файлове

Коментар

От всички парфюми досега, които съм използвал, най-много ме впечетлява STR8 -- невероятен парфюм особенно черния
                          Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                          [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

На мен също много ми харесват
                            Armani Code;
                            Bvlgari Aqua.
                            Страхотни са, а за дезедорант,ползвам синя NIVEA

Коментар

Една седмица не се къпя, и ето го най добрият парфюм. Натурален, естествен, траен, евтин. И най важното, за всеки човек е уникален
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Леле, освен ако не си син на бог или царски син и от теб да се носи мирис на амброзия, то.......

Сега сериозно - преди малко прочетох за нова, много успешна измама, отново на братята роми - продават по улиците фалшиви парфюми, които представят за крадени оригинални на цени 30-50 лв. Всичко обаче се приготвя тук - и опаковки и шишенца и течност - наподобявали поразително оригиналите, но не съвсем. Това обаче убягвало от погледа на купувачите, тъй като убедени, че правят "сделката на живота си" бързат да се отдалечат и едва в къщи разбират, че са измамени.
                                Така, че внимавайте!
                                Изобщо не коментирам това, че всеки от нас не трябва при никакви обстоятелства да купува нещо, което знае (или му се казва), че е крадено!
                                Последно редактирано от Фани; 11-03-09, 14:13.
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X