Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любими Парфюми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Любими Парфюми

Приятелката ми, си купи новия на Replay(розовия)! .... Много хубав! Напрво ме влудява!
    Лека...

Коментар

Любими мъжки: The One - D&G /уникален мноооого секси парфюм/, Mania - Armani

Ползвам иначе различни според случая: Chanel - Coco Mademoiselle, Gucci - Gucci II, D&G - The One, Armani - Mania, Dior - Midnight Poison, Max Mara.
      - Това е невъзможно - казала Причината. -Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. -Това е безполезно! -отсякла Гордостта. -[url=http://www.youtube.com/watch?v=V-Gdyuz57M0]Опитай...[/url]- прошепнала [url=http://www.youtube.com/watch?v=yFX1XpJLmZ8]Мечтата[/url].
      [Color=#6b8d94]* In the stillness of the night I have walked in your streets and my spirit has entered your heart...And in your sleep [url=http://www.youtube.com/watch?v=8fLXgU2kORg]your dreams[/url] were [url=http://www.youtube.com/watch?v=7bsalWK9_UY]my dreams[/url] and your breath was upon my face...[/color]

Коментар

и да знаете по хубаво търсете начин да купувате парфюми произведени за евро зоната , имам няколко парфюма закупени от фирмени магазини да речем от витошка в София , и парафюми закупени от фирмени магазини от Италия , просто няма никаква прилика , говоря за един и същи парфюм и серия , и то за няколко марки парфюми , пляс това там цената е по ефтина

ще се опитам да съм полезен със съвет , тези дето обичат да исползват различни парфюми в никъкъв случеи да неползват траините , защото се сещата в един момент каква манджа ще се получи от миризми , и обратно такива като мен по консервативни и ползват една и съща като стил миризма няма проблем за траиноста на парфюма , и да споделя че парфюм не се избира по нова серия а кои ви одговаря като мирис

бре нямаше ли и друга такава тема някаде из форума
        Последно редактирано от Юли; 26-01-09, 02:36.
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          ще се опитам да съм полезен със съвет , тези дето обичат да исползват различни парфюми в никъкъв случеи да неползват траините , защото се сещата в един момент каква манджа ще се получи от миризми , и обратно такива като мен по консервативни и ползват една и съща като стил миризма няма проблем за траиноста на парфюма , и да споделя че парфюм не се избира по нова серия а кои ви одговаря като мирис

бре нямаше ли и друга такава тема някаде из форума
          Юли, нали хората се къпят все пак В смисъл - ставам сутрин, взимам душ, обличам се, слагам парфюм, отивам на среща по работа.
          Вечер - взимам, душ, обличам се, слагам парфюм - отивам на заведение или среща с приятели. )
          За отговарянето, така е, напълно съм съгласна
          Но си има парфюми за различни случаи. Един е по-консервативен, строг, елегантен; друг е по-съблазнителен, по-секси и т.н.
          Поне при дамските парфюми, трудно да ползваш само един точно.
          - Това е невъзможно - казала Причината. -Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът. -Това е безполезно! -отсякла Гордостта. -[url=http://www.youtube.com/watch?v=V-Gdyuz57M0]Опитай...[/url]- прошепнала [url=http://www.youtube.com/watch?v=yFX1XpJLmZ8]Мечтата[/url].
          [Color=#6b8d94]* In the stillness of the night I have walked in your streets and my spirit has entered your heart...And in your sleep [url=http://www.youtube.com/watch?v=8fLXgU2kORg]your dreams[/url] were [url=http://www.youtube.com/watch?v=7bsalWK9_UY]my dreams[/url] and your breath was upon my face...[/color]

Коментар

и да знаете по хубаво търсете начин да купувате парфюми произведени за евро зоната , имам няколко парфюма закупени от фирмени магазини да речем от витошка в София , и парафюми закупени от фирмени магазини от Италия , просто няма никаква прилика , говоря за един и същи парфюм и серия , и то за няколко марки парфюми , пляс това там цената е по ефтина

Тук продават само ментаци сякаш. Влизам да душа периодично, нещо не е както трябва. Франция е страна с традиции в тази област и няма мърдане. Там обдуших много магазини и магазинчета, пълно е. Аз разликата я усещам дори без да купувам, просто липсват някой "просташки" жилки в един и същ модел. Много фин аромат, а каквото съм купил от там и с много по-траен. Направо има силна магия. Освен това тук на петия тестер съм се омаял и не мога да различавам миризите, каша пълна. Там си проверявах наред, без проблем. Някои женски само бяха твърде силни, мазни и невероятно набиващи се. Направиш ли грешката да подушиш с познавателна цел някой такъв, без да подозираш и си тръгваш директно. Е дали си го купил или не зависи от това, за какво си тръгнал, но определено няма смисъл да душиш нищо повече. Аз бих казал, че за да си избера нещо ми трябва бая време за обикаляне там. И още ме е яд, намерих нещо невероятно, но го подминах и си тръгнах, а после забравих какво беше и като се върнах не го открих пак. Дам, любим парфюм, но незнам кой е, че да си го купя

Коментар

Първоначално публикуван от Christia Преглед на мнение
              Юли, нали хората се къпят все пак

я пък ти, ама верноли се къпят хората

П,П , можем с теб да направим проба , аз да ти дам миризма скоято да се напръскаш да стоиш до обяд и да видим как ще премахнеш мириза на парфюма , затова се пороизвеждат умишлено не траини особено дамските , при мъжете както и дрехите така и парфюмите не са чак толко разнообразни , поради факта че сме по моногамни
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

За съжаление в България се продават масово ментета. Не знам дали ИЗОБЩО е възможно да се закупи отнякъде оригинален парфюм?!
                Един от любимите ми в Германия струваше 70 евро. Тук се продава за 20 лв. Само че германския го тествах следобеда, разхождах се, къпах се вечерта и на другия ден продължавах да усещам аромата.... Българската "версия" като се пръсне на кожата и след 15 минути не усещаш аромата. Освен това химикалите с кожата правят странна реакция и отделената миризма вече не е така приятна. Това важи за всички парфюми!
                Това е тъжната действителност. Хич и не си въобразявайте, че давайки много пари, си купувате качествен парфюм!

Нали не трябва да напомням, че парфюмът се слага върху кожата, а не върху дрехите?
                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                Omnia vincit amor !

Коментар

Зависи си. А тук наистина са бая ефтини, коетоо няма как да е реално, ако там е едни пари, до тук тряа да е още по-скъпо.

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                    За съжаление в България се продават масово ментета. Не знам дали ИЗОБЩО е възможно да се закупи отнякъде оригинален парфюм?!
                    Един от любимите ми в Германия струваше 70 евро. Тук се продава за 20 лв. Само че германския го тествах следобеда, разхождах се, къпах се вечерта и на другия ден продължавах да усещам аромата.... Българската "версия" като се пръсне на кожата и след 15 минути не усещаш аромата. Освен това химикалите с кожата правят странна реакция и отделената миризма вече не е така приятна. Това важи за всички парфюми!
                    Това е тъжната действителност. Хич и не си въобразявайте, че давайки много пари, си купувате качествен парфюм!

Нали не трябва да напомням, че парфюмът се слага върху кожата, а не върху дрехите?
                    Това е възможно само при ментетата наистина - Тази разлика в цената.
                    В Beauty Zone или Цум, цените дори са по-високи от тези навън.
                    Разлика в парфюмите няма, правила съм експерименти много пъти, тъй като приятелката ми пътува всеки месец по два пъти най-малко и ми носи от Виена, Брюксел или Париж. Пръскала съм от единия и от другия на двете си ръце за сравнение и разлика няма и то не от един вид само. Колекционирам ги...
                    Просто зависи откъде в България са купуваш парфюма. Иначе ментета със същите опаковки има, но и миризмата им веднага се усеща, че не е същата.

Има парфюми внесени от Дубай, има и парфюми внесени от Франция,

В Ягодка пък може да си поръчвате и на по-ниски цени от тук... Там със сигурност е отвън и гарантират за качеството.

...поради факта че сме по моногамни
                    Юли, развесели ме... /с най-най-искрени добри чувства/ - тази нощ ще спя спокойно (kiss-eмотиконка)
                    Последно редактирано от Christia; 27-01-09, 00:45.

Коментар

Като работех във вторичните суровини, имаше джадаи (разбирай хора ровещи по кофите), които събираха шишенца от парфюми!!! Купуваха им ги някъде“ Това говори ли ви нещо? Помислете си от къде купувате 'оргиналният" си парфюм... И колко е "оригинален"!
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аз ползвам Kenzo за мъже.

http://www.marvistore.com/index.php?...&cPath=561_720

Коментар

Заменям всичките си парфюми с гарантиран произход (основно черен дракар и Пи на Живанши) за една оригинална опаковка (предполагаемо) германски одеколон Sir Champaca (червен етикет). Продаваха ги по 8лв в будката на последната спирка на петицата в края на 80те.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

B V L G A R I

те така де

Коментар

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
                              Освен това и не бива да се търка.

Първоначално публикуван от Christia Преглед на мнение
                              Това е възможно само при ментетата наистина - Тази разлика в цената.
                              В Beauty Zone или Цум, цените дори са по-високи от тези навън.
                              Разлика в парфюмите няма, правила съм експерименти много пъти, тъй като приятелката ми пътува всеки месец по два пъти най-малко и ми носи от Виена, Брюксел или Париж. Пръскала съм от единия и от другия на двете си ръце за сравнение и разлика няма и то не от един вид само. ...
                              Просто зависи откъде в България са купуваш парфюма. Иначе ментета със същите опаковки има, но и миризмата им веднага се усеща, че не е същата.
                              Не е така. Съвсем нормално е оригиналите в чужбина да са по-евтини от тези тук. Да не би да не сме свикнали всичко да е по-скъпо в България?! Достатъчно пъти съм си купувала парфюми от Италия, за да се убедя, че са оригинали само че струващи доста по-евтино.
                              В Beauty Zone всичката козметика е по-скъпа от тази в ЦУМ, а освен това и в ЦУМ са значително по-любезни, отколкото от ония продавачки в Бюти Зоната в Сити Центъра, дето се държат все едно на сила са там...
                              А разликата между "оригиналите" и "ментетата" главно се състои в трайността на парфюма. На аромат що-годе ги докарват, но с истински парфюм дори след душ продължава да се усеща парфюма, докато при ментетата на 15-тата минута няма нищо.
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Щом сте рекли, нека да се включа и аз:

и
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X