Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: контеинера

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    кои бе, аз , втора цигулка , да , да я съм си шефо , и ключо е умен
    айде да проведем избори за шеф на боклука за да не се стига до ексцесии
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• До: контейнера

А без шефове не може ли? Да речем нещо като анархия?

Коментар

• Анализ на формата на управление.

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
        А без шефове не може ли? Да речем нещо като анархия?
        Не става, Тихомире!
        Анархията е утопична форма на управление, а знаем до какво доведе друга подобна, в началото уж утопия (утопичния социализъм)...
        От друга страна, в цивилизованите страни, най-доходния бизнес (хазарт, проституция, търговия с оръжие и т.н. сметосъбиране) се държи от мафията, а мафия с анархия не се управлява...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Мамка му! Знаех си , че тъй ще речеш...
          Обаче , щом ще имаме мафия и хазарт , аз се кандидатирам за главен касиер. И никой да не се осмелява да ми оспорва длъжността щото , хмм... За такива и за неплащащи си редовно съм подсигурил неколкостотин чифта бетонови ботуши вървящи комплект с по два патрона 12 кал. 13/0 (единият контролен - в главата).

Коментар

Гледам тука станАло нЕкво меле за постове... Секретарка май нямате а?!
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

А някой от шефовете шофьор да търси. Да си подам молбата и аз. Ще возим и другия шеф, и секретарката, и квот дойде.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                А някой от шефовете шофьор да търси. Да си подам молбата и аз. Ще возим и другия шеф, и секретарката, и квот дойде.
                Вий двамата с Цвети не гледайте шефове. Глейте кой бара кинтите... Там е истината. Ако си търсите работа - имате я. Веднага след Нова Година заминаваме за Тайланд на масажче , а после в Мексико на риба. Ае мислете при кого искате да бачкате и по-бързо , че хората не спят...

Коментар

И сега да търся офроуд трак до Тайланд ли ?

Коментар

И сега да търся офроуд трак до Тайланд ли ?
                    Чи кво пък , да не би да ти е зле? Вие ще ходите да се тракате с Цветито , а аз ще се отдам на еротични тайландски масажи с благовонни масла и свършване без ръце...

П.С. Тук нали може да се пише по-свободно , сиреч да не изям банана както съм се разголословил....

Коментар

Каква свобода бре, няма свобода, свободата е за голфаджийския форум. Просто е събота, предпразнично и модераторите спът зимен или следобеден сън, та затова си развяваш байряка (или други неща). Сложи една червена точка поне.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Гледам тука станАло нЕкво меле за постове... Секретарка май нямате а?!
                        Охаа,,,, лигите ми стигнаха до глезените , може, може, влизаи ето това е диванчето
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Охаа,,,, лигите ми стигнаха до глезените , може, може, влизаи ето това е диванчето
                          Щото не си и видял блога, тогава вече ще си на пода и ще риташ с крака във въздуха

Коментар

Няма друг шеф аз съм
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Каква свобода бре, няма свобода, свободата е за голфаджийския форум. Просто е събота, предпразнично и модераторите спът зимен или следобеден сън, та затова си развяваш байряка (или други неща). Сложи една червена точка поне.
                              Ей лъжкооо! Я глей кво пише тук => Кошче, спам, чат дискусии и всичко което не е за останалите форуми!

Коментар

Няма друг шеф аз съм
                                Е аде разберете се че с Цвети да почваме. Ако требе единия да гръмва другия че нема време, а с другия в Тайланд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X