Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: контейнера

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
    Ми кво пише, пише http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=234, някви аглиски букви пише , и вътре за некъв форум нещо се разправя. Ама мноо букви требе мноо се чете там. Тука на боклука е по гот, не четеме, само пишеме.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Щото не си и видял блога, тогава вече ще си на пода и ще риташ с крака във въздуха
      какво , какво , каде е това , блога
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        какво , какво , каде е това , блога
        Абе не ти требе, не е за хора със слаби сърца , аз втора седмица не мога се възстановя, а колко бой изядах от жената....не е истина

Коментар

Абе не ти требе, не е за хора със слаби сърца , аз втора седмица не мога се възстановя, а колко бой изядах от жената....не е истина
          Даваииигооооооооооооооооооооооооооооооооооо,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, кажи каде е
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            Даваииигооооооооооооооооооооооооооооооооооо,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, кажи каде е
            Е добре де шефе http://forum.offroad-bulgaria.com/blog.php?u=5049 (ей, тва началниците не се траят)
            И да не забравиш да ми увеличиш заплатата!!!

Коментар

А, МА, ЛИИИИИИИИИИИИИИИ заболееме забите
              МАЛИИИИИИ,,,,,,,,,егати много убава бе тц,тц,тц , бре ,бре, е те таваа

Коментар

абе виждам аз Юли ще си ни остане шеф на боклука аз мога да поддържам западния фронт
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  абе виждам аз Юли ще си ни остане шеф на боклука аз мога да поддържам западния фронт
                  ти видели бе виш , виш , и като видиш , се едно си бръкнал у контакта, така ще се накострежиш

бегаи да ида да си пусна един душ , че кравта ми спре да се движи

Коментар

видех, видех
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

МОДЕРАТОРИТЕ НЕ СПЯТ!!! ...
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ааа, я кой се наспинкал

Коментар

Тишо, с Юли пием по едно за твое здраве в Сандански, праща ти специални поздрави и те черпим едно голямо
                          LZ1PER

Коментар

Малии, Вие от обяд ли се метнахте бре?

Коментар

Малии, Вие от обяд ли се метнахте бре?
                              За отскок бре
                              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                                Тишо, с Юли пием по едно за твое здраве в Сандански, праща ти специални поздрави и те черпим едно голямо
                                Благодаря ви Пепи , да сте живи и здрави и да си прекарате чудесно Новогодишните празници. Аз ще се мъча тука на една бутилчица Джак и обезателно ще вдигна довечера два тоста за тебе и за Юли!

Яжте , пийте и се веселете , щото то май само туй остава. Само умната - не правете МНОГО бели... Много поздрави за вас и семействата ви и още веднъж ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X