Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: контейнера

много е просто , само на пръв поглед изглежда сложно. Опитвай по пътя на пробата и грешката и ще видиш , че ще стане.

Коментар

Първи вариант с виждане на снимката постоянно.

http://i15.tinypic.com/6lkz4ar.gif
      Втори вариант с виждане само на линка на снимката. Като кликнеш отгоре му и се отваря снимката.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение

Първи вариант с виждане на снимката постоянно.

http://i15.tinypic.com/6lkz4ar.gif
        Втори вариант с виждане само на линка на снимката. Като кликнеш отгоре му и се отваря снимката.
        ще си викна едно пишлеме дето ми прави нещата, тои ще ми обясни , опитвах се, но все нещо нестава
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Тишо, сега разбрах какво работиш. Ти си програмист. Това са страшно сложни операции...за нас с Юли.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
            Тишо, сега разбрах какво работиш. Ти си програмист. Това са страшно сложни операции...за нас с Юли.
            атака , атака , на него му е лесно като го знае ,
            натисни тука натисни там и опа стана , да ама не при мен нестава точно така мамкаму и сандък
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Да бе , да. Никъв програмист не съм , ами самоук тиквеник.
              1. Имате ли програма на компа си за съхраняване и обработка на снимки?
              Най-известните са ACDSee и Picassa.
              Отговаряйте и ще го направим стъпка по стъпка.

Коментар

Имам некакви непознати за мен. Неро, Мозила, Бит комет (не разбрах кой е бит, ама...) и Recycle bin. Знам, че жената получава снимки по скайпа. Аз знам като си пусна обява да сложа малките снимки. Интересно ми е другото, как стават тия на целия екран.

Коментар

Имам некакви непознати за мен. Неро, Мозила, Бит комет (не разбрах кой е бит, ама...) и Recycle bin. Знам, че жената получава снимки по скайпа. Аз знам като си пусна обява да сложа малките снимки. Интересно ми е другото, как стават тия на целия екран.
                  ти много знеш бе , и аз имам наи различни работи , само дето незнам кадеса

Тихо не се мъчи с мен , много съм задръстен с тия работии ше си цъкам,цъкам, пък ще се науча , некои работи вече ги мога ха , ха,

Коментар

Ами щом можеш да си слагаш снимки на обяви , значи имаш такава програма , а и си наполовина готов.
                    Пример:
                    Пишеш пост в някоя тема и искаш да сложиш някаква снимка. Отваряш
                    http://tinypic.com/
                    и там вдясно кликаш в-у BROWSE при което ти отваря компа ти за да посочиш къде са ти снимките. Показваш пътя след което кликаш два пъти в-у избраната снимка. В графата на BROWSE ти се изписва запаметеният път към снимката. След това кликаш долу в-у UPLOAD NOW и изчакваш докато ти се обработи снимката. В графите отдолу излизат готовите линкове според това , за къде ще ги използваш. Копираш си който ти трябва / виж поста ми по-горе с [IMG]nnnn[/IMG]/ и го пействаш в съответния пост където искаш да се вижда.

Коментар

Ще пробвам. Дано успея, ама като се знам с техниката...Затова някои писатели още пишат на пишеща машина, но аз да съм в крак с модата...на комп.

Коментар

тихомире , сигурно ще ме истрият , ти си готин звъними на 0889 65 30 66 Юли буклук съм да знаеш
                        да се видим , чао

Коментар

Контейнера временно осиротя. Дано да е временно, щото ще ми липсват на Юли хумористичните мнения пък дори и пълни с правописни грешки. Може да е пил някоя ракия снощи и да му е дошло вповече на човека, но съм сигурен, че днес го е яд за избухването си.

Коментар

Просто търси оня с червеничкото....

Коментар

Контейнера временно осиротя. Дано да е временно, щото ще ми липсват на Юли хумористичните мнения пък дори и пълни с правописни грешки. Може да е пил някоя ракия снощи и да му е дошло вповече на човека, но съм сигурен, че днес го е яд за избухването си.
                              Така е. Както той сам каза , това е единственият форум където влиза и сега ще му е доста скучно. И на мен ще ми липсва и в тази връзка ако може да помоля ръководството да бъде по-снизходително и да му даде отново шанс да е сред нас. Юли не е лош човек , просто е малко буен... Все пак Коледа е , а по Коледа както знаем стават чудеса и едно опрощаване на греховете на Юли би било точно такова чудо...

Коментар

Снощи Юли надхвърли всякакви възможни граници на търпимост... Разбирам че сега са празници и покрай печката и чашката се променят малко нещата но писането в нетрезво състояние не оправдава никого... нали?

По принцип Юли съм го наказал с двуседмичен бан... Но имайки в предвид че самият Тихомир Севов е помолил за премахването на този бан, то той ще бъде махнат... НО! Тихомир Севов поема шефство над Юли за времето на Коледните и Новогодишни празници... Моля да го съветва правилно, а Юли да внимава в съветите, че евентуалният следващ бан ще бъде определен с добавяне на срока на настоящият...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X