Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: контейнера

Благодаря! Искрено се надявам Юли също да оцени този жест.
    Използвам възможността да благодаря на администраторите на сайта , както и на всички членове на това голямо семейство http://forum.offroad-bulgaria.com/
    за безбройните приятни моменти прекарани със вас и за многото научено , също от вас. Пожелавам ви весели и прекрасни коледни празници и мир и спокойствие в душите и домовете ви!

Коментар

И в тази връзка с чудесата искам да ви пусна един линк с тема от форума на Горна Оряховица. Един малък разказ за това как хора , които почти не се познават лично , трогнати от разказа на едно изоставено дете се организирахме и му купихме за Коледа GSM , a с останалите пари купихме за децата от Дома плодове и сладки. Имам честта и гордостта да съм администратор на този форум , в който макар 90% да са деца доказа , че човещината е жива , че децата ни не са толкова лоши и че има надежда за България с такива като тях.
      Темата:
      Тъжно писмо до Дядо Коледа

Коментар

Тишо, прочетох темата и ви поздравявам.

Коментар

И тук ми хрумва една мисъл. Възможно ли е, ако на някой съм му антипатичен, периодично след като оцени там колкото трябва участници, да си ме оценява негативно всеки път когато може? Какво ли питам, явно отговорът е да. Но нали когато дава червен картон трябва да се обоснове. Тогава това ще може ли да се забележи от някой супер модератор или администратор. Мисълта ми е, В случая а Юли незнам дали е така, да не се злоупотребява.

Коментар

kolonal, такива са правилата, ако не си симпатичен на някого, може да ти дава "червена оценка" на всеки други 20 оценени участника... Това, че ще се обоснове за оценката не те "грее", защото причина винаги се намира. Друг е въпросът, че и тук, както в живота, хора всякакви, не можеш да се харесваш на всички. Бих те посъветвал, ако наистина мислиш, че има съфорумници, които ей така, за спорта, те зачервяват, просто да не им обръщаш внимание.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              И тук ми хрумва една мисъл. Възможно ли е, ако на някой съм му антипатичен, периодично след като оцени там колкото трябва участници, да си ме оценява негативно всеки път когато може?
              Какво ли питам, явно отговорът е да. Но нали когато дава червен картон трябва да се обоснове. Тогава това ще може ли да се забележи от някой супер модератор или администратор.
              Точно затова ставаше въпрос по-рано, когато коментара е псувня, обида или не добре обоснован, се обръщаш към Администратора, ако той прецени, че мнението за което е гласувано не заслужава отрицателен вот, тогава ви връща отнетите точки, а на този който е гласувал за вас му се взимат двойно, за наказание
              Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Мисълта ми е, В случая а Юли незнам дали е така, да не се злоупотребява.
              На Юли случаят е следният, снощи явно леко почерпен се разпсува в една тема, с което напълно си заслужи червения картон.
              LZ1PER

Коментар

Разбрах. Благодаря.

Коментар

Мда , и аз я видях темата. Жалко че стават такива неща , но да се надяваме , че вече се е поуспокоил.

Ади бре Юли , де си бре гюбре паша / май тъй трябва да е шеф на боклука/ де си бре аркадашлар?

Коментар

И сега какво ще има ли кой да ни управлява боклука
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

• До: контейнера

Одеве се чух с Гюбре Пашата. Разпитах го и неговото мнение е, че някой си го е "нарочил". Наистина, пил е една-две ракии и се е "развихрил" малко. В момента е в провинцията и като се върне ще е на линия.

Коментар

Eeee , браво

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                          Мда , и аз я видях темата. Жалко че стават такива неща , но да се надяваме , че вече се е поуспокоил.

Ади бре Юли , де си бре гюбре паша / май тъй трябва да е шеф на боклука/ де си бре аркадашлар?

весела коледа , дебел

и на всички от саита ,
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                            весела коледа , дебел

и на всички от саита ,
                            Добре дошъл отново Юли, Весела Коледа и на теб
                            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              весела коледа , дебел

и на всички от саита ,
                              шефа на боклука пак е тука
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                шефа на боклука пак е тука
                                , тук съм благодаря , сигурен съм че ви е било трудно да поткрепяте подобно положение
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X