Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kонтейнера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: контеинера

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
    Глей ги тез и те как са се освинили

тоопа буш, каде се бута в А група
    Последно редактирано от Юли; 20-12-07, 21:44.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      ако ми изпадне на промоция пак , няма да те забравя , от италия ги вземам на промоции, черното 12г , на 13,до15 евро супер цена според мен
      Мога да взема 2 бутилчета ей-тъй за зор заман. Иначе съм фен на Джака.

Коментар

топа буш, каде се бута в А група
        Ама я им виж муцуните - мноо ме кефят

Коментар

Мога да взема 2 бутилчета ей-тъй за зор заман. Иначе съм фен на Джака.
          добре , само да го барна на промоцика , аз и без това земам колкото има закакво им е на жабарите такава залежала стока но чесно джак маи не съм виждал евтиника , ще зяпам повече да видя как са нещата
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ама я им виж муцуните - мноо ме кефят
            сигурно се питат , ти мене уважавашли ме

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
              Здраве да е.Дерзай.
              днес питах , техно марката , и ми казаха че имат и компютар със светещи клавиши , буквите могат да светят , ще взема един такъв , така със сигурност ще виждам по добре , че сега съм насочил, де що има лампи в къщи покраи мене , и съм се испотил , яка борба братче

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Преместена в "нормален" раздел, дето и е място...... Като натиснеш върху твоя ник, ще можеш да намериш всички теми започнати от теб.......
                жив и здрав , и това му намерих цаката , уфф,, па не се прибра комшиското лапе , то знае , и ще ми до обясни

Коментар

До: контейнера

Ей, за вискита говорите, а за червено домашно не се ли сещате? С пържолки, както жената ги прави...Ама май много ме хвана вече, та оставям за друг път да ви обясня кое е правилното питие в този живот. От мен наздраве, ако не сте го свършили....
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

днес питах , техно марката , и ми казаха че имат и компютар със светещи клавиши , буквите могат да светят , ще взема един такъв , така със сигурност ще виждам по добре , че сега съм насочил, де що има лампи в къщи покраи мене , и съм се испотил , яка борба братче
                    80лв.Дори и безшумна.Дори и жената няма ти бръмчи ,"аре свърши ли".... с този компютър.Благинка.
                    П.С.Гледай брато,тебе да не окичат като коледна елха.Да не се осветиш,повече от необходимото.Че празници идват,не е шега работа.
                    B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                      80лв.Дори и безшумна.Дори и жената няма ти бръмчи ,"аре свърши ли".... с този компютър.Благинка.
                      П.С.Гледай брато,тебе да не окичат като коледна елха.Да не се осветиш,повече от необходимото.Че празници идват,не е шега работа.
                      то да се осветим за целта трябват и очи

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Ей, за вискита говорите, а за червено домашно не се ли сещате? С пържолки, както жената ги прави...Ама май много ме хвана вече, та оставям за друг път да ви обясня кое е правилното питие в този живот. От мен наздраве, ако не сте го свършили....
                        това е и мята слабост домашно вино и , сочна скара ,

Коментар

Извинявам се, но се уча да качвам снимки.Реших, че тук е подходящото място.

Коментар

бравос , на тебе аз още немога такива сложни работи

Коментар

бравос , на тебе аз още немога такива сложни работи
                              Имаш ли на компа си програмка за съхранение и обработка на снимки? Като ACDSee или Picassa , или нещо от рода? Ако да , вкарваш си някоя снимка вътре , отваряш някоя програмка за качване на снимки ( аз ползвам
                              http://tinypic.com/ )
                              и си качваш в нея желаната снимка , при което там ти излизат съответният url /адрес/ на вече качената снимка. Копираш линка на снимката и го слагаш в поста на съответната тема. Ако искаш снимката да е постоянно отворена ползваш линка с две[IMG]............[/IMG] като адреса /url е по средата. Ако искаш снимката да не се вижда постоянно , а само като линк , който се отваря само като кликнеш отгоре му , постваш адреса/url без [IMG]..[/IMG]. Дано съм успял да ти обясня....

Коментар

Имаш ли на компа си програмка за съхранение и обработка на снимки? Като ACDSee или Picassa , или нещо от рода? Ако да , вкарваш си някоя снимка вътре , отваряш някоя програмка за качване на снимки ( аз ползвам
                                http://tinypic.com/ )
                                и си качваш в нея желаната снимка , при което там ти излизат съответният url /адрес/ на вече качената снимка. Копираш линка на снимката и го слагаш в поста на съответната тема. Ако искаш снимката да е постоянно отворена ползваш линка с две[IMG]............[/IMG] като адреса /url е по средата. Ако искаш снимката да не се вижда постоянно , а само като линк , който се отваря само като кликнеш отгоре му , постваш адреса/url без [IMG]..[/IMG]. Дано съм успял да ти обясня....
                                леле Тихооо,, , каде ме фърли у вишата математика

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X