Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kонтейнера
Свий
X
-
До: контеинера
лелеее,, и на теб ще обяснявам ,за буклучар , става въпросПървоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеМоже круши да събира човека бре

интересна работа уш ,учени, а се трябва да им се обяснява
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
к`во пак ти няма бре Юли, маИче е тук, няма къде да се покрие, кажи какво търсиш?Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеедна тема маиче ми е няма
или аз нещо не я виждам , бах-мааму,
не че е важно , сигурно е била за кенефа
LZ1PER
Коментар
-
Преместена в "нормален" раздел, дето и е място......
Като натиснеш върху твоя ник, ще можеш да намериш всички теми започнати от теб.......
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Аз не знам къде беше до сегаПървоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеОпсаа , и аз съм тука!
Давайте да сътворим некоя глупост и бъркотия!!!

LZ1PER
Коментар
-
щобе , баце само питам ,Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеБаце,нЕма такъв смЕх.Където и да те чета...

видишли че съм имал такава тема
поним
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеОпсаа , и аз съм тука!
Давайте да сътворим некоя глупост и бъркотия!!!

опа , кадеси бре , здрасти , имали около теб , свинско и винсо , с истекал срок на годнос

Коментар
-
Юлка,някой модератор ,ако вземе да те редактираПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнение...нали знаеш моите писаници , ха, ха

, сигурно ще дочака Новата година пред монитора.Та моля те ,преди да натиснеш "изпрати отговор",да прочиташ какво си написал.
Така ,може и да станеш "шефа на боклука" в кошчето и спама .
Както гласи подписа ти.
Не само на контейнера.B+
Коментар
-
после ще натискам да я търся , защото Тихо ми се появи ,Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеПреместена в "нормален" раздел, дето и е място......
Като натиснеш върху твоя ник, ще можеш да намериш всички теми започнати от теб.......
тук
Коментар
-
Опаля , тука съм , ама на уискенце щото ме държат на диетаПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеопа , кадеси бре , здрасти , имали около теб , свинско и винсо , с истекал срок на годнос

и ей на - мръкна се и почна да ме обзема тиха лудост
Па си викам - я да се огледам из вилаетя на боклука...То се видя , че ще си остане май в Суходол , ама вий знаете по-добре - нали сте софиянци...
Ама нашият боклук тука е къде - къде по-интересен и по-пренаселен , а!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар