понеже първи открих това мясо , се обявяам за главния крошар
местенцето е добро , абе направо кореком , има всичко, само че не се бутаите 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kонтейнера
Свий
X
-
До: контеинера
ало , тука аз съм щефаПървоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеМестенцето е наистина добро.
Тъй кат гледам често ще се подвизавам тук....

sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Шефе, ама леко си объркал раздела, в кофата седят други теми, а тази трябва да е в този раздел, където всъщност я местя.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеало , тука аз съм щефа

LZ1PER
Коментар
-
ми тука де , намен ми се струва едно и също мястото , я го оправи ако може , натикам кошчето и там го написахПървоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеШефе, ама леко си объркал раздела, в кофата седят други теми, а тази трябва да е в този раздел, където всъщност я местя.
егати
Коментар
-
А бе Юли , разби ми доверието в шефската институцияПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеало , тука аз съм щефа

Видя ли кой е биг бос , а? Че даже и взе спешни мерки да ни оправи бакиите...
Ае сега , няма да се караме я кой - шеф , кой - не , ами я обади що продаваш паджерковците?
Коментар
-
само че има грешка вече продавам, три брояПървоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеА бе Юли , разби ми доверието в шефската институция
Видя ли кой е биг бос , а? Че даже и взе спешни мерки да ни оправи бакиите...
Ае сега , няма да се караме я кой - шеф , кой - не , ами я обади що продаваш паджерковците?
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеТук спама се толерира
, така, че пиши си колко искаш, мненията не се броят от брояча, а в кофата недей да пишеш повече, там е боклука
боклук , боклук , ама там има всичко
Коментар
-
Биг бос-а не е със зелен никПървоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение.... Видя ли кой е биг бос , а? ...
абе Юли, ти го обърна на мобиле.бг бреПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениесамо че има грешка вече продавам, три броя

LZ1PER
Коментар
-
Е , хубаво де...Обаждай сега...Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениесамо че има грешка вече продавам, три броя
Коментар
-
Абе Юли, не е ли кЛошарПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениепонеже първи открих това мясо , се обявяам за главния крошар
местенцето е добро , абе направо кореком , има всичко, само че не се бутаите 

LZ1PER
Коментар
-
Ае сега , подробности...Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеБиг бос-а не е със зелен ник

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар