Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Ясене, затваряй.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
      Ясене, затваряй.
      E що...В спора се ражда истината...
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        E що...В спора се ражда истината...
        Има си нарочна за това тема.
        Само не ми стана ясно според Джими кои са истинските автомобили. То е ясно, че неговите , но все пак би могъл изрично да го потвърди.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

За мен, истинските автомобили са тези, които те карат да се усмихваш. И не мисля, че са на изчезване. Това като ме кара да се усмихвам днес обаче, може да не ме кара утре.
          Drag Grand Canyon Daily
          LZ1JYM

Коментар

За мен, истинските автомобили са тези, които те карат да се усмихваш. И не мисля, че са на изчезване. Това като ме кара да се усмихвам днес обаче, може да не ме кара утре.
            По тая логика, вЕрно всичко е истинско. Щото и най-големия строшляк, може да те подслони от дъжд и да те кара да се усмихваш...
            Аз мислех, че си пуснал темата заради колите които са направени на принципа "Що да е просто, като може да е сложно".

Това за усмивката...хм...може, но ако си автомонтьор, и всяко грамотно техническо решение, да предизвиква задоволство и възхищение, при работата върху даден модел.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Държи ли до изтичане на гаранция - ми държи,друго какво искаш........те много добре знаят как се правят яки коли,то аз знам та те ма за чий и това знаем.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                То и на мотоциклетните двигатели доста са икономисали ама аналог при колите нямат.
                В Ф 1 сигурно и по тънки ги правят ама там двигателя живее колкото живее . Ако изкара едно състезание без проблеми си е успех . Проблема на тези клапани беше че половината изпускателни се бяха изкривили без удар .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ф1 не се движат по улиците!А за живота на един мотоциклет няма да коментирам.
                  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

V8 винаги те кара да се усмихваш.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                      V8 винаги те кара да се усмихваш.
                      Еле на бензиностанцията...
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                        Аз спирам на колонката с дизел

Коментар

Преди много години прочетох книгата "Колела" на Артър Хейли. В нея се описва живота в Детроит, когато Господ ходил по тези места. Един от героите казва, че не е проблем да се направи здрав и надежден автомобил, но ще има по голяма себестойност и ще носи по-малка печалба.
                          FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            Вие не можете да се оплачете при цена от няма долар за галон https://money.bg/personal-finance/po...a-v-sasht.html
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
                              Преди много години прочетох книгата "Колела" на Артър Хейли. В нея се описва живота в Детроит, когато Господ ходил по тези места. Един от героите казва, че не е проблем да се направи здрав и надежден автомобил, но ще има по голяма себестойност и ще носи по-малка печалба.
                              Така е, разбира се..Щом са ги правили в миналото, не могат да "забравят" как се правят..,т.е могат, но нарочно..А "Колела" е много хубава книжка, както и всички романи на Хейли. В едно интервю споделяше, че преди да седне да пише, две години проучва и се внедрява в структурите , заводите, за да получи истински "поглед от вътре"..
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                                По тая логика, вЕрно всичко е истинско. Щото и най-големия строшляк, може да те подслони от дъжд и да те кара да се усмихваш...
                                Аз мислех, че си пуснал темата заради колите които са направени на принципа "Що да е просто, като може да е сложно".

Това за усмивката...хм...може, но ако си автомонтьор, и всяко грамотно техническо решение, да предизвиква задоволство и възхищение, при работата върху даден модел.
                                Тя кола може да предизвика и усмивка, даже и без да влизаш в нея. Дизайн му се казва и не го правят инженери. Обаче само с дизайн не става ако е твоя колата, така че и друго трябва да може, освен да ме подслони в дъжда. Примерно да достававя удоловствие от шофирането, защото да си карам колата никой не ми плаща.
                                Drag Grand Canyon Daily
                                LZ1JYM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X