Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
    Абе в хотел на леглото с жената ако си направим дете а преди нас други и след нас, роднини ли ще са децата?
    Питаш дали Г-класата и Гранд Чероки са роднини понеже ги правят в Австрия ли? Ами не са, дори не се и познават предполагам..
    Последно редактирано от gh0sts; 28-02-17, 17:58. Причина: редакция
    Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
      .... давай за Пасата.
      Пасата си е от началото дериват на Ауди 80 а после на А4 с обща платформа тип Б.
      А Голфа на същата платформа с А3 - тип А
      Голф и Пасат са различен клас автомобили и никога не са били на обща платформа
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        Пасата си е от началото дериват на Ауди 80 а после на А4 с обща платформа тип Б.
        А Голфа на същата платформа с А3 - тип А
        Голф и Пасат са различен клас автомобили и никога не са били на обща платформа
        Ся, в интерес на истината пише (къде - из интернето, естественНо), че Пасат В3 и Гоуф 2 били на обща платформа (само и единствено В3), нооооо аз мога да посоча 1001 разлики, дето Цецо няма да може, защото не е имал "Пасат" . Все едно да се твърди, че "Чероки" и "Гранд Чероки" са една и съща кола, само дето втората е с повече екстри. Да, ама не.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Всъщност имам два пасата, единия е фейслифта на Гагичовия - демек B4. Ползва го баща ми от около пет години, но аз го поддържам и го познавам достатъчно добре.
          А и не съм твърдял, че са една и съща кола Голф 1/2/3 и Пасат B3/B4. Казах, че Пасата е разтегнат Голф, което до някъде е вярно, но естествено не и буквално. Беше в контекста, че Голфа се спомена многократно като много "истински", а Пасата е със същите части(някои буквално, други уголемени малко), и същото им принципно сглобяване(до степен неразличими на пръв поглед). Освен това е сравнително добре защитен от корозия, и има доста предпоставки да се сравнява по надеждност с Голф.

Ето и един линк-сравнение на Гагичовия Пасат с моя B4 - https://www.autoevolution.com/carcom...=8735&id1=8681

ПП: Не съм виждал много коли от това време с разход около 6/100 и резервоар 100 литра, но Пасат B4 е такава. Май само в Ситроен XM имаше нещо подобно.
          Последно редактирано от cecoa1; 28-02-17, 18:49.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Ся, в интерес на истината пише (къде - из интернето, естественНо), че Пасат В3 и Гоуф 2 били на обща платформа (само и единствено В3), нооооо аз мога да посоча 1001 разлики, дето Цецо няма да може, защото не е имал "Пасат" . Все едно да се твърди, че "Чероки" и "Гранд Чероки" са една и съща кола, само дето втората е с повече екстри. Да, ама не.
            Имаме много БГ инженери с висше техническо образование.Преди двайсетина ( може и повече да са ) един ми разправя , че въпреки уменията ми по ремонт на мотори , не мога да сметна едно бутало.А той бил можел.Па питах го: Ти не си пръв сметал бутало.Ни последен.Цитирай ми един БГ мотор , моля! Извод - нещо си го не можеме тоа спорт с конструирането на мотори.Явно и с купетата , па и с окачването сме шапави.
            Та ся гледам , е по-важно да можеш да познаеш кой свири верно , отколкото да си добър музикант ( Това по нашенски).
            Гагич , и твойто е Гранд Чирок , и SRT , и па не е същото.
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Дайте най накрая дефиниция за истински автомобил!
              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                Гагич , и твойто е Гранд Чирок , и SRT , и па не е същото.
                Това са нарочни модификациЙ на един и същи автомобил. За по-разбираемо на феновете на "истЕнските автомобили":
                - Хлопел Кадет "капка" и същата "капка" ама GSI;
                - Гоуф 3 дизелор и същия Гоуф 3 ама VR6.
                Горното обаче не прави от "капката" нито "Манта", нито "Калибра", нито от "Гоуфа" - "Пасат".

Коментар

Ми то и мерцовете стандартните кво общо имат с амг,брабус камо ли пък с мансори.

Коментар

GSE и да нее чалга https://www.youtube.com/watch?v=JIm3A6jss38
                    пп Капката ,това
                    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Такъв, който удоволетворява изискванията на хората които го ползват. Колкото по-дълго го прави, толкова по-истински.
                      Естествено, с уточнението, че потребителите ще поставят що годе рационални изисквания в тяхна полза.
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Ми те всичките вършат основно една работа.
                        Иначе различни собственици, различен пробег,различна потдръжка,различни атмосферни условия,кой на улица кой в граж кой само на село кой само в град....

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          Такъв, който удоволетворява изискванията на хората които го ползват. Колкото по-дълго го прави, толкова по-истински.
                          Естествено, с уточнението, че потребителите ще поставят що годе рационални изисквания в тяхна полза.
                          Само това с дължината на удовлетворението го обърка, защото противоречи с първото изречение. И в това удовлетворение не участват само инженери, както се твърди от "автомобилните пуритани".
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

То се едно да дадеш дефиниция на истинска жена.
                            Всеки харесва различни и затова има различни коли и жени, и всеки хвали своето.
                            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Автомобила е потребителски продукт както и много други измислени от както съществува човечеството.

Жената все пак си е хомосапиенс.

Коментар

Автомобила е потребителски продукт както и много други измислени от както съществува човечеството.

Жената все пак си е хомосапиенс.
                                Може би трябва да го сравним с ъ-ъ-ъ... ездитен и/или впрегатен добитък?
                                Един го кефи кон, че може да галопира с него, да прескача огради и да се придвижва бързо на сравнително кратки разстояния.
                                Друг предпочита вол, че тегли повече товар, като го впрегнеш в каруцата, движи се бавно но славно на мнооооооооого големи разстояния (е, можеш да стигнеш по-бързо пеша със съответните нощувки, но във волската каруца се возиш, нали?);
                                Трети си харесва магарето, че непретенциозно, яде малко, не рита и не хапе като кон, не боде с рога като вол, е, проявява магарешки инат чат-пат, ама ако му "напипаш чалъма", не изпада в такива "ступорни" състояния
                                Четвърти ще се намеси и ще каже, че по-убаво и практично нещо от камила нема...
                                И така нататък.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X