Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
    ... нито пък мисля за сериозно изказването дали потребителя го интересува дали двигателя бил редови шестак, ве-осмак, ве-шестак или 4цил. щракалка. Той потребителя нищо не го вълнува освен от какъв матрял е скалъпено табълцето и от каква кожица са му сашити седалките.
    Мен не ме интересува дали двигателят на мой автомобил ще бъде дизел или бензин, електрически, L4 или W12. Важното е да не се чупи и да не ме оставя на път. Има, разбира се и някои второстепенни изисквания, като да може бързо да изпреварва, да надбягва "компилацията на Джоу" на светофарите и да не ме вози 12 чАса от София до българското Черноморие. Наивно си мисля, че доста купувачи на коли се водят от първостепенните изисквания по-горе - да не се поврежда двигателят на колата им и да не ги оставя на път. Какво му е несериозното ?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Ти пък, за ски-сак не си ли чувал? Айде да не падам до изказа ти - .."не си ли чувАл"?

Мда, уникален беше Бенца....

...
      Да, де, поради незаобиколимата екстра "ски-сак" (имах такова на "Вектрата" ми) и точно този цвят, такава кола не излизаше в "мобилетата", вкл. немското, където средната цена на въпросния модел беше 500 евро. По тази причина аз пък НЕ ЗАВИЖДАМ на купувача дал майка си и баща си за същата кола. Така или иначе мненията ми бидоха изтрити, заедно със скрийншотовете от въпросното "немско мобиле", сигурно и това мнение ще бъде изтрито, поради което няма смисъл да се впускам в това отклонение.

Коментар

Е как не е едно и също дали ще си купиш 518 или 525 както мен в случая или когато си купувах мерцедеса имах избор между s260 и s420 и двете къси бази и двете с почти еднакви екстри, само че едната с 50% по-скъпа и не беше 6 цилиндровата, а v8-ка.. Изобщо не мога да разбера как човек който си купува кола няма да се интересува от мотора освен ако не е рус и на токчета? Ами като покарах и двете сърцето ми беше с осмака!!! Тръпката е неповторима! И който може да си го позволи финансово никога няма да си вземе 260..
        Real Recognize Real

Коментар

Е как не е едно и също дали ще си купиш 518 или 525 както мен в случая или когато си купувах мерцедеса имах избор между s260 и s420 и двете къси бази и двете с почти еднакви екстри, само че едната с 50% по-скъпа и не беше 6 цилиндровата, а v8-ка.. Изобщо не мога да разбера как човек който си купува кола няма да се интересува от мотора освен ако не е рус и на токчета? Ами като покарах и двете сърцето ми беше с осмака!!! Тръпката е неповторима! И който може да си го позволи финансово никога няма да си вземе 260..
          Тръпката ти бързо щеше да премине, ако се беше качил на моята (открадната ) "Ланчия Тема" 1992 г. с 3 л. V6. Колко мрецедесари и беемвейци съм излекувАл от "тръпката", ако знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            То няма такива. Най-късният е мислен 1964 г. Моето "Хеми" - 1929 г. Разните "Пентастари", "World Engine" (малолитражки, дето се слагат на Митсубишита и др. под.), фиатовите моторетки и дизелори, не влизат в сметката, а и дядо Владо не ги е коментирал.
            Нема ама друг път...Глупавия осмак на дабълю бастун , както му викат, с хидравлични повдигачи и пластмасови кобилици т.н проблематичност /примери бол/...?
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              Нема ама друг път...Глупавия осмак на дабълю бастун , както му викат, с хидравлични повдигачи и пластмасови кобилици т.н проблематичност /примери бол/...?
              Дядо Владо му беше голям фен на тоя двигател и горещо го препоръчваше. Прочее в целия форум има данни само за един счупил се - този, който в момента е при него.

Коментар

... Прочее в целия форум има данни само за един счупил се - този, който в момента е при него.
                Сагата "PENY" не помниш ли...Момчето си прокле дните, взе за 9-ина, направи ремонт за още токова и продаде за 8...Бог да пази всеки от таквиз творения на индустрията ...Виждам и в чуждоземско, че цената на запазени и малкокилометрични 5.2 и 5.9 задминава какавите 4.7...и то в пъти...
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Сагата "PENY" не помниш ли...Момчето си прокле дните, взе за 9-ина, направи ремонт за още токова и продаде за 8...Бог да пази всеки от таквиз творения на индустрията ...Виждам и в чуждоземско, че цената на запазени и малкокилометрични 5.2 и 5.9 задминава какавите 4.7...и то в пъти...
                  Мани-мани, аз се разтърсих в "тубата", оказа се, че е як проблем, включително и с производния му V6 на "Либито" ми

Коментар

Тръпката ти бързо щеше да премине, ако се беше качил на моята (открадната ) "Ланчия Тема" 1992 г. с 3 л. V6. Колко мрецедесари и беемвейци съм излекувАл от "тръпката", ако знаеш

Онази тръпка на Ес-класата е друга и не може да се сравни с усещането в Ланчата. Мерцедеса си е лагав и е конструиран за улегнали хора и спокойо пътуване, макар че 500 модела си е едно малко торнадо на пътя.)) Не знам дали си се качвал или карал 535 и особенно серия е12 и затова явно нямаш представа как върви и как ЗАВИВА и изобщо не можеш да я сравняваш с Ланчата та дори и с Тема 8.32 Без да пипам валовете и инжекцията до 100 стига за точно 7 секунди със шпер и семи сликове. Завива като пощуряла и ако не се държиш при агресивно каране нямаш шанс да се задържиш на седалката. Просто два конструктивно различни автомобила без почти никаква база за сравнения. Така, че не вярвам какво повече може да ми покаже Темата като тръпка, но може и да бъркам, защото не съм карал никога..
                    Real Recognize Real

Коментар

Ами 'земи покарай и шъ разбереш.
                      А за комфорта - без коментар.
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                        Кви истински автомобили искате бе?
                        1. Видни столични юристи си купуват дрехи втора употреба.
                        2. Самозвани бизнесмени търсят части за таралясника на жена си, ако може без пари (за Рено Клио 2001 г. става дума).
                        3. Наш посланик в САЩ краде козметика в Полша.
                        ...
                        Е, как хората да правят истински коли? Тънканайка му е майката. Ако може, да е тънканайка трета употреба, най- добре.
                        Вчера на ортака му бяха донесли за правене една глава от нещо италианско . Двувалка със стебла на клапаните 5 мм . То бива икономия ама чак толкова .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Вчера на ортака му бяха донесли за правене една глава от нещо италианско . Двувалка със стебла на клапаните 5 мм . То бива икономия ама чак толкова .
                          Икономия на какво ?
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            Ами 'земи покарай и шъ разбереш.
                            А за комфорта - без коментар.
                            Не ми трябва изобщо да я карам, само като видя позицията на мотора спрямо предния мост и ми изстива мерака.. Но това не и пречи да е бърза на правите и да вози добре.
                            Последно редактирано от gh0sts; 02-03-17, 11:11. Причина: редакция
                            Real Recognize Real

Коментар

Не ми трябва изобщо да я карам, само като видя позицията на мотора спрямо предния мост и ми изстива мерака.. Но това не и пречи да е бърза на правите и да вози добре.
                              За дрифтачка не става. Но досега не съм имал по-залепнала за пътя кола. Сходно поведение имаше наследилата я след кражбата ѝ "Крома", но тя беше доста по-слаба като двигател. След това имах "Вектра Б" и легендарния "Ryakata Rated © Пасат", но те бяха пълна скръб на планински шосета.

Коментар

Интересна кола е но ги няма вече или поне аз не съм виждал от поне 5г. То и капите вече са на изчезване.. Дрифта ми идва леко келешорска дисциплина / да не се засягат дрифтаджиите / Интересното е не да губиш сцепление, а обратното и в тази насока настроих окачването на петака и с подходящите гуми и добрия баланс между преден и заден мост 55/45 стана доста повратлива машина. Проблема е че старите баби имат такъв дизайн, че... красиви са да но аеродинамиката играе също много важна роля за сцепното тегло и мисля, че в това отношение Ланчията е доста по напред..
                                Real Recognize Real

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X