Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Кой модел 124?Ако ми натресе някоя куца не я ща,ако ми извади един осмак в годините 93-95 или добър дизел комби пак там то новилката да има да взема.И така или иначе ще дава то направо му кажи да е 140ка

Условието е какво взимам и не го взимам с 2 кофи мангизи за подръжка нали?И единствена кола какво имаш в предвид - нищо друго в гаража?Тоя номер не го знам как става,почти година съм бил с 2 и голям сърбеж,3 по-евтино излиза,това от бащата го знам и 20 години вече твърдо се придържам към съвета.

Ако това е условието е по-добре за пиене да ги похарча от колкото за преден ам с КОМП и сензорче плюс помпичка,че клекнала,като за вас господине 6 бона......124 като стой та гледай ако няма 140,това там 2017 като влезе у сервиза за 2 месеца какво правя с една кола,ходя гордо по тротоара и си въртя ключодържателя ли?Мани ти,аз без кола не се виждам и го искам кола.

луд,мързелив,скрьндза........как искаш ме наречи,с глупости не ми се занимава.Ти в тоя сняг вън какво предпочиташ - една 94та 300 дизел комби 124ка или там каквото извадят от Мерцедес тия дни?Даже не пускам мухата да е 4 Матик
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Добре доуточняваме условието. Е-класата е осмак който е 30% по-мощен и гори 30% по-малко от 124ката, която също е осмак. Двете са на 0 километра и ще ги караш до 200000км, като до 100000км са гаранционни. Имаш си малка резервна кола. Какво ще избереш?
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

В калифорнистан далаверата е да е на ток )
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
          Добре доуточняваме условието. Е-класата е осмак който е 30% по-мощен и гори 30% по-малко от 124ката, която също е осмак. Двете са на 0 километра и ще ги караш до 200000км, като до 100000км са гаранционни. Имаш си малка резервна кола. Какво ще избереш?
          Новата ако смениш резевната с поне среден клас,че малка не знам,не ме влече.

И това 100 000 км трябва да е пробег ли,нещо което показва колко държи една кола?Както казах за последните 50 000 МИЛИ или близо 90 000 километра сменям четвърти път задни гуми,дясна биалетка горен болт тропна та и биалетките и успокоителния ам на кутията / 36 долара /.Масло и филтри не броя.Това на кола която не е нова ма никак.
          Опаааа,грешка - и втори път предни накладки,че като я взех ги смених и сега пак,брой и там едни накладки и виж на Ибей има Аксис ултра Керамика от сивите за под 17 долара комплекта.

Ако я взимам от нова и ще я подкарвам аз с моите мангизи от 100 до 200 000 километра то ммммммм баси,все ще и устискам при наличието на резервна.Трябва ли да я чакам обаче да ми излиза от сервиза цяла зима не знам,ще развалям сделката и си искам танка,додавам резервната да изравним.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            В калифорнистан далаверата е да е на ток )
            На ток ми е кафеварката и не ми излиза сметката с токова кола на мен,без пари да върви,само вноските да и плащам не излиза,а отделно си оставям танка и се сгъвам у Приусбааааси далаверата
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Данъци а у, а и оня ден Арни показа Г на ток
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Под 80 на година и минимална застраховка,че си ги блъскам и правя сам.Сложи и данъка на Приуса 0 да е,а той е поне тройно на моите и пак не излиза.

Единственото което е добре,че се врът в лентата за двама или повече даже като са сами в легена и в дадени отсечки дадена част от деня караш вместо да висиш.Аз и тоя проблем го нямам,жената го закача 2-3 дни в седмицата ма не пожела да смени 420ката с Приус,виж ако било Секвоя Лимитед..........можела да помисли.

Много грубо Приуса е 30 бона или над 500 кинта на месец без застраховки и такси,регистрации и подръжка.Моята е 80 кинта на година регистрация и 60 кинта на 2 години смог,500 кинта са ми 8 резервоара или около 6000 километра за да стъпя на фитка ако онова се движи без пари.Е ново ново ма Приус,деца да кача или до магазина да отида или на дълго да тръгна или на ски или.......пак съм с джуганЯ.

Е за чий ми е,на мен поне не ми излиза сметката,ако съм сам и млатя по 200 километра на ден в задръстване,трябва да отписвам данъци,бачкам всеки ден от 8 до 5,ръцете ми в задника,нямам познати със сервиз,няма място за паркиране,друг ми,плаща колата,припадам при мисълта,че ми е 15 годишна колата..........ОК,слизам от моята ма поне до момента тия не ми минават и на ум.

Нова и без пари върви.........да си я карат
                Последно редактирано от BENZBOSS; 28-01-17, 10:46.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

То и на мене, без да ходим у Калифорния, тука у София би ми било най-евтино на ток или с някой хибрид ако харчи 3/100, ама са едни пари. Та стар дръгел на газ май най-евтино.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Е, нали говорехме за нови коли

Иначе е ясно - къф да е кош на цена около Надин, 0 кинти за ремонти и колкото изкара. После й зимаш парите от вторичните и следващата

Коментар

Не,не, някакъв сносен кош с ниска цена за придобиване, под 100 коня заради данъка, от тия къде не им излизат ремонти всеки ден, а като излязат са евтинджос. Даже и външния вид може да му се пооправи.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Нова де,за нова и аз говоря и на 30 бона на 3.11 процента лихва за 60 месеца и не ми излиза сметката.Ако набия 20 бона вноска по-става ма аз 20 бона не съм дал за 3 коли за 10 години с все подрьжката баси,а и пак връщаме колко харчи и къде се кара.

Фифела е среден или висок клас кола с минимални данъци,лесна за ремонт,нечуплива,харчеща около или малко над средното и покриваща нуждите на поне половината семейство.И караш,на всяка смяна масло сменяш задни гуми,че грайфера се е набил у задните калници,а не и треперя дали софтуера на хардуера искал ъпгрейд на спирачките или 135 кинта на час за смяната им,3 часа минимум........ела ма 'фани,това кола ли е.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Кои са тези чупливи коли с V8 под капака които се карат на практика само по равна магистрала?
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                            Кои са тези чупливи коли с V8 под капака които се карат на практика само по равна магистрала?
                            Що, мислиш, че Мустанга е чудо и приказ на офроуд ли?
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Що, мислиш, че Мустанга е чудо и приказ на офроуд ли?
                              Не. Каквато и лимузина 5+ метра с V8 да хванеш и да я караш 95+% по добра магистрала, защото за другаде не е работа ще държи по над 500 000км. без особени проблеми. Дори и Мустанг да е или някой курник с голям двигател ако се кара само по перфектна магистрала няма да има проблеми.
                              За целите си е добър да, ама то лоши лимузини V8 почти няма. Сравнение със среден клас кола е неуместно.
                              На мен подобен Мерцедес не ми върши никаква работа, зимата няма кой да го рови от пряспата и после да го изтегля от нея, отделно въртя годишно около 6000км. градско на къси разстояния до 5км., къде ще търся място до го паркирам, че е и нисък? За какво ми като ще си е живо наказание да го карам и как да го харесвам и искам. Тя сегашната ми 626 която е 4,57м. ми е голяма за в града и повече карам малкото Демио, което пък извън града е зле.
                              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                                Опа. Я кажи какво точно сте му случили на Рекса, че да хвърли мотора след 100 километра? Щото това упражнение съм го играл лично и то повече от веднъж и то с повече от един CRX. И абсолютно твърдо и сигурно знам, че на 250 километра с всичката възможна газ, не му става нищо, въпреки, че единият беше на 310 хилки, другия на никой не знае колко.
                                Не, че тоя вория, след като го продадох, не му е...ха мамата за 800 метра... ама на прекъсвач и без грам антифриз - толкова. Двигателя на първия, след смяна на сегменти, лагери и гумички на клапаните, все още живее, макар и в друго купе (на неговото рязко му накъся задницата...) и все още се кара за ежедневна кола от един маниак наблизо.
                                Просто е искала да стане моя

Не беше пипано маслото вероятно от петдесетина хиляди километра, и каквото беше останало вече не беше масло. Беше кола за бърза препродажба, джамбазки истории, преди мен два пъти беше ходила до Метц (150км) при същите условия, третия път и моя милост и дойдохме в повече (за щастие). В интерес на истината в момента в който излезе биелата тъкмо бях намалил някъде на 160км/ч, че се набих в някаква мъгла.

Грам вина нямаше колицата, няма такава кола просто.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X