До: Питане относно видовете токове?
Диагнозата е ясна... Спрете му пиенето!
Диагнозата е ясна... Спрете му пиенето!
,аз не съм близвал алкохол вече над 1 година ,наркотици никога не съм зимал ,спорта ме крепи да не деградирам ,така да се каже ме изолира от деградията,защото съм си поставил собствени рамки в които да се вписвам и не си позволявам да илизам от тях със сякакъв вид удоволствия(начини за деншна деградя
),
и"атрактивни свини"и
"агресивни свини"
,и още сумати типове и глупости ама то не е за писане,
,пере ма пере не ме остава вече 20 години
много захранва е ,имам чуство че докато съм жив ,експатационият скор на тия моите нащърбени реактори за производсто на саклет няма да свърши
.
,аз съм перпетум мобиле е момчета !
),на мен ракиджок ми нетребе ,аз винаги съм на градус и съм вкючен към мрежата деноношно
.... и сега новата ми мания е
hihihi
- все едно чета дневник на американски тийнейджър...
,и за ваше учудване
съм помагал във фирмата на братовчет ми за компютри,слагах видео,лан,саунд ,сързвах захранвания,сд ромите
,флопита ,вентилатори ,тонколонка (дето е в кутията
),и сякви други джундурии ,инсталации на опретат.системи,програми и уеб саит съм правил ,за толкос години където имам компютър в къщи във сервиз не съм стъпъл (за разлика от някои други
,така че не ми говорете не се докосваи до техника ,щото има хора дето незнаят от каде се отваря кутията на комптъра или как се влиза във биоса
,и за ваше учудване
съм помагал във фирмата на братовчет ми за компютри,слагах видео,лан,саунд ,сързвах захранвания,сд ромите
),и сякви други джундурии ,инсталации на опретат.системи,програми и уеб саит съм правил ,за толкос години където имам компютър в къщи във сервиз не съм стъпъл (за разлика от някои други
,така че не ми говорете не се докосваи до техника ,щото има хора дето незнаят от каде се отваря кутията на комптъра или как се влиза във биоса
,и за ваше учудване

-поне!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар