Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно видовете токове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане относно видовете токове?

Диагнозата е ясна... Спрете му пиенето!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не отговори какво пие!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Добре е някой да му занесе за пиене! Човека развесели толкоз хора! Ама е чак в Бургас!

Коментар

Вие чувате ли се бре хора кво пиене ,аз не съм близвал алкохол вече над 1 година ,наркотици никога не съм зимал ,спорта ме крепи да не деградирам ,така да се каже ме изолира от деградията,защото съм си поставил собствени рамки в които да се вписвам и не си позволявам да илизам от тях със сякакъв вид удоволствия(начини за деншна деградя),
          За пяната изтория в България мога много да ви говоря ,и не само за пиене а и за всичките виките работи дето вървят покраи него днес ,и за наречения от мен тип хора "дискотечни газари"и"атрактивни свини"и"агресивни свини",и още сумати типове и глупости ама то не е за писане,
          Но хора не ме обиждаите аз не спадам към нито един от тях ,мен просто си ме пере тока от малък,пере ма пере не ме остава вече 20 години бах тоз ЕVN много захранва е ,имам чуство че докато съм жив ,експатационият скор на тия моите нащърбени реактори за производсто на саклет няма да свърши .
          Вие не знаете ли че аз като спа преритвам от време на време ,да покажа че съм включен ,аз съм перпетум мобиле е момчета !
          Aма моля ви се пичове не ме обиждаите че съм "алкохолна гъба"(и това е от моите типове хора),на мен ракиджок ми нетребе ,аз винаги съм на градус и съм вкючен към мрежата деноношно.... и сега новата ми мания е да се отдам на ДУХОВНИТЕ ЧЕКИКИ hihihi

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
            А колкото до мнението на Кольо : Кольо братми
            Някой да не вземе да помисли,че наистина ми е брат.
            Аз такива братя нямам.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Изглежда в някои случаи спортът спомага за трансформиране на мозъка в мускул...
              Направо ме хваща яд - все едно чета дневник на американски тийнейджър...
              Срам ме е...
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Аха, темата си е дошла на мястото в правилният раздел на форума!
                Макса, на колко години си, ако не е тайна?
                Много те моля, прави-струвай, но недей да ставаш корабен електротехник. Като гледам, изобщо стой далеч от всякаква техника. Сериозно.
                Нещо за четене, свързано с темата:
                цък с мишока
                There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                  Аха, темата си е дошла на мястото в правилният раздел на форума!
                  Макса, на колко години си, ако не е тайна?
                  Много те моля, прави-струвай, но недей да ставаш корабен електротехник. Като гледам, изобщо стой далеч от всякаква техника. Сериозно.
                  Нещо за четене, свързано с темата:
                  цък с мишока
                  Ама той и не ще. ХЕкономист ще става, по възможност у ХАмериката.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Залепих дваисетака момчета ,на толкос години съм ,ама таз тема почна да заприличва на гробищен парк ,и за ваше учудване съм помагал във фирмата на братовчет ми за компютри,слагах видео,лан,саунд ,сързвах захранвания,сд ромите,флопита ,вентилатори ,тонколонка (дето е в кутията),и сякви други джундурии ,инсталации на опретат.системи,програми и уеб саит съм правил ,за толкос години където имам компютър в къщи във сервиз не съм стъпъл (за разлика от някои други),друг е въпроса че в къщи сам си свързвам усилвателите ,миксера ,микрофона ,и ефекта за пеене и китара,и толкова кабели е ималко около мене че ако се зъвъртите ще се увиете като мумия ,така че не ми говорете не се докосваи до техника ,щото има хора дето незнаят от каде се отваря кутията на комптъра или как се влиза във биоса ,когасто влзах във електрото влязах със нагласата че ще уча за компютрите устроиство,работа и т.н. и какво се оказа че учих за кякакви телефонии центарли ,сигнали ,кабели и сякви простотии ,аре да не ме занимават ... сега на всеки казвам така за да не допусне грешката която направих аз ,сичко сам си научих да им еб.... май... и електро

Коментар

..телефонии центарли ,сигнали ,кабели и сякви простотии ,аре да не ме занимават ... сега на всеки казвам така за да не допусне грешката която направих аз ,сичко сам си научих да им еб.... май... и електро
                      Ами така е. Първо се учат основите, после който има желание продължава по-нататък..сам

Коментар

Залепих дваисетака момчета ,на толкос години съм ,ама таз тема почна да заприличва на гробищен парк ,и за ваше учудване съм помагал във фирмата на братовчет ми за компютри,слагах видео,лан,саунд ,сързвах захранвания,сд ромите,флопита ,вентилатори ,тонколонка (дето е в кутията),и сякви други джундурии ,инсталации на опретат.системи,програми и уеб саит съм правил ,за толкос години където имам компютър в къщи във сервиз не съм стъпъл (за разлика от някои други),друг е въпроса че в къщи сам си свързвам усилвателите ,миксера ,микрофона ,и ефекта за пеене и китара,и толкова кабели е ималко около мене че ако се зъвъртите ще се увиете като мумия ,така че не ми говорете не се докосваи до техника ,щото има хора дето незнаят от каде се отваря кутията на комптъра или как се влиза във биоса ,когасто влзах във електрото влязах със нагласата че ще уча за компютрите устроиство,работа и т.н. и какво се оказа че учих за кякакви телефонии центарли ,сигнали ,кабели и сякви простотии ,аре да не ме занимават ... сега на всеки казвам така за да не допусне грешката която направих аз ,сичко сам си научих да им еб.... май... и електро
                        Браво Макс. ГолЕма работа си. Ако нЕкой ти каже че морето е дълбоко не му вЕрвай - до колЕне е да знаеш.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

-Капитанееее. Потъвамеееее!!!
                          -Спокойно матрос сушата е на някакви си осемстотин метра.
                          -Охх, така ли? И в каква посока капитане?
                          -Вертикална!

Коментар

20 години+9 мес=1986 год.В тая година на 26 април нали помните?Те тогава и салатите растяха ОГРОМНИ.Тъй де-явно и на фауната се е отразило пагубно.Щото момчето не пие...!

Коментар

Дааа, сигурно свети в тъмното
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Дааа, сигурно свети в тъмното
                                -поне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X