Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно видовете токове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане относно видовете токове?

Темата вече дори и за този раздел не е. Отива в раздела за Спам, че даже и изтрита трябва да е - да не се учат децата на глупости и на липса на правопис...

Макс, ако в раздела, за който аз отговарям, продължиш да пишеш с толкова много грешки, ще ти трия мненията. И без това не са стойностни, че да си губя времето да ти оправям елементарните и глупави грешки.

П.П. И аз паднах под леглото от смях заради 1-вия пост нз тази тема - отиде си направо в Блясъци... на незнанието...

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
      Темата вече дори и за този раздел не е. Отива в раздела за Спам, че даже и изтрита трябва да е - да не се учат децата на глупости и на липса на правопис...

Макс, ако в раздела, за който аз отговарям, продължиш да пишеш с толкова много грешки, ще ти трия мненията. И без това не са стойностни, че да си губя времето да ти оправям елементарните и глупави грешки.

П.П. И аз паднах под леглото от смях заради 1-вия пост нз тази тема - отиде си направо в Блясъци... на незнанието...
      даваи при мене , за мен това си е направо корекомска стока
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Макса Преглед на мнение
        добре дошли в клуба на изшибаните от ток,нали знаете как се здрависвахме във електрото ? хващате се за ръцете и даватена късо !мм да хубави години бяха ,възпроизвеждахме електричество навсякаде.
        Подсети ме как в училище зареждахме кондензатор в контакта и после малейййййййй, голям купон беше
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Подсети ме как в училище зареждахме кондензатор в контакта и после малейййййййй, голям купон беше
          ди няко по голем кодезатор , за прозниците ма-лииииии,,,
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

С голям и добре зареден кондензатор има една много забавна игра... нарича се "Дръж!"
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              С голям и добре зареден кондензатор има една много забавна игра... нарича се "Дръж!"
              Тая не е толкова интересна, щото всеки който е виждал кондензатор се пази. Обаче никой не се пази от щепсел тип "шуко". А вътре перфектно се събера един керамичен кондензатор на голям волтаж. И после незабелязано го штракаш за малко в контакта и при първа възможност го подхвърляш на приятел с думите "дръж тоя щепсел за малко!"
              Ефекта е много интересен - хващат го и веднага ти го мятат обратно
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Тая не е толкова интересна, щото всеки който е виждал кондензатор се пази. Обаче никой не се пази от щепсел тип "шуко". А вътре перфектно се събера един керамичен кондензатор на голям волтаж. И после незабелязано го штракаш за малко в контакта и при първа възможност го подхвърляш на приятел с думите "дръж тоя щепсел за малко!"
                Ефекта е много интересен - хващат го и веднага ти го мятат обратно
                Аз бях изправил напрежението на един генератор от телефон, тези които ги въртиш на ръка, и после викаш "алоооо Врацаааа", вдига до около 100-110 волта, и зарежда няколко кондензатора, после жичките по бравата на вратата, надлежно изолирани с тиксо, та да не дадат на "късо" и кондензаторите да се разредят, и то така, че като човек хване дръжката да се допре едновременно до двата полюса, и после:
                -Майкоооо, ела за ,малко.
                -Какво има?
                -Ела, де, да видиш нещо...
                -
                -
                -Аууууууу, то от тази врата бие ток...
                И като ме видя, че се превивам от смях, не ми се пише какво стана
                Та ето начин за охрана на стаята от родители
                Съвсем безплатен, е, ако някой иска да почерпи
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Аз бях изправил напрежението на един генератор от телефон, тези които ги въртиш на ръка, и после викаш "алоооо Врацаааа", вдига до около 100-110 волта, и зарежда няколко кондензатора, после жичките по бравата на вратата, надлежно изолирани с тиксо, та да не дадат на "късо" и кондензаторите да се разредят, и то така, че като човек хване дръжката да се допре едновременно до двата полюса, и после:
                  -Майкоооо, ела за ,малко.
                  -Какво има?
                  -Ела, де, да видиш нещо...
                  -
                  -
                  -Аууууууу, то от тази врата бие ток...
                  И като ме видя, че се превивам от смях, не ми се пише какво стана
                  Та ето начин за охрана на стаята от родители
                  Съвсем безплатен, е, ако някой иска да почерпи
                  Е, т'ва го правих в казармата, като бях дневален или дежурен по рота.
                  И съответно дежурните офицери по щаб, почти всеки ден пращаха ел. техниците, да видят защо "бие" ток от вратата на спалното.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X