Аз съм на черешата вече(то малко ми трябва, никога не съм можел да нося много), ма затова пък се издискутирахме с търтьо в танковата тема.
Смятам да минавам на лимонаТа.
За сведение-в моята уста "лимонад(т)а" е всеобщо(и донякъде презрително)наименование на всичко що е безалкохолно.
Аз съм на черешата вече(то малко ми трябва, никога не съм можел да нося много), ма затова пък се издискутирахме с търтьо в танковата тема.
Смятам да минавам на лимонаТа.
За сведение-в моята уста "лимонад(т)а" е всеобщо(и донякъде презрително)наименование на всичко що е безалкохолно.
Последно наздраве, че с лимоната...
Нищо и няма на лимонаТата,особено вечер или сутрин рано като сънувам водопади.
Наздраве!
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Добра ви вечер и от мен, че днес от гости и приятелки немога да седна да пия едно - то не че съм спирала от снощи, ама все пак утре съм на работа, та малко почивка в бара ще ми дойде добре!
Добра ви вечер и от мен, че днес от гости и приятелки немога да седна да пия едно - то не че съм спирала от снощи, ама все пак утре съм на работа, та малко почивка в бара ще ми дойде добре!
Наздраве и честит имен ден на всички празнуващи!
А ти случайно,да не би да имаш имен ден днес?
Наздраве!
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Има,има имен ден Веселка!
Да си жива и здрава!
Наздраве!
Въх, разкри ме Гоше, и сега кво ще трябва да почерпя, кво да се прави ще го преживея някак си, спретнах набързо една софра та сядайте и се ерпавайте за мое здраве, то аз вече съм джелезна отвсякъде, ама и джелезата треба се пазят ръжда едно друго та
Уф, нещо немога да закача снимките, та я си налейте сами по едно
Коментар