Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве" 4

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве" 4

Аз ще пия узо. Стоян или стачкува за втория лифт на Банско, или е забавил сработването на новата система с нотариусите и пререгистрациите на автомобилите. Малко вероятно е да е взривил супермаркет в Ст. Петербург.

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

Аз чакам да дойде времето когато изобщо няма да се ходи при нотариус за покупка на кола, ама дали ще го дочакам...

Крайно време е да започне да се наказва за "вредителство". Например-който се противи да се направи системата да е максимално облекчена е вредител, и трябва да се отстрелва.
 Който си позволи да крадне или излъже при опростената система-също е вредител, и той на мушката.

Наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Колчо, пушка искаш ли?Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз чакам да дойде времето когато изобщо няма да се ходи при нотариус за покупка на кола, ама дали ще го дочакам...

Крайно време е да започне да се наказва за "вредителство". Например-който се противи да се направи системата да е максимално облекчена е вредител, и трябва да се отстрелва.
 Който си позволи да крадне или излъже при опростената система-също е вредител, и той на мушката.

Наздраве.
 Коментар
- 

Даже не искам и да знам какво са давали по телевизията. Убавците си търсят запълване на телевизионно време с уклон към сензация. Гледах да не влизам в кадър, ама знам ли!? 
 Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

Бе нотариусите освен да взимат пари "за хуйово здраве" (демек "нотариална заверка на подписите"), дали поне ше правят проверка за запор, А? Ебах ти и лобито! Ма нормално де. В парламента на поне половината клатикурци родата (или близките) имат близки връзки с нотариуси. Дано верно да почнат И да вършат някаква работа освен да прибират.Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеАз ще пия узо. Стоян или стачкува за втория лифт на Банско, или е забавил сработването на новата система с нотариусите и пререгистрациите на автомобилите. Малко вероятно е да е взривил супермаркет в Ст. Петербург.

Наздраве!
 Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

Хич не съм фен на нотариусите ама ако някой има желязно лоби и освен пари прибира и много време във верижката за покупко-продажба на коли, то май не са точно нотариусите.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение...
 Наздраве!

Включително и като роднини в НС.

Ама всичко това изобщо не е за тази тема така чеееее

наздраве.
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

...наздраве
...наздраве 

...наздраве ви
...наздраве ви 
Коментар