И аз на бира. Какво направи колата бе Веси?
Наздраве!
А бре тъкмо я научих да върви без бензин и тя взе, че ме остави!
Недейте момчета, че чак ме е срам да кажа! Ама какво да се прави, да не забравяме, че съм руса по природа, нищо че в момента съм брюнетка!
Тръгнах сутринта за работа, излязох на главното и както карах колата изгасна, опитах да я запаля отново, стартера върти, но не иска да запали. Обадих се на кръстникът на Боги да дойде да види какво става и да ме издърпа, че бях на главното шосе. Дойде той, опитах пак да запаля, за да чуе и той какво става не иска, пита ме човекът бензин имаш ли, казвам да, но и той за да се увери погледна - въх незнам как се казва това което показва нивото на бензина. Издърпа ме до сервиза, момчетата там я закачили на компютъра, за да видят къде е проблема, нищо, не показва грешка някъде да има, проверили свещите и решили да видят горивната помпа и тогава разбрали, че в резервоара ми няма грам гориво!!! А онова, което показва нивото на горивото, показва, че има около 20- тина литра. Напълнили те малко бензин и колата запалила без проблем! Та, проблемът бил, че ми е свършил бензина,а онази пущина дето трябва да каже кога свършва се повредила, та подвела и мен и момчетата от гаража.
От сукалче не става нищо.
Това е залитане на модерния човек.
НБай-доброто месо за ядене е от животно на година-година и половина, расло в нормални условия( и не, не е задължително да е "щастливо"), и хранено с нормална храна.
Като гледам накъде върви света-след години ще започнат да хранят и животните с лимец и био марули, за да консумират глупаците полезно месо.
Ми не.
За тричавото месо-един познат залита по тези неща, и за едно събитие беше купил месо от бут. Свински.
Очисти го най-щателно от всякакви мазнини, че той изпитва ужас като види сланина, премахна маниакално всички ципи, и го смели на домашната си машина, наследство от баща му.
Резултата беше най-тричавите кюфтета които съм ял. Бели на цвят, и нищо общо с общоприетото какво би трябвало да представлява кюфтето.
Та сланинка, и то повечко,3-4 филии сух хляб, накиснат във вода и изцеден, става и с галета, яйце или две, по-голяма глава лук, направена почти на каша в "чопъра", скилидка чесън, чубриц, черен пипер, кимион, може и мяалко червен пипер, ама не е задължителен.
Омесвате, ако може да престои една нощ-супер, ако не може-и така става.
Оформяте кюфтетата, овалвате в брашно, и пържите.
Може в свинска мас, може в олио, може и в зехтин, може и в био, за гъзарите, но накрая ще имате кифтаци за които ще говорите дълго.
Не ме питайте за грамаж на подправките, всичко е на око и вкус.
Има ли желание-има и начин!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
На следващата сбирка,Кольо ще прави киФтета с негов материал!
Няма ли да се съберем скоро?
Наздраве!
.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар