Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве" 4
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве" 4
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеКласирах се...наздраве
.......абе , това женските сутиени здрава работа са
,инак някои неща могат да излезнат навън на свобода
.
Ама тъй като гледам явно не си го ползвал по предназначение...
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеВерно са си здрави,инак някои неща могат да излезнат навън на свобода
.
Ама тъй като гледам явно не си го ползвал по предназначение...
Наздраве!...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеЕ узово е времето. За сбирка ко казахте, некви идеЙ?
Наздраве!
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПоловин сутиен извадих от помпата на пералнята...наздраве
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеЕ узово е времето. За сбирка ко казахте, некви идеЙ?
Наздраве!
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНещо при Золтан?
Наздраве!
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеМи знам ли,давайте предложения!
Оцеля ли помпата?Че ми трябва някаква за охлажданто на аргона.
Наздраве!...наздраве
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНещо при Золтан?
Наздраве!Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеЗолтан вече не е там.
Наздраве!
Коментар
-
Снощи нямах нет, че съм заебал плащането, ама тази вечер имам.
Най напред наздраве с пиринско, ама са намалили литража-вече е два литра, а не 2,3 както преди. Но няма значение де, на мен все ми е хубаво да го пия.
Да покажа новата придобивка:
Вчера и днес с брата се борим със съединителя(то докато свалим шайбите на вариатора де, че досега не съм разглобявал клаас), и се оказа, че коксовия лагер на съединителя е силно износен, и почти не може да си върши работата.
Вече съм измислил как ще сложа истински търкалщ лагер, като мога да избирам между чисто аксиален, конусен и радиален.
Чудя се кое ще е най-доброто решение, ама ще го измисля.
Пак наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа покажа новата придобивка:
Айде честито!
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар